LEVEL #342: Co byste (ne)měli minout podle Daniela Vávry
-
Vávra je teď všude a dostává prostoro v každém médiu, je to vtipné v kontextu, že neustále kritizuje cenzuru a potlačovaní svobody projevu v Evropě, přitom může vesele hlásit všude ty svoje bláboly.
Level mám rád, mám rád kluky okolo, kteří to dělají ve svém čase jen kvůli lásce k magazínů, takže já jim to odpustím, protože se to musí zaplatit a přiznejme si, že kontroverze prodávají.
-
-
Ono je to docela zvláštní i bez těch kontroverzí. Nezávislý herní magazín a dlouholetého přispěvatele s vlastní rubrikou tam dělá šéf jednoho z nejvýznamnějších lokálních herních studií. Moc si nedovedu představit, že by třeba v Kotaku měl pravidelnou rubriku, teď plácnu, Tod Howard nebo Neil Druckmann.
-
-
Jak tam je ten fanda ruSSka a bojovník za svobodu lhát Vávra, tak si to strčte víte kam.
-
-
Už tam píše roky. Nečudoval by som sa ak by to bolo len tým, že sa boja ukončiť tú spoluprácu kvôli jeho dosahu na sockách (ale pravdepodobne to tak nie je)
Mimochodom, šampión maskulinity sa tiež nechal počuť, že chce Jámu pekel vydať knižne. To bude pre niektorých second coming a povinná výbava v nočnom stolíku.
-
-
Ešte pre istotu dodám, že LEVEL mám rád. Kupujem ho od 90tok, teraz som predplatiteľ a podobne ako lito, aj ja mám rád ľudí, ktorí ho robia a dávam pred nimi klobúk dole, pretože to robia z lásky a je to cítiť.
Dangerous Dana vnímam ako karikatúru, ktorá sa nachádza v každom periodiku. Prečítam si, zasmejem sa a “hor sa na zvyšok časopisu”.
-
-
-
U mě je to jednoduchý. Redakce, která nechá do svého periodika psát hegešáckýho proruskýho dezinformátora Vávru, ukazuje, že nestojí o moje peníze. Ke škodě ostatních autorů i vydavatele LEVELu.
-
-
A on v Levelu píše něco proruského? Jsem měl za to, že se tam píše jenom o hrách. Holt jsem si tištěný časopis nekoupil už pár let. V době, kdy si vše můžu otevřít na iPadu pohodlně kdekoliv, tak mě moc tištený periodikum nezajímá. Netušil jsem, že ho tam nechají psát dezinformace apod.
-
Helejse panacku, kdyz nedas prostor podobnejm neradum, tak tomu se rika cancel culture a je to znakem upadku liberalni spolecnosti. Spravne konzervativne by melo probehnout vyhozeni tri nahodnych redaktoru a melo by se zakazat pouzivat slova cerna, teplo, buliznik a rovnost.
-