Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • tvoje skoda. Bojujes trapne proti necemu co nezmizi, tak prestan zvatlat, kup si hru, dohraj si ji, a bez dal.
  • omezuje me nejak ta DRM? ne. Muzu hrat? Ano. Co mi do ty ochrany vubec je? Hru si koupim, dohraju, a to je cely. Nevim proc bych mel bejt vystrikanej z toho ze na gogu neco vyjde bez DRM.
  • Jasně... každý ví, že čekáš až sem někdo hodí klíč.
  • Tak brzo ma vyjit GOTY a sleva casem bude urcite taky(a pak beru i ja)!
  • ta ochrana dost mozna stala treba i polovinu celyho rozpoctu hry...
  • Draken69CZ
    Takže i engine je za babku? Licence kamaráde to něco stojí *7*
  • Docela by mě zajímalo kolik za to asi platí. Nějaké odhady jesli jsou.
    Drahé to asi nebude když to je SW a ten jen rozkopírují do hry.
  • Draken69CZ
    Čekám na nějakou komplet edici za rozumnou cenu a kupuju :)
  • To jsi ale myslící člověk který má určité morální hodnoty které dává nad svojí zábavu, kdy klidně nekoupí něco co by mu dělalo radost, protože to jde proti jeho hodnotám a proti hodnonám nějakého dobra. Není dobro mít ochrany pro vše a nemít nějakou možnost se rozhodovat a být ve spáru firmy.

To se jen tak nevidí a většině to je fuk i kdyby je to špehovali kamerou nebo co.
    +1
  • Už zase tvl je tady nablito pořád tu onanujete jak je ta ochrana strašná.... Já u FIFA tak u LoF jsem žádný problém nezaznamenal a odsuzovat hru jen kvůli ochraně můžou jen zdejší bezmozci co uvažují černobíle...
  • Koupit si šílenou aktivní DMR a tím podporovat DMR do každé rodiny, může jedině cvok.

Witcher 3 GOG verze *14*
  • To teda žasnu, milion kopií? Vždyť ta hra prej stojí za... Proto není ehm kreklá - hackeři a crackeři to oznamovali na netu, že jim to za to nestojí se piplat s crackem. Navíc hra byla v době vydání pořádně zabugovaná a padala do windowsů, jak se ji chtělo, hw to prej taky nebylo nic moc optimalizované, a vše to bylo díky ochraně Denuvo - díky které šla vlastně celá hra do kytek, teďka prej je už hra zapatchovaná a nepadá, ale už jen kvůli téhle stupidní ochraně bych si ji nekoupil ani ve slevě kdyby byla za 100, dávám ruce pryč od všeho co má DRM-Denuvo viz společnost EA a další.
  • Ja bych rekl ze to ma stejnou ochranu jako DA inquisition a fifa 15. Ochranu ktera je uz davno prolomena a ted otravuje pouze platici zakazniky.
  • o zadne ochrane nevim, koupil sem, nainstaloval a jelo to ... ochrany neresim, za posledni roky si nepamatuju, zeby mi ochrana u nejake hry delala problemy, leda bych to chtel ukrast, to pak chapu ;)
  • Zayl
    No že jim to teda pomohlo. Tyhle DRM systémy nejsou zadarmo.
  • No, treba ja bych si Lords of Fallen kvuli te hloupe ochrane vubec nekoupil. V soucasnosti si kupuji hry pouze z Gogu a na zbytek kaslu - maximalne mam jeste par her na steamu, pokud jedina ochrana je mit spusteneho steam klienta.
  • Jack1947
    Co je hlavní touhle debilní ochranou , udělali čáru aspon dočasnou přes rozpočet všech crackerů...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit