Přejít na výpis diskuzí
LEVEL 240 je v prodeji: číslo plné smrti přináší adventuru Deponia v češtině
26.3.2014 | Inzerce
69 příspěvků
-
Jo dočteno:) Fajné. Člověk se zase po letech těší na poštu. Jinak za mě osobně nejvíc Retro rubrika.
-
Ostříhaný Draken? Wow, to by měl navštívit FC *1*
-
Zatím nejlepší plná hra v Levelu podle mě, pěkně malovaná adventurka a navíc v češtině. Toto číslo si určitě koupím. *4* Jedinou výtku bych měla k ošklivé obálce, začíná jaro tak by to chtělo něco víc optimistickýho, třeba květiny, sluníčko a ne nějakýho bubáka, navíc zádama otočenýho... To je ale opravdu jen drobná výtka a jinak jsem tentokrát maximálně spokojená. *4* Plánujete dávat i další díly té Deponie?
-
-
Borci z Daedalicu prostě uměj :-) Deponia, Chains of Satinav, Memoria, Night of rabbit, atd. Samé výborné p'n'click adventury.
-
Obálka je nejlepší jaká zatím byla, jestli chceš sluníčko, tak kupuj Médvídka Pú, nebo vytáhni žaluzie.
-
-
Pravda, asi zatím nelepší obálka. Hlavně ta poslední strana.
-
-
Měli tam dát teplouše jak se drží za ruce a pod tím nápis "Byli jsme v San Franciscu".
-
Jdi si trolovat s kytičkama vesele někam, kde umírají trolové na něco hodně bolestivého. Nikdo ti nežere, že jsi holka.
-
-
Mi už je to jedno.
-
-
A co Botanicula? Ta mi přijde mnohem mírumilovnější.
-
-
No, obvykle to jeste nemam doctene pred vyslim ( respkt. tak par dni, ted uz to je tyden) Super prace, RETRO rubrika je asi beztak nej ! Vzdycky se zas dozvim neco vic jako ted o Automatech to jsou dobre poznatky nebo i o starsich hrach. Vic Retro rubrik do dalsich cisel. Pavlac taky v poho, humor je dulezita cast i kdyz nekdy slabsi vetsinou sranda. *4*