Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • tak to budu do konce života hrát dyna blaster :)
  • Femto
    Píše anonymně Veskoslav, který proslul naklikáváním. To mě poser, ale to je krásná ironie...
  • Ne, nesmíš. A poslouchej Femta, ten je starý harcovník a má super hyper ultra mega Apple Air, jak se tím chlubil v Bleskovkách a zná P:T a všechny super realistické "DS" (co na tom, že ani jeden není nějak reálně zobrazený), takže ne nesmíš si užít tuto hru, je to kopírna DS se špatnou mechanikou a infantilní grafikou.
  • to bude zas nějaké děcko co neuneslo že mu někdo šlápnul ná bábovičku *1*
  • nikoliv, pokud je mi to prezentováno jako komixový trailer, výrazné prvky jako jasné barvy, ostré kontrasty či nereálné proprce zbraní či brnení do komixové stylizace zkrátka patří
  • To si už nikdo neumí užít pěkně a zajímavě vypadající hru se zábavnou hratelností? :) Jediné věci, které tedy alespoň já od hry chci....a jestli je to kopie jedné dvou tří dvaceti her je mi vskutku u zadku :)
  • Krescz
    je to ignorant *7* ....nedava prostor pro neco co se mu nelibi...omezenost lvl over 9999
  • Klikací fanouškovský blbec. Poplach, všichni do krytu za chvíli, kdo není s DS a je proti aspoň -10 za minutu *3*
  • Veskoslav
    Nezapomeň si na své blbosti naklikat. A nekoupu se, většinou to hraji. A chápu, že tvůj omezený mozeček nechápe, že jsou to jedny z mnoha her, co hraji a hraji defacto vše od pixel srandy až po plně realistické hry. Což tvůj pidi fandovský zaslepený mozeček nechce chápat.
  • Femto
    Tak kdyby to nevypadalo lacině a infantilně, tak by to mohlo být pro fanoušky DS dobré, ale fanoušci DS si nelibují v kýči...
  • Femto
    Byl jsem naivní, že jsem chtěl aspoň trochu umělecké cítění po člověku, který se koupe v moři infantilnosti a kýče jako je např. DOTA 2 či Diablo 3....
  • Inquisitor
    Je jasný, že pro fanoušky DS to nebude nikdy dost dobrý. Ale já v tom vidim celkem dobrou alternativu pro ty, co DS z nějakého důvodu nemusí.
  • Kozy
    Rozumim, tohle jsou věci který absolutně neřešim a jak už jsem psal v DS2 je ta technická stránka mizerná. I přes to že je to určitě líp zpracovaný pro mě postrádá LotF duši, třeba takovýmu Dishonored dost lidí vytýkalo lowres textury atd. přesto je to podle mě jedna z nejkrásnějších her poslední doby.
  • Vogon
    Protože sami tvůrci řekli, že Dark Souls byla hlavní inspirace.
  • Proč to hned chšichni srovnávaj s Dark Souls?? Vždit to vypadá spíš jak Darksiders..
  • Kozy
    A u Lords of Fallen kýč nevidíš? Mám pocit že ten filtr na tom screenshotu je buď díky ENB nebo si s tim někdo pohrál.
  • tak beru zpátky, podíval jsem se na ten obrázek znovu a ty bílé květiny jsou tam vzadu taky.. tak tomu opravdu už nic nechybí *1*
  • Veskoslav
    Co to mektáš proboha? Vem si prášek nebo nebuď tak zaslepeně hloupý fanoušek DS.
  • vzít prvky z reálné architektury, naplácat je přes sebe jak guláš, k tomu přidat zurčící potůček, týpka v římskym brnění a nějaký laciný barevný filtr, to je chlapče kýč jak prase, už chybí jen tulipány vlnící se ve větru nebo jejichž ovětní lístky se jako déšť snáší z oblohy.. a to máš ještě drzost poučovat ostatní o vkusu *1*
  • Femto
    Ty si pičulín ani nevíš jaký. Říká ti něco slovo atmosféra? Asi ne co? Lords of Falen je kýč už od pohledu. Je mi jasné, že dneším dětem se to líbí, jelikož ty děti hrají Diablo, Amalur apod infantilní srákory, ale dospělý člověk odkojený na P:T potřebuje trochu nadstavbu a právě ta nadstavba je v Dark Souls. Jak Atmosféra, tak hudba. Tady máš screen, tohle nikdy s více polygonama či texturama nedosáhneš, to chce prostě umělce.. http://static-2.nexusmods.com/15/mods/482/images/7-1-1398883222.jpg

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit