Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nevíte někdo, zda je nějak možné se na Steamu vrátit na jednu z předchozích verzí hry, třeba 1.2 nebo 1.2.2? Protože mimo bugnutý quest s šarlatánem mám ještě v Rataji bugnutého vagabunda a stejně i quest s Bernardem, kdy s ním mám promluvit, abychom se vydali na cestu do Neuhofu, ale on vůbec v rozhovoru nemá tu správnou nabídku, pouze trénink a ukončení rozhovoru. *13*
  • TheGGG
    no, pár youtuberů historiků co jsem sledoval jim to dost po stránce historické přesnosti rozdrbalo... hra dobrá, ale toto teda docela zklamání. Mě osobně je to šumák, jestli se nějaký kousek oblečení odchylujeod reality, ale čekal bych že si to pohlídaj
    • jamar28
      Na 100 % historické to bohužel není a někde udělali ústupky - kupříkladu někde přiznali, že do lesů a okolo vesnic dali víc vegetace, aby byla hra malebnější, ačkoliv ve skutečnosti bys v okolí vesnic (natož v nich) nenašel ani keřík. A nebo interiéry jsou mnohem větší, než byly v reálu, protože v autenticky stísněném prostoru by se hráč špatně orientoval, NPC by se zasekávaly atp. Ale nemyslím, že bys momentálně na trhu našel autentičtější historické RPG.
    • Historická přesnost až do takových detailů, kdy i do nejmenšího detailu odpovídá oblečení?? Nobody cares!

Tohle je fakt nic v porovnání s tím, jak Holywood neustále znásilňuje Antickou historii (Řecko-Římská)
    • Youtuber historik *15* ? To se nevylucuje ?
      • TheGGG
        tvůj problém je, že znáš jen tu re*ardovanou část youtube, ale faktem je, že se tam dá najít spousta youtuberů co jsou profíci v určité oblasti a skutečně se vyznaj a mají kvalitní videa.
        https://www.youtube.com/watch?v=FhfPsSx6DBU&t=602s
        Tady máš jeden z mnoha příkladů, youtubera historika, další co stojí za zmínku: skallagrim, scholagladiatoria, Shadiversity. Občas řeší i věci jako fantasy, ale obvykle v nějaké spojitosti s historickými věcmi.
        • ucho
          some beds are bugged
          > Historically accurate.
          • TheGGG
            no mluví o více věcech, ale chápu pointu tvého vtipu
  • Tak jsem dohrál, hra se mi přestala ukládat. Zkoušel jsem ověření integrity souborů, opětovné stažení a reinstall a prostě po dokončení questu s Šarlatánem, když mu přijdou na dveře bušit vesničani, tak hra se bugne a nejde uložit pozice. *11*
    • badluck, dan za piratskou a neopatchovanou verzi
      • Jack1947
        Vždyt ty si hrál taky pírátskou verzi a mimo to pírátské verze prostě běžej v 98% případech lépe než ty nepirátské lol.
      • Jakou pirátskou ty šasku. To je bug, který má na steamu hromada lidí. Vypadá to, že hra si po splnění questu stále myslí, že je v dialogu a hlasí, že momentálně nelze ukládat. Už se mi to stalo po druhé, ale poprvé se mi to podařilo nějak spravit.
  • Jack1947
    Možná by si zasloužila hra omluvu, konekonců je to rpg a já střádal nevedomě body které jsem si bláhově myslel že se skilly odemykají a skillují sami a skutečnost byla taková že se sice odemkly ale už vybrat by si člověk měl sám - tedy jsem měl hodně skillu ale na nic neměl sem ho naučený ano je to můj problém a tak chyba se občas stane noo...

Po naučení všech dostupných dovedností je hra hned o dost jednodušší a i zábavnější možná že kdybych to veděl už na začátku ušetřil bych si dost času nadávání. Nicméně třeba u některjch stráží jestále problém to vychytat ale je to mnohem jednodušší o to žádná i ten lockpick jde hned lépe.

Je to celkem úleva, když nemusím žít s presvědčeným že ta ghra je neúmerně těžká... hned je i mě lépe.
    • Sakra, kdyz uz i Jacka ta hra vyskolila...musi byt vazne revolucni.
  • Jack1947
    Mě se moc neíbí že už se po dohrání epilogu pokračovat nedá tudíž pokud sem kdy chtěl ještě chvíly pařit tak mám prostě smůlu pokud nenahraji starší pozici... tak že nulová pokračovací hratelnost aspon pro mě. No nic třeba počkat na nějaké to DLC kde se konečně dozvíme více.

Ta hra mi příjde podobně nedovařená jak Mafie2 a ten otevřený konec budiž důkazem.. ted ještě aby řekli že to dokončovat nebudou *16* *16* to by mě a ostatní lidi fakt naštvali
    • Tilwaen
      Po epilogu jde pokračovat. Třeba je to jen tvou verzí hry.
      • Jack1947
        Úplně na konci s tím Ptáčkem mě to hodilo do hlavního menu ale pokračovat tam je ( pokud to znamená fakt pokračovat tak se omlouvám myslel jsem že se jen nahraje pozice předtím než jsem s ním vyjel na cestu).

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit