Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • deka

Titulek by mohl znít jen  "lidé na internetu".

• Pokud máme hodnotit hru podle hlavní nabídky, je nejlepší hrou na světě MMOčko od Amazonu, co vám už v menu odpálilo RTX3090. 

• MalyZeli

Tohle je snad poslední věc která by mě na hře $rala. Mám rád jednoduché menu, je jasné kde a co, žádné 3d kachličky, zbytečnosti, animace...k ničemu. Kolikrát pustím hru, a buď do toho telefon nebo zvonek, musím rychle odskočit od PC, někdy i na delší dobu, a to je pak člověk rád že je tam úplně prosté menu, PC sedí v klidu a hezky poslušně čeká, a ne že je tam překombinované menu, pozadí je renderované jako samotná hra, takže HW jede na plno, a tahá si 500w úplně zbytečně. Klidně ať je tam černá obrazovka, pár hvězdiček, New Game, Options, Load a Quit, a není co řešit. 

• JohnyTheZik

Menu Bethesda her podobně jako třeba FS her bylo, co mi paměť slouží, vždycky dost strohý a jednoduchý. O hrách to nic nevypovídá. 

Tohle je totální hloupost, jako bait ale asi dobrý.

• jurb83

Asi mu chyba, ze pocas loadingu sa nemoze pozerat na 3d assety z hry :D

• jack

Takže je embargo, kdy se nemá o hře cokoli říkat ani z ní ukazovat a tiscali sem umístí obrazový materiál ze hry. Úžasný 😅.

• twicer

How dare you!!!

• Kompost

takze, niekto sa rozhodol investovat cas a energiu na to stazovat sa ze "menu je priliz strohe" na jeho vkus. ja obcas zavidim prvokom z internetov ich evidentne stastny a bezstarostny zivot ked riesia taketo chujov*ny.

• zanek.s

Více strohé jako byl Skyrim jistě nebude  ;) 

• twicer

To ne, to máš pravdu.

Je to přesně jak ve Skyrimu, s jednou položkou photo gallery navíc. :)

• KrPa

Dost me to pripomina uvodni menu ve SCII. Za me je dobre, ze je to jednoduche. Asi tam nekomu chybi proklik do placeneho shopu 😀

• Za mě dobrý. Přesně jak tu zaznělo, nepotřebuju aby mi už v menu jel komp na plný obrátky :)

• Jarisko84

Daky naznak aka ta hra je? Predobjednat ci nie? :P

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit