Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • El-Bravo
    chce to open world jízdu s jízdním modelem ze shiftu :P
    • anebo nejakym povedenym jizndim modelem ;) ... i kdyz, ona to pak zachani moderska komunita, tak pohoda
  • To video ve mě málem spustilo epilepsi.Blesky, rychlé přesuny kamery na všechno možné hlavně ne na celé auto.A hudba jak z blázince.Když to porovnám s limited ed. trailerem k hot pursuit tak tohle spíš odradí.
  • zprvu jsem si myslel kdyz je to frosbite 2 engine tak tam bude i nicitelne prostredi ale nic z toho tam neni.
    • z Frosbite2 si tato hra vzala fyziku a ovládání celkovho auta + kusy šutrů ze skály např v horách se na tebe jen pohrnou takže Frosbite2 využili.. ;)
      • Frostbite2 omluvám se za chyby :D
  • no myslim, ze kvalitni nfs bude zase schopny udelat akorat criterion (posledni hot pursuit me dost bavilo, ale mohlo byt samozrejme taky lepsi), popr. nejaky dalsi dil shiftu (prvni shift me prinutil k navratu k serii po tech ruznych undergroundech a jinych zhovadilostech plnych neonu a driftu)
  • neni to jedno jak rychle se jede kdyz se jen drzi sipka dopredu/plyn na podlaze/packa ve predu ?
    • Hele hlavní je že si to pár miliónu děcek vyřve na vánoce u rodičů úkol splněn hodíme do hrnce zamícháme a přistí rok jim vydáme to samý ale trošku jinak aby to nebylo hnedka vidět.

      Tohle je prostě jejcih politka. Je mi z toho zle.
  • me by zajimalo jak vybiraji auta do hry. v kazdych dilech jsou sama auta a korat nove modely. treba chybi ferrari to bylo akorat v dlc shift. ale uz by ti idioti meli zmenit kompletni vozovy park, pickupy,offroady. treba jako tdu. jinak me hra pripada jak hot pursuit 2
    • NFS HP2 (NFS6) ackoliv se to spouste lidem nelibi byla podle meho skvela akrada... bez nitra a tech TOTALNICH VOLOVIN okolo.

      SP jsem skoro nedorhal ale v MP jsem zazil the best zabavu.... spousta online teamu (NFBS, warlockteam.com, NTS, TeamGermany apd..), Asac (online leadearbord s moznosti nahravani casu, cca 6000 egistrovanych) 48 typu trati v prirode hezky zpracovanych, se shortcutama a tak.. auta bez ajkychkoliv powerupu a zavody s 8mi auty na trati online byly dle meho ze stare skoly to nej v arkadovem svete. Z te novejsi doby - TDU - bohuzel ale dvojka uz je zase...... nevim proc tady zase delam takove nostalgicke vylevy, asi slaba chvilka :) Nicmene rok od roku se novym a novym dilum smeju vic a vic... Puvodni NFS delali lide ktery vyznavali styl "we love cars" (design menu, povidacky o autech, kratky filmecky..) dnes to dela parta vylizanych americanu a ty hry podle toho taky tak vypadaji. Zkusit na jedno odpoledne a zahodit.... kdyby tam byl aspon naky progres... ale je to stale ten samy mechanismus, porad to same dokola znovu a znovu jen trosku v jine podobe...... je to fakt hnus co predvadeji a samotneho by me zajimalo co si o aktualnich NFS mysli napr. tvurci treba NFS Porsche Unleashed, urcite to nebude nic hezkeho. Je mi trosku lito v tomhle ohledu mladsi generace, ktere bych pral aby ve sve dobe mohli zazit ten pocit z REAL NFS, namisto tupeho mackani dvou tlacitek, nebo vlastne trech - brzda/plyn a co hlavne NITRO ! :).... nezoufejte, vy co milujete auta sahnete napr. po budouci Forze4, protoze mezi arkadama troufnu si rict ze dnes neni absolutne po cem sahnout. za chyby se omlouvam cist to po sobe nebudu :D.
  • a dostanu k VIP taky VIP tri-nitro-ultra-turbo-NOS-lightening speeder?..... WOW Schevy Camaro týýýbrďooooo........

    Věřím ale že na retardovanou část populace na americkém kontinentu to bude platit....

    NFS RAPE year by year........
    • dej se léčit chlape, hezky elektrošoky, na tohle jsou instituce, tam ti pomůžou *3* ...
      • Mno bacha, abys nedostal léčbu šokem ty až si NFS pořídíš.
      • :)
  • Té 911ky tam bylo teda opravdu hodně :D Viděl jsem z ní teda akorát světlomety a křídla na zadním skle :D.
  • Kráľ PC závodov je určite Burnout Paradise. Nie je síce realistický, ale diabolsky zábavný, návykový a deštrukčný model nemá zatiaľ konkurenciu. Navyše je postavený na starom engine, z čoho vyplývajú aj nízke HW nároky.
    NFS- súhlas. Dojná k***a
  • Paráda, budeme jezdit tu samou trať do cíle, tou samou trasou ale zpátky a 4 krát dokola a před startem závodu budeme nuceni sledovat tu samou 30 vteřinouvou netípatelnou animaci diváků a aut + 3 vteřiny odpočítání před odstartováním.... HNUS!!!
    Stokrát přežvýkané a pořád dokola nás s tím krmí, podobně jako call of duty nebo kdysi nhl.
    Stejně jako nhl, i tady lidi příjdou na to že je to pořád dokola a vykašlou se na to.
    Proč neudělají závody třeba v přírodě a zároveň ve městě, v noci, za deště, a s pohledem z kokpitu?
    Mě je z need for speedu už špatně.. Need for speed 17, nebo most wanted 4, hot porsuit 5.. Je mi zle z celé EA *11*
    • Jen k tomu NHL - mezi NHL 2009 a 2011 je obrovskej rozdíl :) v NHL 12 další spousta features navíc.. Doporučuji zkusit (konzole)
      Jinak k nfs nemám co dodat už sem na to alergickej pomalu :) a to jsem to kdysi miloval.
    • Přesně, jak říkáš. Hraji teda spíš akční nebo strategie, ale občas bych si zahrál nějaký auta... pokud se ale podívám na need for speedy, jakékoliv, je to opravdu pořád dokola. Akorát před vydáním každého nového dílu nás zásobují vyšperkovanýma trailerama, nic víc... žádná změna, inovace, nic... *12*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit