Přejít na výpis diskuzí
Letecká arkáda BOMB připomíná to nejlepší z Crimson Skies
27.2.2014 | Ladislav Loukota
20 příspěvků
-
U Crimson Skies jsem se dozvěděl pravdu o tom , který výrobce grafických karet myslí skutečně na hráče .... a proč na GOG tahle hra ještě dlouho nevyjde .
Bohužel tahle víc než inspirovaná arkáda je tak trochu jednohubkou :/ . Jí chci původní hru v aktuální grafice ! -
Akoby dúha znásilnila Warthundera *7*
-
-
*1* Prostě trefné ....
-
-
TAk to vypada, ze World of Warplanes bude mit velkou konkurenci ! *1*
-
-
Ironii stranou ! World of Warplanes ve kterém na konci matche z celého hejna zůstanou jen dva stejné těžké bombardéry a kdy se čeká , kdo se začne trefovat první .... není vůbec zábavný arkádový simulátor jako byly Crimson Skies !!!
-
-
CRIMSON SKIES!!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=2eAUcZn79HI -
Kurde! CS byla bomba...
-
Tu sa asi niekto dlho pozeral na Tale Spin :D - Balúova Čajka + DonKarnášova vzducholoď.
-
Crimson sky byla sakra dobrá, dokonce jsem ji splašil v originální krabici. jen je škoda že neměla žádnýho následníka, protože by si to moc zasloužila.
-
-
To teda. Demo jsem dohral asi 50x a atmosfera ty hry byla bozi. Vsechno tam bylo super snad az na ten prokletej zavod! :D
-
-
Skoda ty kresleny graficky stylizace protoze to diky ni vypada skoro hur nez puvodni Crimson Skies.
-
Je to jak pohádka. Android potká androida, z něhož se stane chameleon. Android ztratí chameleona, jenž se změní na slizku. Android získá zpátky slizku. To je klasická pohádka..
-
Mě to spíš připomíná Pacific Warriors ...