-
Ta Juliet vypadá jako Bailey Jay :)
-
proc jsou obrazky jen v 1280x720? to to na PS3 ve vetsim rozliseni nebezi?
-
*1* jeliman
-
impotence je vážná věc měl bys jít k doktorovi a né se ukrývat před světem
-
Transformuj ji na starou, tu uz poslouchat nemusis :-) .
-
Kecáš *1*
-
Po shlednuti gameplay do toho jdu, jako oddechovka to vypada slušně, honit si u toho teda neplanuju
-
Další hra co mi mladá zakáže *1*
-
Za erekci z pixelů? ^.^
-
"Love and tolerate"
let me tell you a story:
Bylo nebylo, na jedné škole v americkém či anglickém městečku spáchala dívka (nebo to byl chlapec?) sebevraždu. Důvod byl ten, že se mu/jí posmívali a hlavně si vyskakoval jeden kluk. Jak se později ukázalo, patřil(a) k vaší Love and tolerate bronies grupě, což mělo za následek to, že bronies šířili Love and tolerate po facebooku skrze výhružky zabitím (a někdy ty metody byly vážně brutální), přinucením toho kluka k sebevraždě apod.
Jinak se jedná o naprosto průměrný seriál pro malé dívky, který ničím nevyniká, pouze přitahuje neckbeardy a lidi, kteří jsou většinou shut-in a v seriálu našli zalíbení, protože propaguje přátelství, kterého se jim často nedostává.
Ty kecy o hloubce postav a příběhu jsou naprostá blbost (schválně jsem si pár dílů pustil, bylo to dávno, takže na podrobnosti se mě neptejte).
Hlavní důvod, proč vás všichni nenávidí a dělají si z vás srandu, je to, že si připadáte jakoby privilegovaní sledováním toho seriálu. Všude se s ním cpete a otravujete s ním, kazíte normální a krásné věci tím, že do nich začnete rvát ty vaše sudokopytníky.
Velká část vaší skupiny je navíc mentálně disfunkční, neboť to, jaké extrémy někdy předvádějí, je na kopanec do hlavy s ocelovýma kanadama (viz obrázek vojáků u raněné íránské rodiny, kde se vedle oné rodiny krčí my little pony, a pod fotkou lidi popisujou, že až dodáním toho zvířete si uvědomují, jak hluboká fotka je, jaké probouzí v lidech city apod.
Celý svět se vám přitom směje do k*ichtu http://www.youtube.com/watch?v=ATBuvElZZig&feature=plcp -
po dlouhe dobe jsem se pobavil u diskuze *1*
-
Ono jde spíše o to, že lidé se často dívají spíše na avatara než na nick a jelikož je v podstatě podobný, tak si nás můžou splést - už se to tady stalo s jedním uživatelem, který měl stejného avatara a poté se mě někdo ptal na věci, které řešil s dotyčným... no prostě zbytečný chaos.
-
Hra pro honiče a panice. *8* *8* *8* To bude zase postříkanejch gamepadu.
-
Hlavně pak nenasměruj finální kombo do klávesnice nebo to budeš čistit týden
-
To je koment jak z návratu do reality :D
-
pokud trpíš hypermobilitou, tak to zvládneš nohou *4*
-
Jde o celkovou kvalitu seriálu, příběh, kvalitu animace, hloubku postav, hudbu, dabing (anglický, český dabing je odpad), a především neskutečnou komunitu která za seriálem stojí. Jsou skvělí hudebníci (DJ AlexS, MandoPony, TheLivingTombstone a další), spostu fanoušků kreslí, vektoruje a jinak produkuje fanart, na youtube jsou stovky fanouškovských videí, animací apod. (Ponies The Anthology) atd. Navíc komunita je přátelská, většina lidí se řídí heslem "love and tolerate". 2 epizody jsou pro celkovou představu málo, mě to chytilo až po asi 6. díle. Jsem ale rád. že se najde alespoň někdo, kdo se podívá na alespoň nějaké epizody než začne nesmyslně hatovat.
Haters gonna hate -
To je praštěný *4*
-
Takto sorry, ja totiz necekal ze uz ho nekdo ma. Stejnej ale neni ale vzhledem k tomu ze nechci se snikym hadat takho zmenim ;-).