-
Tahle hra pro mne 7/10, byla to prvni hra kterou sem dojel temer" na jeden zatah dopar hodin, do dne. A( nemyslim to tak ze jsem se ... vi vite co...) Paradni oddychovka se sympatickimi postavickami a ten otec a ty 2sestry taky nemneli chybu, potom ty bosove(hlavne zaverecnej) a bre minihry... nemuzu si pomoc mne se to moc libilo. :-).
PS: Koukam ze nikdo z registrovanych nema videt vek. Ja ho mam zaplej ale prestoho videt nemam... nic hroznyho jen ze nemam co skryvat :-) tak mi to trochu vadi. (taky icq ale to ) tak kdyz nato nekdo z Games mrkne budu rad nebo mi aspon da strucnou odpoved... nic hrozneho. -
-
Eh, další člověk, který začal užívat stejný avatar...
-
-
Takto sorry, ja totiz necekal ze uz ho nekdo ma. Stejnej ale neni ale vzhledem k tomu ze nechci se snikym hadat takho zmenim ;-).
-
-
Ono jde spíše o to, že lidé se často dívají spíše na avatara než na nick a jelikož je v podstatě podobný, tak si nás můžou splést - už se to tady stalo s jedním uživatelem, který měl stejného avatara a poté se mě někdo ptal na věci, které řešil s dotyčným... no prostě zbytečný chaos.
-
-
veď si urob nejaký nezamenitelný originálny avatar, nie ? to je taký problém ?
-
-
No jo stacilo by kdyby si tam hodil vlastni nick a hned to bude ok, i kdyz v ikone to nebude videt, ja jsem to zmenil na jinej avatar a myslim ze uz se to ted vyresilo nebo ne.
-
Proč? Po dekádě užívání stejného avatara si mám vytvořit nový?
-
-
*1* jeliman
-
-
-
-
-
Ta Juliet vypadá jako Bailey Jay :)
-
-
http://blogs.sfweekly.com/thesnitch/get%20the%20fuck%20out.jpeg
-
-
Být homofob v roce 2012? Ty to máš asi těžký šmudlo *14*
-
-
-
Ten je totalna jebacka
-
-
Býval, teď už ani ne *9*
-
-
-
tak už ji mám na ploše :)
-
Jeste ze to neni na PC. Bych se za to musel stydet
-
-
impotence je vážná věc měl bys jít k doktorovi a né se ukrývat před světem
-
Za erekci z pixelů? ^.^
-
A za co jako? Za to, co by se ti postavilo z té borky? *2*
-
-
aby se ti nepostavil z tech vasich konzoloidu
-
-
Rage in da HOuse.
-
-
vazne?
-
-
Mas snad neco proti? Chces tu resit tu nesmyslnou Rage Flamewar, budiz.
Z toho se ja ale oficialne radsi distancuju.
-
-
-
-
-
-
Po shlednuti gameplay do toho jdu, jako oddechovka to vypada slušně, honit si u toho teda neplanuju
-
-
Kecáš *1*
-
-
lol
-
perfektně jsem se pobavil u tohodle gameplaye http://www.youtube.com/watch?v=1edrbxMCtn4 ,jako zážitek z týhle ptákoviny to stačilo. Děkuji za pozornost *2*
-
-
To je praštěný *4*
-
-
Hra pro honiče a panice. *8* *8* *8* To bude zase postříkanejch gamepadu.
-
-
Třeba ten tvůj *3* *3* *3*
-
-
Jak si to poznal? :D
-
-