Přejít na výpis diskuzí
LongPlay – Kingdom Come: Deliverance #3: Jindra zlodějem i rytířem
27.2.2018 | Redakce Games.cz
59 příspěvků
-
Historická přesnost až do takových detailů, kdy i do nejmenšího detailu odpovídá oblečení?? Nobody cares!
Tohle je fakt nic v porovnání s tím, jak Holywood neustále znásilňuje Antickou historii (Řecko-Římská) -
Námitky na technický stav hry mají většinou jenom lidi, co to nehráli. Hráči, co už hrajou, v 99% případů jsou většinou svědky jenom glitchů a chybek AI, ale nic co by zničilo hru.
-
no mluví o více věcech, ale chápu pointu tvého vtipu
-
some beds are bugged
> Historically accurate. -
tvůj problém je, že znáš jen tu re*ardovanou část youtube, ale faktem je, že se tam dá najít spousta youtuberů co jsou profíci v určité oblasti a skutečně se vyznaj a mají kvalitní videa.
https://www.youtube.com/watch?v=FhfPsSx6DBU&t=602s
Tady máš jeden z mnoha příkladů, youtubera historika, další co stojí za zmínku: skallagrim, scholagladiatoria, Shadiversity. Občas řeší i věci jako fantasy, ale obvykle v nějaké spojitosti s historickými věcmi. -
Youtuber historik *15* ? To se nevylucuje ?
-
U savů je problém ten, že když děláš tento typ ukládání, tak je potřeba aby fungovalo na sto procent. Což nefunguje. I v rámci sejvování jsou bugy a můžeš přijít o hodiny hry ani nevíš jak (vlastní zkušenost).
-
no, pár youtuberů historiků co jsem sledoval jim to dost po stránce historické přesnosti rozdrbalo... hra dobrá, ale toto teda docela zklamání. Mě osobně je to šumák, jestli se nějaký kousek oblečení odchylujeod reality, ale čekal bych že si to pohlídaj
-
Co se týče s ukládáním hry, tak třeba já s tím nemám žádný problém. Možná na začátku, když člověk neměl peníze na koupi sejvovice, ale buď mohl využít postel a nebo začít hrát příběh, aby se průběžně ukládalo. Teď mám sejvovice plný inventár a nevím co s tím. Navíc pokud nejste moc zdechlí, tak si můžete udělat v alchymii kolik uznáte za vhodné.
Jinak chyby mě ve hře zatím nějak neomezily, pár věcí jsem prostě přehlédl, ale jinak, že by to mělo nějaký velký vliv na hru, tak to určitě ne. No za ten patch 1.3 se určitě zlobit nebudu :-) -
Údajně o víkendu (PC)
-
tenhle tyden ma byt 1.3 patch
-
Co jsem s 1.2.5 postřehl a nejsem si jistej jestli to už nedělalo i předtím je, že v posteli se to občas neuloží. A potom u jednoho questu bylo rozjeblí animace, či nepřišlo AI. Ale to byl jen jeden quest, kdy jsem si něčeho všiml za zhruba 20 hodin hry s tím patchem.
-
Já teda nevím, ale to věčný bulení Overwatche a spol. na to, jak maj se hrou problém (Dobrovskej by nejradši sejv každou minutu) a jsou ve hře špatný i když je to přitom jejich vina (jako sorry, ale sledovat jako naposled, jak se dostáváte 40 minut z Talmberka), mi teda nepříjde jako šťastnej nápad na longplay. CK2, Hitman Challenge, všechno fajn, ale tomuhle fakt teda dlouhej život nepřeju. O skillu herních novinářů si iluze nedělám, ale sledovat tohle je fakt sebemrskačství..
-
No já to včera naštěstí dohrál, takže už se nemusím třást, kdy mi to spadne. *1* A těším se, až si to tak za půl roku až za rok zahraju v opraveném stavu, omodované a s DLC. *4*
-
Njn... je to jediná hra, kterou jsem podpořil přes Kickstarter a podruhé už stejnou chybu neudělám. Rozhodně u Vávry ne.
-
No, není nad to koupit kvalitní hru, kterou mám strach hrát kvůli jejímu technickému stavu. *1*
-
Také by mě zajímalo, v jakém stavu hra vlastně je. Po vydání patche 1.2.5 si spousta lidí stěžuje, že jim hra nejde uložit nebo poničí uložené pozice tak, že nejdou načíst. Plus patch přinesl nějaké chyby v questech, kde dříve nebyly :) Mám hru rozehranou, ale trochu se bojím pokračovat, protože nevím, jaký je momentální stav a co mi hrozí. Jestli někdo víte podrobnosti, podělte se. Díky
-
Super, ešte obnoviť LongPLay Crusader Kings a mám sa zase na čo pozerať :)
-
nevite, co se deje s patchem?
jeste minuly tyden meli na foru KCD celkem prehledne uvedeno, jake patche vysly a jake patche se chystaji. vcetne toho, co ty patche obsahuji za opravy. ale nekam se to ztratilo. chvili pote, co vysel ten dalsi patch na Steamu, ale zahy ho stahli, protoze tusim rozdrbal nejaky hlavni quest.