Přejít na výpis diskuzí
Limitované edice GTA V přinesou kšltovku nebo mapu
23.5.2013 | Ladislav Loukota
25 příspěvků
-
A to se vyplatí!
-
No já jsem teda pěkně zklamanej... Tři tisíce a dostanu stupidní kšiltovku kterou nosit rozhodně nebudu??? To nemají opravdu žádný napady na bonusy ke sběratelce??? To je opravdu tak těžký je vymyslet?? Co třeba baseballová palka s logem? Boxer s logem? Popřípadě figurku Trevofa jak dělá nějakou šílenost? ... mylsím si, že meze se nekladou... zde pouze vidím snahu o vydělek a dohodu se značkou NewEra
-
-
Všechny ty sběratelské edice jsou už poslední dobou jak přes kopírák...už neví jak by vytáhli z lidí prachy za takovýhle useless junk ke hře nasmlouvaný u nějaké firmy co to vyrábí ani né za pár doláčů....management se hold musí na něčem napakovat no :-D. Naštěstí to nikomu netlačí a stále se dá koupit jen hra :-D
-
-
taktak nejhorsi je v tomhle Blizzard ikdyz ma kolektorky docela uchazejici tak to co predved pro datadisk SC2 je vrchol zidactvi vzit stejny obal ktery byl v techu terranu a jen ho prelejt fialovou barvou a z obsahu vyhodit flashku a jinak copy&paste navic chtit za to stejnou cenu jako za plnou hru jako tfuj to je nenazranost aspon kdyz si cpu dolace s funenim do kapes tak to nedelam tak okate ne?
-
-
Tak počítají s tím, že GTA je už velká značka, že si to lidi za 3000 kč koupí.
-
-
Douchebag cap a tasticka za tri tisice? Nedik.
Ctverka mela lepsi vybavicku. -
-
to isté akurát tam bola uzamykateľná skrinka a nie taštička a namiesto šiltovky u GTA V si mal v GTA IV lodné vrece a plus zberateľská u IV mala artbook a soundtrack, náč je to viacemenej podobné ale súhlasím s tebou dávať za toto skoro 150 euro je bláznovstvo.
-
-
"kšltovku"?
-
-
kšiltofku??
-
-
nevíte nekdo jestli az oznami PC verzi jestli i pro ni bude collectors edition? kdyby ano urcite bych pro me pc koupil jedine kolektorku docela se mi libi celkove vsechny ty bonuss :)
-
-
To bych taky rád věděl,mě by stačila ta edice se Steelbookem a mapou :-) Ale já si stejně myslím že se Rockstar na PC verzi se sběratelkama vykašlá!Když už to vydají tak jen normální verzi
-
-
zberateľská edícia GTA IV pre PC nikdy nevyšla, takže GTA V na PC bude maximálne tak steelbook bude , ale to sú všetko len špekulácie
-
-
-
očakávam leak tej celej mapy do 48 hodín :D
škoda že stále neohlásili PC verziu.
*EDIT
tak a máme tu aspoň časť mapy GTA V
http://i3.minus.com/jbtDFuphZoWJj0.jpg