Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Takže Sony lineup na druhou polovinu 2014 4/10 stále nefunkční Driveclub a 6/10 LBP3 *1* Ps4 fakt jede a to jsem o ní zčínal uvažovat.
  • "„Péestrojkovou“ verzi lze s klidem vynechat, neboť na starší mašince rozjedete báječný první i druhý díl, případně můžete sáhnout po excelentní inscenaci Puppeteer.

    Asi překlepík, tady asi měl být "Péesčtyřkovou verzi" :)
  • Mato1987
    Takže ruky preč od tohto dielu? Je škoda, že MM pracujú na pokračovaní tearaway, ináč by som si bol úspechom TLBP 3 istý...sranda ako sa dokáže zmenou vývojárskeho štúdia odzrkadliť aj kvalita finálnej hry...Ja som napr hral len TLBP 2, jednotku som nehral a sem tam si ju ešte občas zahrám na vite a na tú hru nedám dopustiť, niektoré tie fanúšikovské výtvory sú niekedy až geniálne, sem tam si ráno na hajzli rád zahrám nejaký ten level a sranie ubehne rýchlo ako voda :)
    • maros.goc
      Fakt si o sebe myslis ze si az taky zaujimavy ze by tu niekoho upútala informácia o tvojej rannej stolici?
      • Mato1987
        Ejj trafená hus zagágala, jediná reakcia je tu od teba, z toho vyplýva, že teba to očividne zaujíma, neviem či je to z toho dôvodu, že si fekalista, alebo sociopatický voyeurista. Ale to je jedno, podstatné je že si si doslovne nasral do huby, u teba však nič nezvyčajné.
  • Ja myslim, ze autor vubec nepochopil o cem je serie LBP. Rozhodne ne o tom projit hlavni kampan.
  • jednička úžasná, dvojka dobrá, trojku vynechám nebo alespoň počkám na pořádnou slevu
  • N0isy
    Samozřejmě neříkám, že každého musí bavit to samé, ale myslím, že tady je jasně vidět, kde je zakopaný pes. Těžko se jedná o průměrnou hru. Navíc, když je od jiného studia než předchozí díly, tak je to velký úspěch.

    Tahle je hra je prostě pro ty, kteří si chtějí vyhrát a sdílet s ostatními hráči své herní nápady nebo příběhy. Prostě se vyblbnout. A co vůbec nechápu je, jak můžete hned sérii posílat do kopru viz. konec recenze a přirovnávat ji k Dragon Age. To mi zůstává rozum stát.

    33 - 80%+ pozitivních a 14 průměrných (včetně Games)
    Uživatelských 41 pozitivních, 8 negativních

    http://www.metacritic.com/game/playstation-4/littlebigplanet-3
  • Miserius
    Mě samotnýho nebavil žádnej díl LBP, zato ve 4 lidech to je určitě lepší než Rayman
    • firebug
      Dohrál jsem LBP1 i 2 a stejně tak oba novodobé Raymany (pokaždé v kooperaci). Všechno to jsou zábavné hry, ale Rayman je pro mě jasný vítěz. LBP mi vždy přišlo takové těžkopádné na ovládání. Třetí rozměr (hloubka) většinu času spíše překážel a mnohdy jsem měl pocit, že za nezdar ve hře může tuhost a horší responzivnost ovládání.
      Ovládání v Raymanovi je oproti tomu o poznání dynamičtější a velmi rychle "přejde do krve". Když člověk v překonávání překážek neuspěl, mohl za to vinit jen a jen sebe a svou nešikovnost.
      LBP tak bavil hlavně rozmanitostí a nápaditostí některých levelů (třeba ve dvojce hra na hasiče :-), ale pokud je ona nápaditost ve třetím díle pryč, nemá cenu se tím zabývat. Ve druhém díle je beztak ještě tuna levelů od komunity, ke kterým jsem se ještě nedostal...
      • Miserius
        Mluvil jsem o hrani ve 4 lidech na jedný televizi... V ten moment je Rayman jen neprehledna, silena akce
        • firebug
          Chápu. My jsme to hráli většinou ve 2 lidech, ale občas jsme si někoho do party přizvali... :-) Pro mě byl Rayman ve hře více hráčů shovívavější, protože pokud to jednomu parťákovi nešlo, mohl kritický úsek proletět v bublince, kdežto v LBP většinou odčerpával sdílené živůtky pro celou partu. Navíc je i LBP v pokročilejších fází hry dost šílené a náročné na synchronizaci hráčů a pokud se sejdou kámoši s horším skillem (což se většinou sešli:-), tak to může být dost otravné...
        • Veskoslav
          To byl vždycky a jeho MP byl i takto prezentován. Jako šílenost na entou:)
      • Asi tak, presne si to vystihol, LBP je take 'toporne' a tazkopadne. Rayman ho co sa tyka hratelnosti valcuje. Ale zase LBP sa stalo popularnym hlavne pre moznosti tvorby uzivatelskeho obsahu, ktora je na konzolach strasne biedna doteraz a v case ked vysiel to bolo nieco vynimocne.
        Ale co z toho, ked nech sa stvorilo cokolvek, vzdy to nieslo zo sebou tu tazkopadnost.
    • God-of-War
      Ve 4 lidech je to nejlepší už od prvního dílu. U žádný jiný hry sem ještě takhle smíchy neumíral.
  • http://konzolista.tiscali.cz/articles/onearticle?link=littlebigplanet-3-182322
    A teď si vyberte..já vím, subjektivní zkušenost..ale stejně..teď si vyberte..
    • tam dostava kazda hra 9/10 ked to pise nejaky fanboy. hlavne ze to je na konzolu. to staci :D
    • Hnisavec
      konzolista dáva každej hre 9/10...tam sú tie recenzie úplne o hofne, keď to píše z 95% jeden človek a to absolútny nekritický nadšenec do každej hovadiny....
    • ucho
      jednomu recenzentovi se hra líbila víc, druhýmu míň. nevím, co chceš vybírat. přínosné jsou svým způsobem obě recenze.
      • Kdyby se jednomu líbila víc a druhému mín myslíš že tam bude takový rozdíl jak v psaném projevu tak v číselném hodnocení? Mě nevadí když se recenze od sebe liší v detailech nebo částech, kde autor popisuje co se mu líbilo nebo ne..ale v jedné recenzi je vše dobře a až na drobné detaily v pořádku a v druhé recenzi je hra nudná a udělaná bez inovace nebo ta inovace šla špatným směrem. To si potom vybírej dle čeho se orientovat a jestli třeba jeden autor není přílišný optimista nebo pesimista. Recenze by mě měla informovat o hře (mechaniky,grafika,principy,příběh) což jakž takž obě dělají ale měla by tě i navést zda je ta hra pro tebe či nikoliv. Tyto dvě recenze mě nenavedli absolutně nikam. Ne že by byl problém se podívat na zahraniční weby ale nemám denně 2 hoddiny jen na pročítání recenzí takže jsem spoléhal na dvě tuzemské.
        Nicméně jsem si vědom, že se nelze řídit pocity někoho jiného na 100%.
        • ucho
          Ano, takový rozdíl je naprosto normální. Záleží pouze na tom, jak moc kriticky se na to recenzent dívá a jak moc ho ta hra baví/nebaví. To máš jako s Olejníkovou re-recenzí na Last of Us. Taky tomu podle mě vyčetl nesmysly, no holt mu to nepřišlo tak extra. Je to prostě jeho názor. A tak to je i u těchto dvou recenzí. Při čtení recenze bys neměl přejímat názor recenzenta, ale zamyslet se nad tím, o čem píše. Když například zmíní, že mu vadí to a to, neznamená to, že tobě to bude vadit taky, a třeba si té věci ani nevšimneš, nebo na ni klidně budeš mít opačný názor.
          Tahle věc je trochu přehlednější u filmových recenzí, kdy jsou tam recenzenti čitelnější a brzy zjistíš, jaký mají vkus a co jim na filmech vadí a co se jim tam líbí. Snadněji pak ty recenze vztáhneš na sebe. U her je to s tolika recenzenty trochu problematičtější.
          • Asi jo. Já jsem byl zvyklý brát recenze jako bernou minci protože za hry utratím nemalý peníz a dělat to metodou pokus omyl se my už několikrát (ano ty ubisofte) nevyplatilo. Ale zřejmě máš pravdu , že recenze by měli nastínit jen kontury. Mimochodem máš nějáké "spolehlivé" zdroje ze kterých se dá spolehlivě čerpat? Mám na mysli weby, kde nejsou fanoušci jen jedné platformy atd. Kde se zkrátka snaží objektivně posoudit co je nejlepší pro zákazníka/hráče. Pokud tedy něco takového existuje.
            • ucho
              Nejpřínosnější jsou pro mě gameplaye. Celkově patřím mezi optimisty a baví mě většina her, tedy u mě to probíhá tak, že si nějakou hru pomyslně ohodnotím, kolik bych za ni byl ochotný dát, a nemám důvod koupě litovat. Většinu her hraju s dvouletým, tříletým zpožděním, novinky koupím tak dvě do roka. Nějak se tedy nestresuji recenzemi a hodnocením.
  • Odulin
    Láká mě to, ale dvojce sem moc na chuť nepřišel a tak u trojky otálím s koupí... tahle recenze mi dost pomohla.:)
  • TheGGG
    Divná série, na todle jsem nikdy moc nebyl. Radši God of War.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit