Přejít na výpis diskuzí
Lord of the Rings Online brzy zdarma i v Evropě
20.10.2010 | Petr Poláček
34 příspěvků
-
po 20 lvl zabava nekonci tomu ver som 32 lvl hunter a makacka
-
Vies preco to nechces hrat lebo od 30 lvl si muiss kupit jendu debilnu cast omg a ta to vela sotji omg tak malo penazi neviete dat iba jeden problem je u hracoch platit si to grafika je dobra vsetko je dobre mam 32 hunter lvl a sa mi expi vyborne taze nwm wowko moze byt dobre tak ale wowko je o neco vyssie ako lotro lotro sa bude vyrabat dost dlho a ked to bude koncecne urobnee potom to bude ok taze nwm
-
Hra samozřejmě není zdarma, co jste čekali? Vývojáři nějak sehnat peníze musí, nezapomínejte, že narozdíl od SP her na téhle neustále pracují a rozšiřují ji.
Jinak u mě ve srovnání s WoW LOTRO vyhrává, ale je to individuální - mám rád tenhle svět + skvěle napsané questy, nevšimnul jsem si nějakého poklesu kvality dungeonů oproti WoW, a aggro / threat samozřejmě ve hře funguje dobře. Někomu více sedne WoW, ale já nedám na LOTRO dopustit ;)
Jinak systém je jasný - do 20 lvl v podstatě zdarma, po tom placeně, ale můžete si sami vybrat, kdy a do čeho investujete peníze, a neplatit stejný poplatek bez ohledu na to, jestli hrajete daný měsíc 1 den nebo 30. Takhle si prostě zaplatíte obsah a je na Vás, kdy a jak si ho zahrajete ;) -
Presne tak, problem je v tom ze do 20lvl je to pekna hra a vsetko ide ako po masle az pokial nebudete chciet expit v inej casti mapy a bez turbine bodov to proste nejde a to musite setrit najprv na mouta, takze na kupenie novych questov vam ziadne nezostanu. Ja som to vyexpil do 24lvl a uz som fakt nemal na to nervy tak som si nainstaloval Warhammer, je do 10lvl zadarmo tusim. Inak dungeony su v Lotro fakt priserne, aspon tie prve, kto hral Wow a ma s cim porovnat sa bude na tymi dungami len usmievat. Slovo Agrro je asi v Lotro neznami pojem. Inak nechapem dost dobre preco sa neda hrat zadarmo ked mate nainstalovanu original hru tak ako som mal ja, riadne zaplatenu. Musel som dat uninstal a tahat zase 10GB nanovo, zaujimava taktika vydavatela. Doporucujem si radsej zaplatit Wowko, lebo tato hra sa fakt zadarmo neda hrat a je to len v podstate reklamny tah ako zachranit hru, ktoru uz nikto realne nehral. Inak to uz aj Aion bolo lepsie a hratelnejsie. Zaverom Lotro je mozno dobra hra ale system turbine bodov ju total degraduje na prepadak roka.
-
LOTRO jsem začal hrát před pár dny, tedy asi na am. serveru. Jsem zatím lvl 11 a hraju za huntera a musím říct, že se mi zatím dost líbí. Pokud ale po 20. lvl zábava končí, tak je něco špatně. Uvidíme.
-
Hraju na F2P serveru v USA. Pingy žádný, hra je docela dobrá (wow je lepší, ale momentálně nejsou peníze) , ale teď jsem ve fázi hry (25lvl) ,kdy prostě nemám žádný questy zdarma. Musím si je koupit za ty Turbine body a ty se získávaj fakt těžce takže bych musel dost dost dlouho prostě farmit a to se mi nechce. Škoda, hra by mě fakt bavila a na 50lvl bych klidně přemýšlel o koupi datadisku.
-
Tiez uz tuto hru hram zadara a je mi ful ci je to americka alebo europska verzia. Inak na to instalacia cez oficialnu stranku ani neupozorni aje to jendno len ten ping okolo 150 je dost vysoko. Ale k hre - je velmi zla po 20lvl a dungeony su uplne o nicom, musim povedt ze wowku nesiaha ani po clenky a warhammeru tak isto. po 20lvl hratelnost prakticky nula, musite zbierat turbine body a tych je zalostne malo takze stojite na jednom levelu aj 3 dni. Uz to nehram.
-
Bohuzel F2P pojem musite brat jen omezene, protoze spousta veci a lokaci na vyssich lvlech bude potreba dokupovat, takze se konecna castka muze vysplhat jeste vys nez u mesicnich poplatku (pokud to bude fungovat stejne jako u D&D). Ale i tak je to prinejmensim skvely marketingovy tah :)
Tim nechci nikoho odrazovat, prinejmensim zpracovani Tolkienovskeho sveta je tu provedeno na vybornou (a to se radim mezi skalni fanousky Tolkienovy tvorby), i kdyz me osobne moc nesedl herni styl. Takze urcite to stoji za zkousku. -
Já už třeba hraji na amerických serverech a potkávám tam docela dost čechů i dalších evropanů. Osobně si myslím, že je to hodně dobrá hra a nechapu na co čekat na to až to bude v evropě. Protože i přesto mi to prakticky vubec nelagguje a jede to na plné detaily plynule. Kdyby někdo chtěl hrát tak se ozvite - server Dwarrowdelf
-
Hm to vypadá zajímavě, tohle bych mohl možná vyzkoušet, navzdory mému negativnímu postoji k MMO.
-
K přetíženosti: obávám se, že dost Evropanů už začala kvůli zpoždění F2P hrát na serverech v USA, takže se přetížení konat nebude :-( Ale třeba se pletu :-)
-
Psal jsem to uz jednou, napisu to znova - tesim se az to potka Evropsky server pro Lineage II. Merge maji on i americky bratricci uspesne za sebou, ted zbyva posledni krok.. *5*
btw sem celkem zvedavy jestli i lotro bude provazet v prvnich dnech / tydnech pretizenost, kvuli navalu nadsenych hracu -
Velmi dobrá zpráva! Doporučuju LOTRO vyzkoušet, až bude F2P. Je to velmi dobrá hra, a pokud máte rádi Pána prstenů, opravdu si užijete. Navíc - aspoň na RP serveru (hraju na Laurelinu) - je známá výbornou komunitou, která si (přesně v duchu Tolkiena) pomáhá a vychází vstříc.
-
No konečně něco, už se těšim.. *5*