Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • zdar kluci, ma cenu to zkouset na core i7-920 RAM 4GB ATI 5850 1GB, nevylitnu do povetri ?? :D
  • Taky se obcas podivuju ze profici vydaj hru a amateri behem chvile dokazou doladit do oci bijici detaily. Za priklad muzu dat treba tvare v PES ktery sou casto fakt strasny ale kdyz si nad to jeden clovek na par dni sedne tak je vsechny udela mnohem realistictejsi
  • vlastik.plaminek
    bombaj: Kdysi jsem četl, že se někomu podařilo namodovat konzolovou verzi Fallout 3. Už si ale nevybavuju, jestli to byla X360 nebo PS3 verze. Je to už docela dávno a nechce se mi to hledat.
  • Wole, už jsi viděl modifikace pro konzole?
  • Mám to samé... Nezkoušej
  • Koccourr
    Parada....nevim proc je kluci s RS nezamestnaji :) radej si ani nepocitam na kolik by vysel upgrade mazlika aby mi to jelo v plnych *1*
  • bohužel schopnosti vývojářů jsou občas až příliš slabé, či prostě nemají chuť, čas či zájem hry dělat pořádně. Stačí se podívat, co se děje Kolem her série TES. Bethesda vydá hru s nějakým fatálním problémem a kdejaký fanoušek tenhle problém sám bez velkého rozpočtu umí opravit. A tohle je u vícero her.
  • Souhlas se surikatou, nemám s tím nejmenší problem.
  • Krtecek-GT
    Tipnul bych si, že to autor myslel spíš tak, že na konzolách je hra líp optimalizovaná než na pc takže by tam eventuelně mod i líp fungoval.. Než že by si myslel že je konzole na úrovni pc. Sám jsem měl doma PS3, X360 a herní PC ale PS3 šel z domu kvůli poruše a zvládám bez něj žít, i přes to proti konzolám nic nemám
  • Krtecek-GT
    Mě se sekalo na ntb už jen to video.. Ale doma mám Phenom X4 a GTX275 tak nevím, jestli to vůbec na takové sestavě zkoušet.
  • MidnighT91
    Andy ať bude nová generace konzolí sebelepší, hry na nich oproti pc verzi vždicky budou vypadat jako kdyby ti někdo poblil obrazovku...
  • Paul_cz
    Kdysi jsem starší verzi Icehanceru zkoušel a vypadá to opravdu parádně, i bez těch dalších modů (auta atd).
    http://www.youtube.com/watch?v=nqaIoGZrplY&list=UUZ6L6a5iyFaxNNudFNHDNGg&index=18&feature=plcp

Co se týče blikajících textur ve videu v článku, tak tam autor modu píše že se jedná o bug rockstar recorderu.
  • No,podle mě to už vypadá líp než např.Grafika v traileru na GTA V,Ale u her(teda u většiny) nezáleží primárně a většinou ani sekundárně na grafice(teda pokud to nehrajou nějaká děcka :) ).Jde o herní prvky,zábavnost,příběh... a hodně z těchto věcí u GTA IV chybělo.Doufám že se Rockstar poučil a GTA V bude zábavnější,hratelnější a s nějakým dobrým příběhem kde se všechno nerozjede a neprozradí téměř u začatku
  • Mechwarrior_bw
    textúry doskakujú s megatexture či bez neho :) o to tu nejde, problém je v tom, že pri systéme niekolkých extrémne veľkých textúr je doskakovanie zretelnejšie keďže vyžaduje rýchlejšie streamovanie častí textúr z disku a ich cacheovanie ...
  • To přeci není vůbec pravda. Právě že engine je postavěnej tak, aby nedoskakovalo nic. Nejsou tu žádný lowres a highres textury, který se prohodí ve chvíli, kdy překročíš určitou hranici vzdálenosti od danýho objektu. Pořád koukáš na jednu a tu samou texturu a je jedno, jestli stojíš od objektu metr nebo kilometr. Proto jsou vzdálený scenérie tak překrásný. Holt v době, kdy je běžným standardem gigabajt videopaměti (především nVidia), to je pro hw trochu záhul. Vypni AA a sniž rozlišení. Uvidíš, že pak doskakovat jen tak nebudou.. S 16x AA mi hra běžela na 60fps, stejně jako s 8x AA. Ale s osminásobným jsem textury doskakovat neviděl, pokud se nezačneš točit na místě jako káča. A i pak je to otázkou setin.
  • Mod je fakt pěkný akorát během sledování videa jsem si párkrát všiml že poskočily textury(což se dá lehce přehlédnout a mi osobně to nijak nevadí).Vypadá to jako nějaká nová hra,např se mi strašně líbí efekt mlhy kde nevidíte daleko ale přesto vypadá realisticky.Doufám že udělají brzy další úpravu textur,třeba i na jiné hry.
  • andy, problém je, že na obou stranách se najdou pitomci a nedá se pomalu s nikym o tomhle tématu bavit objektivně...
  • Je samozřejmě obtížné vést na tomto serveru diskuzi podloženou fakty, když se tu každý chová, jak kdyby mu bylo pět let a jen se dohaduje o PC vs. konzole. Já nic takového neřeším, pouze používám hlavy a upozorňuji na fakta.
  • Nikdy tomu tak nebylo. Nevím, proč by tomu tak mělý být teď. Konzole byly vždy zpočátku silnější a byly schopné si to nějakou dobu udržet. Ani nevím, proč o tom diskutujem, když je to zřejmé a ten model takhle prostě funguje. Akorát nahráváš hlupákům, viz první komentář na který jsem posléze reagoval.
  • no mozna to pred patchem vypadalo jeste hur, ale doskakujeto porad, vzdyt to je cely princip jejich nove technologie megatextur kdy hra jede jakoby plynule pac co je dal se postupne dohrava/doskakuje *11*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit