Přejít na výpis diskuzí
Levine slíbil neošizenou PC verzi BioShock Infinite
21.12.2012 | Adam Homola
29 příspěvků
-
Adame Homolo ty to dneska sypeš jak z rukávu *1*
-
-
Ještě kratičký StarCraft 2 a už to balím :)
-
Chce mít na svátky volno, tak to sem hází v předstihu.
-
Asi všichni šli do hospody a zustal tam jen Adam Homola tak maká *1*
-
-
Neošizená u mne znamená že 14 dnu po vydáni nebude DLC *3*
-
Zajímavé je, že prohlášení typu PC nebude ošizené se dnes bere jako nadstandard a pak se konzolisti diví že je PCčkáři nesnášejí.
-
-
To vyčítej těm studiím, ne konzolistům...
-
-
kazdopadne je vtipne, jak utichnul ten rev o hnusnych PC piratech, kdyz ted vsechny piratske verze vychazeji prvni na Xbox :)
-
-
Jasne ze se divi, protoze konzolisti nemohou za to, ze jsou pc verze podfinancovane.
-
-
Vitajte v buducnosti hier,ked sprava,ze vlastne PC verzia nebude odflaknuta je marketingovy tah.
-
absence GfWL mi bohatě stačí. Zbytku věřím, i kdyby se nějaký věci měly opravovat až dodatečně.
-
to nema chybu jak se kazdou chvilu nejaky studio pri vydani jejich nove hry prizna ze 6 let kaslali na PC verze :)
-
Steam DRM ;) ...
-
-
Steam je imho friendly DRM na rozdil od vsech tech securomu a starforcu. S tim ja problem nemam.
Ale je mi jasny, ze nekteri se na to divaj jinak.
-
-
Jestli tam nebude nastavení alespoň jako u UT3 tak to je pro mě ošizený
-
Hmm tak to chci vidět. Nastavení FOV a kláves (včetně spec. na myši). Akcelerace a filtr myši. Fungující a optimalizované AA a AO. Textury a stíny v rozlišení minimálně 4K (je rok 2012 safra už). A dále hlavně né ten konzolový pohled se zbraní přes 1/3 obrazovky a rád bych si vyděl nohy. Simulaci pohybu hlavy by tam taktéž mohli dát (FEAR rok 2005)
-
-
Teda nic takovyho jako "simulace pohybu hlavy" si z FEARu vubec nepamatuju. Asi bych si to mel znovu zahrat.
-
A ještě rozmazání v pohybu, ať se to pořádně všechno třepe a rozmazává. To se pak bude hrát jedna radost.
-
-
To ma pry ve hre skutecne byt. Obraz se bude pri hrani pry celou dobu trast, aby tim hrac nabyl skutecne dojmu, ze se pohybuje po balony nesenem meste.
-
a ještě vybrace monitoru aby ti vybroval celej stůl
-
-
-
a bude to mit directX 20?
-
-
Asi tě zklamu, ale jen DX 19 *7*
-