Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pokud nebudes chlastat/fetovat, tak uplne v pohode ziskas misto v azylovem dome a hladem taky neumres, doktor te taky musi osetrit ...takze ano, kdo je na ulici, tak tam chce bejt a je to spis zivotni styl.
  • Další česká ostuda na Steamu po Argu během chvíle. *1* 28 % hodnocení *facepalm*
    Kdyby radši na hře ještě pracovali, něž ji hned dávali na Steam... a přitom to byl tak skvělý nápad...
    Špatnej start už nikdy ničím nenahradí a to se můžou klidně po.... v práci přemáhat. Škoda.
  • jedinej duvod ze nespej v teple a nemaj dene teply jidlo je nulova toleracne alkoholu...
  • V nezaviněném dluhu je 99.999999% lidí na planetě, žijících na úplném spodku pyramidy.
  • Dlaha
    Vidíš, a přitom je velká část textur z Olomouce :D
  • Tohle mě vážně nezajímá. Nechápu, proč bych měl hrát za bezdomovce. Je to snad něčím zajímavé?
  • Hezkej pribeh karle. A ted tu o karkulce
  • Přesně tak. Já znám příběh jednoho bezdomovce, který je na ulici, protože má rakovinu a kvůli ní ho nikde nezaměstnají.
  • mají nárok na dávky v hmotné nouzi, bezplatnou základní zdravotnou starostlivost a bydlením nemyslím vlastní byt ale prístreší na ubytovne. exekutor ti na životní minimum nemuže sáhnout.
    a poprosím príklad nejakého "nezavineného" dluhu. Ale ocenuju že sis hezky naklikal.
  • Pochybuju, ze ctenari Score by pri sve inteligenci umeli udelat hru.
  • Inquisitor
    Autoři budou čtenáři Score, když tam jde spálit v popelnici Level.
  • MickeyMutant
    "Nepůjde o žádnou komediální parodii na „bezďáky“, ale o čistokrevný survival, kde se vám může úplně klidně stát, že jednoho dne umrznete nebo zkolabujete z podvýživy."

To se ale může stát třeba i hernímu redaktorovi, když bude málo jíst a do zimy nepřibere. Winter is coming!
  • To o tom moc nevíš. Pár korun z brigád apod. ti ještě nezaručí stále bydlení, taky nemusíš být zdravý, atd... Na ulici je kromě fetek a alkoholiků spousta lidí, kteří měli jenom smůlu a zpátky se hned tak nevyškrábou, často taky splácejí z těch brigád třeba i nezaviněné dluhy a exekuce... Je to dost složitý problém.
  • podle mne kdo je dneska na ulici, je tam dobrovolne. nas sociální system vam da pristresí, nejaké teplé jídlo, charita vám dá nejaké oblečení ze sbírek atd. a pokud se vám nepodarí najít zamestnání, mužete alespon delat nejaké brigády, nebo treba jen za pár korun zametat ulici, nebo pracovat v charite za jídlo nebo co.
    Podmínkou je aby jste nebyli opilí, co bude asi problém. Ale jako námet por hru je to dobrý, jen jak ríkam v Evrope to takhle nefunguje.
  • Půjdou tam i posílat balíkos?
  • kubi-wan
    Tyjo, ta Praha mě překvapila, jak pěkně vypadá. Dost dobrý!
  • A jako DLC bude Bejr a jeho bezdomovci.
  • Těším se na český dabing :)
  • Paulcz
    Bude tam soundtrack od Řezníka? :)
  • KrPa
    Příště by to chtělo hru z Hamburgu, mám chuť zapálit nějaké Porsche a vyfotit se při tom novým iPhone7.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit