Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Správně je Veselé vánoce. Ty gramaticky nacistický idiote. *7*
    Ty můžeš někoho kritizovat, až nebudeš přiblblý nerd, co si honí ego a svoji 5 cm klobásku, ty chudáku.
    Přej si jedny pravidla i pro sebe, ať nemluvíš jak primitivní čecháčské prase !!
  • wenceslaus
    Možná mluvíš o Čachtické paní :-D Pardon, ale pokud takhle tupě komolíš jména, tak jsi chudák.
    ¨
    PS: Madeleine
  • Mandelinkou sem myslel krvavou lady, pokud vis kdo to je, ty tupce.
  • Dogkiller
    Tady rozdávají bany za trolling a pak sami trollují v Levelu, navíc to ani neumí. V tom je ten problém. *3*
  • wenceslaus
    Lukas: Mandelince? Jistě soudruhu...
  • Pseudohumanista, aehm grrr aaaeee Havel. Mluvit o svobode a lasce a pri prvni prilezitosti a moznosti vlest USA a mandelince do zadku, schvalit udajne humanitarni bonbardovani.
  • No hrál jsem všechny RPG od biowaru od Jade Empire k SWTOR, ale, tvrdit, že DAI je jedno z nejlepších RPG? Planescape torment, Baldurs Gate, Fallout ti asi nic neříká nebo jsi hodně mladej.
  • v Divinity original sin muzete narazit na uvezneneho manika, z jehoz povidani vyplyne, ze byl nejakym zpusobem unesen z ,,naseho,, sveta a je v soku z magie a potvor co jsou kolem...a nakonec potichu doda...a nejsou tady zadne zachody :D Nevericne jsem na to koukal :D
  • kurwa, zase jsi mě odhalil, Coffin Cornere! Jdu si dát housku s máslem a salámem a dělat něco pořádnýho!
  • applepie_svk
    sorry, ale v porovnaní s staršou tvorbou BioWare je DA:I len trápnou zlátaninou... posledné dobré RPG čo od nich vyšlo bol snáď DA:O.
  • jj, který hráč by nechtěl Havoc za Brity tier 1 :)
  • Inquisitor
    To by jeden Level byl sakra málo na takovou štreku :D
  • Jambbo
    Sakra, četl jsem Leningradu místo Letohradu.
  • Pánové,co říkáte nedává absolutně žádný smysl.
  • Coffin.Corner
    Jak se do něj trefuješ v diskuzi pod recenzí na Playstation TV a tady, to vypadá že z něj máš nějaký komplex...
  • Tilwaen
    Na to konto první, co mě napadlo, je - jaký má náš místní Ježíš názor na Dana Vávru? *2*
  • Tilwaen
    Mně osobně tedy Pavlač přijde jako zbytečná a bezesporu nejslabší část celého časopisu. Občas se u ní člověk pobaví, to neříkám, že ne, ale většinu času po jejím přečtení má spíše trapný pocit, než že by se cítil extra pobaveně.

Ale je to jen jedna strana, tak není potřeba proti tomu nijak zvlášť brojit.
  • level 248 aneb troliong zpátky v akci.
  • Co moze komu vadit na Pavlaci? Vtipna stranka a bodka na zaver kvalitneho poctenicka. Mne sa zda ze na nete ludia hejtuju uz len z principu. Na futbal sa im nechce chodit tak musia vsetko kritizovat za kompom. Pokial to je opravnene nepoviem ani pol slova ale zrovna pavlac je super..m

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit