Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ten luciaball, vykradacka rocket league?
    • A není Rocket League vykrádačka fotbalu?
      • Vykradačka Top Gearu *4*
        • to spis
      • podivej se na to video a pak si sam liskni misto maminky

        tam jsou jenom misto auticek panacci
  • TheGGG
    rule 34 jen díky tomu má "firma" blizzard nějaký přínos pro svět...
    • To ale neni malo .. spousta her se nezmuze ani na to .. *1*
    • i rozbité hodiny ukazují 2x krát denně správný čas
      • TheGGG
        ano, blizzard je jako ty rozbité hodiny...
  • Takže sa z toho stává hra pře zberacov. Teraz prechadzam touto fazou u crossout. Tiez zbieram vybavenie, skusam kombinace. A očekávám že o mesiac s tým skončím, alebo skor aj sa objeví ona hra
  • To je hezký, že přidali plavky a ponožky na oblíkání bárbín. Já bych spíš ocenil, kdyby se designeři konečně rozhodli, jestli dělají PvE hru nebo kompetetivní FPS. PvE horde mody mě bavily a PvP v custom game bez tanků a healerů taky, ale jinak je ta hra nechutně přizpůsobená na míru "všem", aby to mohla hrát i vaše bába.

    Tanky, který vždycky rozhodili balanc v kterýmkoli klonu Doty implementujou do FPS a pak se diví, že o hru není velkej zájem jako o esport. Mimo kompetetivní mod je jasně vidět, že stejně nikoho nebaví a každej chce beztak hrát offenzivní charaktery, jako v každý normální arenový střílečce. Samozřejmě nesmím zapomenout na gamer girls mainující Mercy a tank mainy hrající charaktery, který nemusí mířit, ale to jen potvrzuje moje tvrzení o tom na koho cílí.
    • Veskoslav
      Tak to se fakt plazíš někde v bronzu/silveru....
      • To neni jen jeho nazor, prectete si oficialni forum. Napriklad prispevek od clovek co byl #1 D.Va na evropskem serveru a hra podle nej umira nebo hromadu podobnych prispevku od hracu v GM a dokonce Top 500. Hra je cim dal tim mene bavi, hlavne proto, ze balance jde do kytek. Blizzard balancuje pro neschopaky v bronze i dobre hrace v GM a vysledek je, ze balance je bida. Napriklad hromada hracu nenavidi soucasnou dive meta, vsude se hrajou jenom flankeri. Ovsem defense class je nad gold k nicemu, tanci jsou je om nato aby pasivne chrabili zbytek tymu (treba z D.Vy, ktera fungovala jako dive tank udelali tanka co je jen nato aby pouzival matrix, jeji ostat i ability jsou slabe, Roadhog to same, Orisa je ve vyssich rancich m nicemu od jejiho releasu). Hromada hracu nema rada Mercy, ale hlavni problem je, ze je ve hre malo healeru, mate je 3 postavy, ktere mali silny heal (se Zenem potrebujete dalsiho healera), cili jednu z nich musite mit v tymu pokud chcete vyhrat.

        Samostatnou kapitolou je spatny rating system, ze ktereho by bylo potreba vyhodit vsechny statistiky a v competitivu ne moc dobry matchmaking.
      • Aha, to znamená, že jsi healslut v goldu? Neplazim se nikde. Byl jsem ~3800-4000~ SR. Hrálo se tam míň tanků? Naopak. A i když nebyl team 1-3-2, tak to byl prostě opruz. Nepiš nesmysly.
        • Veskoslav
          Tak proč to hraješ? Když je to opruz? Máš málo her? A že z toho navíc chceš udělat PvE, to spíše ukazuje, že jsi jako hráč lama. Nic víc.....Ano PvE eventy jsou fajn, ale dělat z toho něco víc? Není důvod.

          A zapomněl jsem zmínit tvoji perličku, že o hru není jako o esport velký zájem. To mi naprosto ukázalo, že ani netušíš, která bije na poli esportu...
          • Jo a pokud na to máš mentální kapacitu, tak rozveď tu tvou myšlenku (dá-li se to tak nazvat) o esportu. Analysti pracující pro Blizzard už dávno ví, proč není OW pro diváky ani zdaleka tak atraktivní, jak doufali, ale jakýkoli řešení jde proti filozofii hry pro všechny. Samozřejmě si od tebe nechám mile rád vysvětlit, jak to s tim esportem teda vlastně je. Lucio main z goldu mě toho určitě může spoustu naučit.
          • Myslim, že z toho, co jsem napsal, je dost zřetelný, že to už nehraju, a z toho cos napsal ty, je opět dost zřetelný, kdo z nás je "lama". Rozhodně bych to nehrál kvůli PvE, i když na nejvyšší obtížnost je to nesrovnatelně zábavnější než ten PvP paskvil (jenže to ty nevíš, protožes vyhořel na nudný medium.), ale uznávám, že aspoň to se jim povedlo, narozdíl od nudnýho gimmick festu v kompetetivním režimu a chaotickýho skirmishe v quick playi.

            Měl by sis vzít prášek, uklidnit se a pak si to přečíst znovu. Kdyby to náhodou nepomohlo, tak se ani neobtěžuj, protože na další nesmyslnej výblitek už reagovat nebudu. Nelíbí se mi tvoje oblíbená hra, v který jsem byl stejně mnohem lepší než ty, chudinko. Dýchej zhluboka a napiš konečně něco relevantního.
            • Jakou obranu? Tys nedokázal ve 3 příspěvcích vypotit jedinou smysluplnou reakci na cokoli z toho, co jsem napsal a jestli máš o pár set SR víc, než ti tipuju, na tom fakt nic nezmění. Požádat mě můžeš a dohledat si to taky. Byla to diskuze, kde byli Doa, Monte, Thorin a ještě někdo. A nezapomeň si nagrindovat plavky pro Widowmaker.
            • Veskoslav
              Zklamu Tě, gold jsem nebyl ani v jedné sezóně. Ale to by zbořilo tvou obranu jako domeček z karet.

              Můžu tě tedy požádat o ten článek o analyticích Blizzardu. Moc rád si ho přečtu.
    • Daj im čas. Za pár rokov z toho spravia TF2

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit