Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Potřeboval bych poradit.
    Když si koupim základní hru + Mines of moria aktivuju hru tak už můžu hrát zadarmo nebo zatim bych musel platit poplatky???
    A eště Siege of Mirkwood bych potom mohl sehnat kde? nikde jí nemůžu sehnat ke koupi.
    Trochu bych potřeboval poradit
    Děkuji *9*
    • Zadarmo se da hrat bez jakehokoli kupovani cehokoli - staci jen zadarmo si vytvorit ucet a zadarmo si stahnout hru z webu LOTRO (http://www.lotro-europe.com/).

      Zbytek - vcetne datadisku Mines of Moria a Mirkwoodu - se uz pak da koupit prmo v obchode, ktery je pristupny ve hre.
      • Díky moc za odpověd, ale ja sí udělal účet už dřív a ted když se chci přihlásit do hry tak mě to píše že nemám aktivovaný účet LOTROF2BETA a napíše mě to prosím zkustě jiný účet.
        Mohl bych si vytvořit nový acc, ale musel bych zadat nový email atd všechno tak by mě zajímalo jestli to de udělat i jinak děkuju:)
        • Tak sem si udělal novy acc a pořád to stejný tady pro jistotu screen

          http://img822.imageshack.us/f/dadadal.jpg/

          Ps: nerad bych tady spamoval tak snad mě někdo poradíte co a jak děkuju:)
          • Zajimave. Vypada to, ze mas stazneho a nainstalovaneho BETA klienta, na kterem hrat nemuzes - mohli na nej jen betatesteri. Cili: hru uplne odinstaluj, stahni a nainstaluj normalniho klienta a pak to zkus.
  • No ideální je dle mě hru vyzkoušet, pak měsíc platit (být VIP za cca 15 dolarů) a pak přestat.
    Hodí vás to zpět na premium,ale zůstanou vám pokud vím traity, batohy atd.
    Ale souhlasím, že kdo chce hrát plnohodnotně, tak to chce být VIP, ale i na free účtu se člověk může vyblbnout a minimálně hru otestovat.

    Jinak ty, kteří se vydají na server Laurelin, rád uvítám u nás v kinu.
    Aktivní kin střední velikosti s veškerým zazemím: www.outcasts.cz
    *5*
  • nevite jestli me zustane postava z te bety nebo si musim delat novo ?
    • Rozhodně novou, beta (Preview Event) se bude vypínat.
  • nevite v kolik se to ma spuštět ? jestli to pujde hned po pulnoci nebo až někdy během zejtřka.
    • Po pulnoci vypnou servery a bude sa dat stahovat patch. A nekdy rano uz by hra mela bezet. Pokud vsechno pujde podle planu :-)


      Jinak: hra se da stahovat uz ted - je to pres 10 GB dat. Codemasters jen varuji hrace, aby hru NEINSTALOVALI predtim, nez se v noci vypnou servery, jinak si mohou instalaci poskodit.

      Link na stahovani: http://community.codemasters.com/forum/game-service-news-announcements-746/172760-updated-01-11-10-list-game-download-locations.html
  • Ahoj, je tu někdo kdo bude začínat na EU serverech ?
    Chtěl bych si lotro zkusit a hledám někoho kdo by se přidal a začal se mnou. Patřím mezi velké fandy LOTRA a hráče, kteří si hru užívájí a nehoní se rychlostí světla za nejlepším eq a lvl to jen tak pro okraj. Mohl bys mi když tak napsat luDro kde hrajete ? Rád bych se k Vám přidal. Díky za případne odpovědi
    • Mame fungujici kin Anaruth Order na serveru Laurelin, vzdy otevreny hracum, kteri stoji o lehke RP :-) www.anaruth-order.cz
  • hele mozna jsem slepy ale na evropske strance LoTRO neni ani zminka o tom ze od zitrka je F2P - nechce se mi verit ze by na takovou zasadni zmenu nepripravili web...

    http://www.codemasters.co.uk/lotro/
    • Zkusil bych spis tenhle web https://www.lotro-europe.com/ :-)
  • Zásadně nesouhlasím s názory,že pokud na to někdo nemá čas tak to nemá hrát. Fakt hodně stupidní názor. To se tedy na mě nezlobte. Osobně hraji na USA serveru ob den. Hodinku, občas 2. A fakt mě to baví. Nikam nepospíchám a prostě si tu hru užívám. Jsem na 25 lvl a zatím jsem za tu hru neutratil ani korunu. Časem jsem klidně ochoten jednorázově do hry investovat, abych prolomil to základní omezení,ale nikdy určitě nebudu platit paušální poplatky.

    Nevíte někdo zda bude možné převést postavu na nové EU servery z těch USA? Asi ne co?
    • Zdravím, převody postav mezi USA a EU možné nejsou a zřejmě ani nebudou. A jinak naprostý souhlas :-)
  • US verze LOTRO je dávno free. Po čase jsem přestal, když větší nadšení opadlo, ale užíval jsem si casual play ke konci léta. Pokud si chcete dobře zahrát, tak ale bude třeba zaplatit asi 30 dolarů, za které odemknete základní limity - na peníze, aukci (obchod), koupíte 2 další batohy do inventáře a riding skill. Vic jsem do levelu myslim 25 nepotreboval, resp. do te doby jsem nenasel nic vic, co bych potreboval kdy koupit (do konce hry).
    Kdo ma rad MMORPG a nema prachy na pravidelne poplatky treba za WoW, tohle je velmi podobny styl. Pro nekoho muze byt i vyhoda graficka stranka. Ta neni tak artisticky vychytana, ale ani tolik umelecka jako WoW, za to technicky je o level vyse. Uzijete si detailnejsich textur, objektu obecne a pekne hry svetla a stinu. A crafting tu taky frci ...coz je supr.
    • Odemknout tam veci aby jsi si to mohl zahrat normalne potrebujes daleko vice( Napriklad balicek questu do lokace lvl20+ ).Kdo nema na mesicni poplatky do WoW at nehraje ani tohle.Free to play je jen prevleceny trial.Kdo si chce hru uzit a hrat ji normalne at koupi krabice vcetne datadisku a plati mesicni poplatky.
      • Tak ono jde evidentne o to, co je to za hru. Treba rusky "offic" L2, je opravdu free kompletne, zadne omezeni v nicem, za penize si muzes koupit veci ktere hru sice castecne ovlivni ale ne zasadnim zpusobem...
        • No nevim dost hraju Battlefield: Heroes. A taky jsem si myslel, že koupí zbraně se toho moc nezmění. To, že koupená zbraň nemá větší dmg neznamená, že není lepší. Jen se liší tím, že dávají ten největší dmg v jiném rozmezí vzdáleností. A ve velikosti zásobníku. A světe div se. Rozdíl je neuvěřitelně markatní.
          • kupovani zbrani hru pochopitelne ovlivni, ale to treba na na ruskym L2 nejde, pokud dobre vim *5*
      • Ono to ani tak není o tom, jestli na to člověk má.Já s jedním kámošem sedneme ke kompu dvakrat do týdne a tak platit 300kč na měsíc je zbytečné.Kdežto takto si můžeme koupit balík questů a v pohodě si zahrajeme, tedy pokud ten balík není omezem časově.Myslím, že i kvůli tomuto jsou f2p platby za hry.Vášniví hráči co si zaplatí 300kč na měsíc už hrají a takto tam mohou dostat pomalejší, ale další hráče.
        • Clovek ktery nema cas hrat aktivne MMO ( A rekneme aspon 1-2h denne ) tak by podle me hrat MMO ani nemel je to totiz ztrata casu protoze samotna hra zacina az ve chvili kdy clovek dosahne maximalniho levelu.Pres F2P dosahnes maximalniho lvlu zakladni verze a pak si stejne bude clovek muset ten datadisk koupit tak jako tak a tam uz se to myslim stylem F2P hrat neda takze se to nevyplati.Na vyzkouseni je to dobre ale to je podle me vse.
          • Myslim, ze se pletete, panove. Pochopte, ze jsou hraci, kteri hrajou taky kvuli necemu jinemu, nez sbirani co nejnabusenejsiho equipu a raidovani. A prave LOTRO je uzasne v tom, ze si ho muzete uzit i bez toho - staci jit po pribehu. Jeden clovek v nasem kinu preje vsem, kdo dojdou na nejvyssi level, uprimnou soustrast. Pribehova cast hry, objevovani Stredozeme, ucast v pribehu - to vsecko tim v podstate konci. LOTRO se da v pohode hrat i jednou tydne, rikat, ze je to nesmysl, je jen arogantni blabol.
            • Reakce na Zdenda666 (dal uz to vlakno nejde rozsirovat): Omyl, prave za pribeh se platit nemusi. Questy epicke linie jsou zadarmo (to je dohromady nejmon nekolik desitek ukolu) - az do Angmaru. A od listopadoveho updatu budou zadarmo i epicke linie v Morii a Mirkwoodu. Ale to jen tak na okraj, o tom jsem se neprel. Jen jsem rikal, ze je blbost tvrdit, ze prilezitostni hraci nemaji MMO hrat.
            • I za ten PRIBEH musis zaplatit protoze i to je soucast tech balicku.Kdyby jsi se ciste po pribehove linii tak by jsi moc daleko nedosel.Jak jsem jiz napsal do 20lvlu clovek moc rozdilu nepozna ale potom uz ano a docela dost
        • Nehaj MMO hry když nemáš čas:) Nic jednodušího není. To je jako bys chtěl jezdit motocross a neměl na to motorku. Když sedneš dvakrát do tejdne ke kompu a musíš si prostě zahrát nějakou tu hru (což nechápu), zahraj si nějaký singl. Nejenže ten ti dá víc než nějaký MMO, jelikož u toho to uspokojení přichází až s časem tomu věnovaným. U singlu player hry to máš hned.

          P.S.: Nejhorší je pak, že např Blizz pak tomuhle typu přihlíží a upravuje hru pro ně. JJ je to jednoduší oni pak nemaj tolik práce, vydaj jeden raid na celej rok a maj vystaráno. Protože než tihle hráči naakumulujou ten čas potřebnej k projití raidu. Oni už budou mít všechno odladěné. A hlavně si je tam potřebujou udržet. Tak to schovávají za větu "každý musí vidět content". Což je blbost IMHO.
          • Za prvé jsem nikde nepsal, že musím hrát hru a za druhé mě by jsi těžko potkal ve World of warcraft, protože ten časový tlak, aby člověk využil měsíční poplatek je pro mě nepřekonatelný.Pro mě jsou tady mmo hry typu f2p na který Lotro přechází .Ono server neběží rok a potom restart, takže je hodně času na maximální level.Chápu, že člověk jenž je zvyklý na honbu za maximálním levelem a nejlepším equipem za co nejkratší dobu toto nepochopí, ale mě osobně baví zkoumat, jak krajinu, monstra(uspořádat party hunt na Bosse, kterého nikdo neloví, protože je na nízkem levelu a tam se ještě hráči tak moc nedruží), tak herní mechanismy a když se poštěstí jsou zábavné i questy.To, že si budu muset po čase připlatit mi nevadilo ani u Archlordu ani u Atlantica online.Pořád je to pro mě placení za něco co jsem schopen využít.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit