Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • pred nedavnom mi skoncil trial a teraz mi to stopli a musim pockat ked rozbehnu F2P aj v europe. za tie dva tyzdne trialu som stihol lvl 42 , ked budem 50lvl urcite si to nekupim ani nezaplatim ziadne poplatky. Bud tam budem saskovat ako 50tka a dorabat reputacie a starsie nespravene questy, alebo zacnem na dalsej postave do 50tky makat. a to mi staci.
    • Nerikal jsem ze to tak udelaji vsichni *3*
  • Ja som stihol este kupit lifetime membership, takze free to play ma nijak nepostihuje :) ale v zasade by som v tomto pripade urcite nekritizoval ten model, pretoze by sa mohlo vela vydavatelov ucit akoma vyzerat plateny DLC.... taky neuveritelne rozsiahly svet vazne neporovnatelny s akymkolvek off line RPG s tolkymi moznostami... perfektny pomer cena/vykon. Pamatam si ako som sa tesil na Dragon Age a ako ma to bavilo...a potom ked zacali vydavat tie DLC som bol uplne sklamany. Predrazene a zbytocne... par hodin zabavy. Datadisk naviac nebral vobec do uvahy koniec originalnej hry, DLC pre original vobec nefungovali v datadisku... proste katastrofa a vyhodene peniaze. Naopak tu je ten svet konzistentny, kazde dalsie rozsirenie tu hru naozaj rozsiruje a je prepracovane... Jediny problem je, ze sa mi kopia na steame a gog nedohrane singleplayerovky, lebo na ne nie je cas popri praci, frajerke, lotrovi a tak :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit