Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • KONEČNĚ!!! Konečně někoho napadlo oprášit Caesara/Pharaoha, trh pro tyto hry je dneska neskutečně velký! Snad to borci nepose*ou. V každém případě ode mne mají jedno velké plus - nejdou na kickstarter, makali potichu na projektu bez velkého halo kolem, tak jak se to dělalo dřív a tento rok vydávají. Zní to všechno moc krásně, ale budu doufat!!
  • WalkingWad
    Chtěl sem napsat, že to vypadá jak sprachprostá kopie Cesara.. ale ono to je vlastně dobře :)
    • ale raci uz s mechanikama s Pharaoha :))
      • XXDarthVaderXX
        Caesar III zase tak rozdílná hra od Pharaoha není, tady bych bobra nehledal :-)
  • Chim
    Áááá... isometrika... má nejmilejší... *14*
  • Kedaro
    Mám rozehraného Pharaoha a už mám odehraných desítky hodin a konec nikde. Jako bych koukal na něj při této hře.
    • Pharaoh byla super hra. Akorát mě štvalo stárnutí populace, který se projevovalo ve dlouhých misích, kde jsem musel stavět monstrózní pyramidy. Staří lidičkové pak nechtěli pracovat. Jediný způsob, jak se s tím vypořádat, byl postupně jim ničit přístup k vodě. Staří lidičkové pak odešli pryč za lepším. Poté co jsem k ubikacím velkoryse vrátil studnu, přišli mladší kádry, kteří se nebály vyhrnout si rukávy :)
    • Morraw
      Pharaoh je pecka největší. Pamatuju si jak jsem slintal nad obrázkama ve starém PC Gameru, pak hrál demo pořád dokola a nakonec si to po letech zahrál. Nejlepší vzpomínky na tuhle hru a potažmo celou sérii. Caesar, Zeus, Emperor..
      • ja mam nejradši emperora
  • Vypadá to jak přeskynovanej Zeus :) http://games.tiscali.cz/recenze/poseidon-recenze-50617

Ale proč ne, taky jsem u toho zabil času..
  • V mnoha budovatelských hrách chybí prvek, že se nedá starat o vše a tak vznikají chudinské čtvrti apod. Všechny ty budovatelský hry jsou prostě "dokonalé" a není tam moc prvků, které se dějí sami od sebe.
    • Magister_Peditum
      Já měl třeba ve Pharaoh docela dost chudinských čtvrtí. Ne vždycky jsem mohl všem obyvatelům nabídnou všechny věci potřebné k růstu jejich baráků a taky to často dost kazily sousední budovy (třeba u důlních kolonií). *4*
  • mno snad se to bude alespon dobre hrat, protoze dneska vypadaji lip i hry pro mobilni telefony...
    • VaZqeZ_EU
      Asi jsem moc starej *9* Mně se ta grafika naopak líbí moc..
      • Inquisitor
        Já na ty nový pixel hry nejsem, ale tohle vypadá fakt pěkně. Takový návrat se mi líbí :)
        • solomon.short
          problem moderniho pixelartu je to, ze se z nej stal modni styl...
          • Inquisitor
            Hlavně jsem se jich ve své době nahrál dost. Ale je fakt, že se to trošku zvrtlo.
      • solomon.short
        vitej v klubu dedku :D
  • mohly byste k temto hram psat i parametry,mam starsiho notebooka,a nektere hry bych si zahral,dekuji.
    • Chim
      Vzdej to, takhle složitou hru bys stejně nepochopil.
      • XXDarthVaderXX
        Já budovatelský strategie hrál někdy kolem 7 roku, tak to asi tak složitý nebude :-D
    • Mel sis od rodicu nechat koupit kvaltini komp misto shitstationu.
    • VaZqeZ_EU
      2D grafika (s troška efekty) ti na notebooku pojede určitě. Neměj strach *3*
      • XXDarthVaderXX
        I 2D hra může být pořádně náročná, tady bych chvíli počkal, ale spíše bude stačit postarší stroj.
  • proč je to 2d? je rok 2015
    • WalkingWad
      3D zabilo strategie..
    • XXDarthVaderXX
      Budovatelský strategie ve 3D jsou fajn tak na nějaké, chvilkové kochání, ale jinak se díváš shora a při stavbě většiho "Impéria" kdy máš třeba u Caesara III město přes celou mapu či co si třeba vzpomínám, tak orientovat se v SimCIty 3000, které bylo rozporuplné pro někoho(zdravím Michala Rybku), tak právě v této hře jsem si postavil cca 10 000 000 město(to že mi shořel HDD mě už ani nese...neštve) a po těch desítkách hodin, jestli bych našel s odstupem času chvíle, kdy jsem měl chuť si město projít?...tak z 1 - 2% Jinak jsem stavěl, věčně něco měnil atd. SimCity 4 v pohodě, ale optimalizace hrozná a žádné, gigantické města se stavet moc nedala. Poslední díl jsem nehrál zatím a chápu tu vlnu kritiky, ale větší město už ve 4 byla spíše teorie. Jistě šlo to, ale pak se to děsně trhalo a snad lepší menší, vytechované město, než přes celou mapu a s lagem při sebemenším pohybu myší. K Banished či co to je radši bez komentáře. Taková jednohubka. Opravte mě když tak někdo, ale budovatelské strategie co se drží(série) ANNO, TROPICO a abych nekřivdil, tak Banished nebo tak nějak(dvojka určitě bude), SimCity, Cities, Cities in motion a pak nějaký ty Tycoon hry. Tím nechci říct, že by byly špatné, třeba Prison architect je fajn(chce to ale ještě odladit hordu bugů.). Takové ty Imperium Romanum atd, to vůbec ještě existuje? Jo napadá mě ještě The Settlers...ale no však víte... Knights and Merchants Remake ano je tam boj, ale hlavně se staví.
    • Inquisitor
      Protože, proč ne.
    • Chim
      No a?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit