Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hru testuju asi 5 dní a zatím si nemůžu na nic moc stěžovat. Dle mého názoru se tahle hra povedla a to včetně grafiky, dialogů i příběhu.
    • A ako to hrajes? Pocul som ze testovanie prebieha iba v amerike zatial. Ja som sa registroval na tej stranke ked robili nabor na betu. Kedze som dal pozvanku mas nejaky link kde sa mozem prihlasit, alebo ako sa tam da dostat prosim ta?
      • Abyses dostal do bety musej te Bioware vybrat tedkon nekdy bude dalsi testovani ja mel to stesti ze jsem byl taky v bete ale jen na vikend ti co maj betu na celej tejden maj vedci stesti :) zkousel jsem Sith Warriora na max detaily a hra je peckova hlavne questy jsou moc pekne udelane *3*
        • Takze sa nemusim nikam uz zahlasovat ked mam account na swtor.com, iba dufat ze ma vyberu? No pri tom pocte ludi co tam musi byt mam asi dost malu sancu, ale tak dufam, ze sa postasti:) Dik presne Siwth warriora si chcem dat aj ja, zamerania marauder, akurat dufam ze ma vyberu, lebo sa mi nechce hru zacat platit predtym nez si ju vyskusam.
          • Pokud jsi se tam zaregistroval a projevil zájem o testování tak už nic dalšího dělat nemusíš. Já jsem u nich byl k testování přihlášen od roku 2009. Jinak zatím nevím na jak dlouho to testování mám, jelikož v mailu ani na stránkách to nemají. Respektive uvádějí že se to liší podle oblasti testování.
            • A o tom ze si bol vybrany ta informovali emailom? Ja som sa pozeral teraz na ten account, tiez ho mam od 2009, stale tam je, zaskrtnute ze chcem byt povazovany ako tester, takze uz nech je novy vyber... Musia ma vybrat !:)
    • SA-reg
      A co lore-rape? Cítil jsi nějakej?
      Podle zpráv tam na levelu 30 nabehneš na Revana, zmlátíš ho a sebereš mu kaťata.
      To nezní moc v souladu s ustanoveným univerzem staré republiky z komiksů, Kotorů atd.
      • Jsem zatím na 15-tém levelu, ono při práci nemám moc čas u toho sedět od rána do večera, takže hraju hlavně večer a v noci, když je tam alespoň nejvíc lidí. Hrál jsem KOTOR 1 i 2 a zatím jsem nenarazil na nic co by do universa nesedělo. Občas jsou tam boje dost tuhé, ale to se snaží ještě dovyvážit (a není to zas tak zlé, nikdo nemůže počítat že to jen tak lehce projde *3* ).
        • SA-reg
          A máš lightsaber? Viděl jsem taky screen, kde v popisce lightsaberu bylo, že způsobuje krvácení... a to je s prominutím naprostá píčovina...

Skoro až doufám, že ten screen byl fake...
          • Ty máš docela dost.
          • Proto z prepulenrho Darth Maula v E1 vyprskl opar krve a proto tekla krev z ruky useknute v Kantine v E4, hm? :-)
          • Mám lightsaber, ale zatím jsem na tohle nenarazil. Zatím tam přidává sílu apod., případně je lightsaber možno používat jen při jisté úrovni dark nebo light force.
    • Tak a teď se hateři pos*rte, konečně sem napsal někdo kdo hru hrál/hraje a tudíž je jedinej z vás objektivní.
      • Cahir
        Objektivní je hodně silnej výraz, ale minimálně je informovanej a má zkušenosti.
  • Cahir
    Výborné video. Mechaniky se zdají být promakané a grafika a animace se velmi zlepšily. Jestli se tohle povede, tak budu Bioware cálovat a to tak, že rád...
  • LoL ste snad naci vysinuti u SWTOR porad ryjete jen do grafiky jdete se s tim uz vycpat, vsimnul jsem si ze jenom cesi porad vsude hledaj chyby omg.
    • Masa-san
      Mě u toho ta grafika stačí jak je, já mam jen obavy z toho jak to všechno bude(je) skloubené.
      Opravdu jsem si užil KotOR 1-2 a tohle má být sequel, tak jem zvědavý *5*
    • Mě nevadí grafika, ale stylizace. *11* Omalovánky. Bohužel jsou lidé, kterým to nevadí. Mimochodem důvod této stylizace je dle mého jednoduchý. Jednoduchá grafika půjde jednoduše na všem co má Intel SB IGP 2000+. A bude tedy možno hru rozšířit mezi maximální množství casual hráčů.
      • dijkstra
        Nadruhou stranu takovýhle typ grafiky vydrží léta. Super realistická grafika teď a za 2 roky je nebe a dudy. Na tom stojí WOW který má z jednoho pohledu strašnou, ale zdruhého výbornou grafiku protože vůbec nestárne.
    • Tak ale cemu se divis? Ja sice nejsem z tech, co maji grafiku na prvnim miste (zrovna jsem dohral tsaricke Ascension to the Throne a datac) ale na druhou stranu vydat v roce 2011 hru s grafikou jak v 10 let starych KOTORech a s animacemi postav jeste horsimi chce opravdu kuraz. Nerikam, ze to musi mit hned grafiku ze Zaklinace 2 nebo Crysis 2, ale trocha soudnosti by neskodila.
      Navic to neni SP, kde grafiku prekousnes a hru dohrajes. Je to MMO, u ktereho se predpoklada, ze stravis hodne casu.
      • Grafika i animace jsou ve stařičkém Kotoru o třídu lepší. *3*
        • Cahir
          Viděli jste to video? Který mmo má lepší animace? Všechno je to velmi kvalitní motion capture, podívej se na to znova, prosím tě. A grafika? Ta prošla velkým zlepšením a řekl bych, že je obstojná. To ty budeš asi relikt, který žije v roce 2009 a odkazuješ na nějakou alfa-verzi.
          • Delas si srandu? Ty animace jsou porad strasne,nicmene i ja musim priznat mirne zlepseni. Stylizace scifi hry do tohodle kabatu je pro me nepochopitelna. Zabiji to jakykoliv ''sci-fi feeling'' ze hry. Dockam se nekdy nejakeho skutecneho high-tech scifi MMORPG titulu v dustojne grafice? Zacinam o tom pochybovat.
            Co me ale skutecne stve,jste vy radobyobhajci teto hry. Clovek rekne ze se mu nelibi grafika a hned je to podle vas hater. Jdete uz nekam. *16*
            • Cahir
              Neznám MMORPG, které by mělo lepší animace než TOR a to říkám naprosto vážně. podívej se na toto video http://www.youtube.com/watch?v=pxMbI30KKJ0, ta grafika prostě zas tak stylizovaná není.
    • Souhlas, ale všiml jsem si, že tahle radikální skepse je tady na tiscali games snad vůči všemu. O pár článků níž zase někteří odsuzujou Hitmana z minutovýho traileru. Celkově mi příjde, že lidi tady prostě maj zaražený prdy nebo co, dědkovství nejvyššího kalibru. Vůbec nemá cenu tady ty trolly řešit, těm se nezavděčí nikdo s ničim.
      • Cahir
        Přesně. Kdyby ale jen radikální skepse, to bych ještě rozdejchal, mě ale spíš štve, že se tu šíří dezinformace a nepravdy. Jedna trubka napíše haterský a lživý koment a spousta poapoušků se toho chytne.
        • Další známka důchodcovství. Ty lživý kecy se tady fakt šířej jak mezi bábama na návsi. Vždycky se raduju, když se tady někdo ohání alespoň trochu pravdivýma informacema, ale to je tak jednou za uherák.
    • No a ? Proč by si nemohli stěžovat když to mohlo být lepší. *7*
  • přesně bitka jak ve filmu, Obi vs. Jango, vyrovnaný souboj, oba mají výhody a nevýhody, jedi není něco víc a tak se mi to líbí... až na to jak trapně Jango skončil mečem mistra Windu, za to bych dal Georgovi facku, protože to bylo pew pew, trapná chyba jak od amatera ze strany Janga a konec :D
    • Veškeré souboje v hraných Star Wars (všech šest dílů) stojí za starou belu a až společná koalice "fanoušci, spisovatelé a elektronická zábava" vytáhla potyčky ve SW universu na uspokojivou úroveň.
      • tak to promiň, ale správně by se měly držet hry právě soubojů z filmu viz. Jedi Knight či Kotor.. Force Unleashed byla sice fajn hra, ale neberu ji jako Star Wars.. jinak nevim co přesně myslíš, všechny "amaterské" či jiné projekty, které jsem viděl na youtube, pořád vychází z toho co bylo v SW jen si přidali své choreografické, někdy dost originální a někdy zase originální, ale nesmyslné prvky do soubojů.. stará trilogie (4,5,6) vychází ze samurajských soubojů, které vypadaly podobně.. nová trilogie vsadila na perfektní akrobacii a "tancování" s mečem... oboje na své doby jsou perfektní..
        • Ech jo, takže:
          Souboje ve staré trilogii zajisté vychází z tradic kendo (Lucas se s tím nikdy netajil), jenže provedení na plátně je žalostné, protože herci kendo nepraktikovali. Jsem fanda SW, ale nikoli nekriticky obdivující a pohled na boj dvou "mistrů meče" (Obi Wan vs Darth Vader) kterým se oběma klepou ruce a navzájem se ochotně odkrývají jeden druhému přičemž protivník "mistr" toto odkrytí nezužitkuje...to opravdu nepůsobí hezky.

Novou trilogii netřeba příliš rozvádět, protože Duel of the Fates je velmi profláklá scéna. Jediové se s energetickou zbraní rozmachují jako se Zweihänderem, nesmyslně Maulovi ukazují záda a ten místo aby je okamžitě probodl tak dělá butterflykicky do stran. to je sice efektní, ale v boji proti dvěma oponentům je to totálně k ničemu, tedy pokud by naši Jedi taky hodlali používat Sílu a třeba zkoušeli PUSHovat když Maul předvádí svoje cirkusová čísla a je ve vzduchu bez jakéhokoliv opěrného bodu.

Takže i když jsem fanda Star Wars a myslím si, že Moviebattles II je co se atmosféry týče lepší než CoD s Battlefieldem dohromady, stejně nebudu zavírat oči. Hrané star Wars filmy dle mne mají bojovou choreografii velice odbytou. To neznamená, že kaskadéři neumí před kamerou skákat salta s hliníkovou tyčí v ruce. To pouze znamená, že výsledek působí lacině.
      • Dodatek: jedná výjimka je původní verze scény Han s Greedem v kantýně.
        • To je souboj?
  • protože ty in game videa většinou stáli za houby byl jsem ohledně téhle hry dost skeptický, ale........jj pěknýý:-) už je z toho vidět "nějaká" kvalita.

Ale beztak počkám na trial...
    • S trialama to máš těžký :).. buď bude hra hodně úspěšná a žádnej trial jen tak nebude. Nebo pujdou čísla po vydání rychle dolů a trial bude brzo, v tom případě ale stejně nemá cenu ho hrát protože to znamená že hra nestojí za nic *15*
      • no snad to bude něco mezi:-))...pač ještě maj vyjít i jiné hry do kterých bych zainvestoval svoje těžce vydělané peníze:-)
  • Ty vecny narky nad grafikou fakt miluju! To je tady fakt tolik fetisistu, ktere furt resi jen pocet polygonu misto toho, aby se zamerili na to, jak se ta ktera hra hraje? Dobrou hru opravdu nedela jeji vzhled a kousky jako Minecraft nebo Terraria sou toho i dnes jasnym prikladem...Zkuste proto prosim pouzit krome oci i mozek...Diky!
    • I dobrou hru dokaze totalne zabit spatny interface nebo grafika ,ktera ti nesedne(schvalne se vyhybam slovu oskliva,dokazes pochopit proc?).
      Nikdy jsem na grafice u her neujizdel,ale u sci-fi her me podobna stylizace opravdu nebere.
      Hry nejsou(jen) o mozku. Zkus zapojit i jine smysly a nech jinym lidem svuj nazor. Diky!
      • Ja neberu jinym jejich nazory, jen me vytaci, ze (skoro) vsichni dneska porad resi jen grafiku, jak kdyby jim bylo vsechno ostatni jedno...Jesti se chce nekdo ukajet nad svoji dvougigovou grafarnou, co umi vykreslit i bedar na zadnici Lary Croft, prosim. Ale mne to proste dostava do vrtule. A o interfacu nepadlo ani slovo...
  • testoval jsem hru pres vikend, a na to ze to ma tak slabou grafiku me to obcas pekne lagovalo... mel nekdo podobny problem? Jinak hra celkem v poradku, hral sem sitha k 8 lvlu... pribeh docela zajimavej, zadna originalita ale aspon neco.
  • Pete.palis
    yeeaa..vesmírnej cowboy! :)
    • Vesmírný cowboy je spíš smuggler :) .. i když bounty hunter by se mohl považovat za jeho protiklad
  • Dlouho jsem nevěděl za koho to zkusit poprvé, ale teď už mám vybráno, protože možnost ohýbat pravidla zní fantasticky. *1*
  • jindra.veliky
    nema se to jmenovat World of Warcraft: The old republic *16* *16* *16* doufam ze tu grafiku vylepsi kdyz je to jen PC only hra alespon na uroven Aionu ktery jsem hral a bylo to super. lepci nez wow *14* *5* *4* *3* *2* *1*
    • Cahir
      Jindro, zalez už prosím tě někam a nespamuj. A to zrzavý hov*do si vezmi s sebou.
    • Je to sice podobná stylizace jako je ve WoW, ale vypadá líp a hlavně tu nejsou žádné 2D textůry který je ve WoWku plno. Dívat se na palisádu je za trest.
      • Ellendway
        O jakých 2D texturách mluvíš?
    • Všechny hry který maj trošku komiksově laděnou grafiku nemusí hned být kopie wow...ale to bysme tady rozjeli flame war starý jako lidstvo samo :-D vyjádřím se proto jenom ke grafice.....mě se líbí k čemu mám výhrady já jsou ale animace a pohyby postav. Ale nechme se překvapit.

Rozhodně Bioware fandím a úplnej průsel tahle hra zřejmě nebude.
      • jindra.veliky
        no me vadi hlavne treba to jak kdyz machnou mecem tak zatim zustane ta stopa. jak pro 6 lety deti *12* a tim myslim vlastne vsechny laserovy zbrane
        • Masa-san
          Ten lightsaber svítí, ta stopa tam více méně má být. Je to podobný efekt, jako když někdo mává těmi zelenými světýlky na diskotéce a vytvoří zdánlivě takovou stopu, se kterou je možné téměř malovat obrazce *5*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit