Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • nikdy jsem nemusel to bonusové harampádí, připadá mi to jako raklamní taška za příplatek, např u her jako ME 3 kdyby místo těch použtových kravin dali radši za tu vyšší předplacenou cenu bonusy na stažení DLC zdarma (né pár bodíků, které nestačí ani jedno stažení), proto kupuji zásadně jen čisté hry bez sešítků a panáčků
    • Taky jsem nepochopil jaké to má možnosti, až vymoženosti.
      Dostanete plastového paňáčka, přívěsek, nebo autíčko, je to velký jako kráva, takže když vám to přijde poštou, tak dáte 140Kč +, protože to je větší objem balíku.
      Hra je stejná jako klasická, obal je taktéž stejný.
      A to, že tam budete mít knížku o 50stránkách, se kterou si nikdo nedal práci aby jí udělal do české lokalizace a když si dáte tu práci VY, tak zjistíte, že obsah té knížečky-komiksu je totálně o ničem, případně o něčem co jste slyšeli už v předešlých dílech hry(pokuď se jedná o pokračování)

Hlavně že normální hra stojí 799Kč a tento ultimate-demon-brutal-pack stojí 2199Kč :-D (nemyslím přímo toto hru - GoT)
  • Ještě nic pořádného neukázali ze hry a už mají limitovku? Tady něco smrdí, že by peněz chtivá společnost, která vydělá na známém jméně?
  • Vypadá to líp než speciálka Skyrimu!
  • Ellendway
    Vypadá to skvěle. Co cena?
    • ales.smutny
      60 dolarů na Amazonu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit