Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • deathfish
    Ten kurzor je ve videu provokativní *15* ale jinak to vypadá ´báječně, ten vizualní styl je moc pěkný
  • Autor videl niekedy slona?
  • Chim
    Musím říct že Vivaldi i po těch letech pořád válí.
  • Vypada to naprosto fantasticky!
  • x_ander
    Jo, to je ono. Vyšlo to v roce 2000. Je mi jasné, že to není hra, kterou by někdo chtěl remakovat nebo dělat pokračování. Jestli si dobře pamatuju, tak sice hodnocení v recenzích to mělo dost slušné, ale komerčně to vyhořelo. Byl to spíš jen takový povzdech. Ta hra byla dost originální.

A právě že to patřilo frantíkům z Cryo, stejně jako Atlantis, která na na Gogu je, jak říkáš. Někde jsem se dočetl, že značky od Cryo koupili Microids, které vydalo Syberiu, která na Gogu je taky. Takže šance na Devil Inside určitě je. Ale ve wishlistu to moc lidí nemá, škoda.
  • Pethulla
    Devil Inside. To byla taková ta rádoby reality show, kdes prozkoumával ten barák, ve kterém byli zombíci a nekonečné množství kameremanů? Kdy jsi mohl zombíkům prostřelit díru do břicha a skrz ní sejmout dalšího? Jestli jo, tak kdy to bylo vydané? 2000? 2001? To asi nebude nejlepší kandidát na pokračování. Ale na GOGu by se objevit mohl, zvlášť když (aspoň myslím) to dělali (vydávali?) ti frantíci co sérii Atlantis, která tam je.
  • Pethulla
    (špatné vlákno)
  • Vypadá to neskutečně parádně, traileru jsem podlehnul jak moucha plácačce.
  • Nedá se popřít, že trailer zaujme a vypadá dobře. Netradiční a přesto líbivá grafika. Bohužel o hře se z traileru nic moc nedozvím...
  • najprv som to precital ako Little Divil z 90s a divil sa, ze kde je ten maly diablik.
    http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/1/17/Litil_Divil_Coverart.png
  • x_ander
    Název mi připoměl starší hru Devil Inside, což mě vede k myšlence, že by mi vůbec nevadilo, kdyby se objevila na Gogu nebo by se někdo hecl na nějaké pokračování.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit