Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • rn_1986

    RADAR - rekapitulácia čo sa udialo za posledné obdobie je skvelé

    preview - privítal by som hry, ktoré sú pod radarom, menej známe ale za to (možno) oveľa zaujímavejšie

    REAKTOR, ROZHOVOR, TÉMA, RETRO a ďalšie články sú super vec!

    Recenzie, no dajme tomu OK, ale hlavne HARDWARE alebo by som zredukoval - všetko je na nete, nemá pre mňa žiadnu pridanú hodnotu.


  • romando

    Level kupujem od Vianoc 2007 (číslo 160, na titulke Universe at War) a s menšími pauzami ho kupujem až dodnes. S postupom času (a internetu) mi začali čoraz menej vyhovovať recenzie. Nie pretože by boli zlé, to vôbec nie. Skôr ich dohľadám na nete v deň vydania danej hry a nečakám mesiac na časák ako kedysi. Retro je super, aj keď je taktiež dohľadateľné vo veľkom množstve na internete. To by som jednoznačne ponechal tak, ako je. Najväčšie lákadlo sú pre mňa zaujímavé témy a rozhovory. Tie žeriem rad radom, no a s chuťou čítam aj komentáre (najradšej Dana Vávru). V čísle 300 dúfam chystáte nejaké veľké obhliadnutie sa do histórie Levelu. ;) Mám vás fakt rád a bez Levelu by to bol smutný život hráča.

  • Kvůli komentáři jsem se registroval, takže mi na Levelu záleží:

    Je tam spousta hezkého obsahu. Ať nepopisuji konkrétně: vadí mi (subjektivně) recenze, preview, retro, plakáty. Zkrátka takové ty věci, které lze dohledat i jinde. Stejně tak obrázky (vata) na celou stranu, to nesnáším (subjektivně). Nevím, o kolik by se snížila cena, kdyby měl časopis méně stran (nemyslím jen tisk). Každopádně - 300 čísel je stejně úctyhodné. Paráda. Kolem čísla 200 bych si nevsadil, že dáte další stovku. A za to vám děkuji.  Je to přeci jen pár let, co jsem si v Jihlavě na nádraží šel ve sněhu koupit do stánku Excalibur a koukám, že je tam jakýsi Level. A ano, mám je všechny. (Tedy Excalibury taky ;)  Ok, snad se donutím vám něco sepsat. Ačkoliv anketa (chápu, že toho moc neřekne) by mě zajímala z pohledu, kdo vlastně aktuálně Level čte. Já asi nebudu typický čtenář. 



Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit