Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • cumpi3
    1) Májové neprorokují konec světa a za 2) je už úplně jedno, kdo za to může, jelikož ta hra je prostě mrtvá...a je to škoda, první Battlefront byla super hra...navíc je to jenom hádka, kdo tu hru zabil, kdyby jim na té hře záleželo, tak je dávno dodělaná a už ji pařím
    • Děkuji za krásná slova která jsem nemusel napsat já :)
  • God-of-War
    Spíš sem zvědavej, kdo to zas oživí *4*
  • Veskoslav
    A až ho najdou, doufám, že ho popraví světelným mečem!!! Viděl jsem obrázky a tak mě to mrzí....Oba Bf mám doma a i přes své stáří si je občas zahraji:)
  • Já typuji že FR lžou, kdo by rušil hru do které daly peníze a byla těsně před dokončení to neni logické ne?
    • Také se mi nechce věřit, že by zrovna LucasArt si nechal ujít příležitost vydělat, zvlášť kdyby se již jen odlaďovaly bugy. Spíš to vidím, že ta hra nebyla tak blízko k dokončení, jak se FR snažili tvrdit.
      Zvlášť po tom, jak na tom špatně bylo Haze. Nechci tvrdit, že LA jsou nevinní, ale tohle celé mi přijde, že FR se snažej si krýt záda, tím, že oni za to vlastně nemohou a za vše může zlej vydavatel...
  • *15* To je jako ta hra "Na vraha", kdopak z nich asi lže (nejvíc)? *4*
  • Ježiš, to je aféra jak s chlapci v Řecku. Ale zrušení je škoda, kolik jsme se dvojky na lankách nahráli, o jé... Asi si to na Steamu stáhnu a na protest proti blbosti to budu hrát :)
  • Tafaraj
    Zabil to Disney...i s Lucasem
    • nesmysl, Disney náhodou poslední dobou co koupil ( ve filmu ) tak dál režisérům a scénáristům docela volnost. Já jsem rád že Disney koupilo Lucasarts, aspon budou další hvězdný války, Lucas by do žádných už nikdy nešel. Takže je tu šance 50:50 že to bude dobrý :)
      • Veskoslav
        Navíc scénář píše i tvůrce V. dílu SW, tedy podle mě nejlepšího, co kdy byl v rámci filmů Hvězdných válek, dále tvůrce scénáře Indy III.
        • je to tak, Impérium vrací úder je nejlepší Star Wars. Už jenom to, že tento film byl vybraný jako jeden z mála ( myslím že jich je pouze 100 ) který jsou uložený na nezničitelné médium a dány do síně filmové slávy...
          • Veskoslav
            No musíme aspoň něco přenechat další generaci:) Osobně jsem se "děsil" při té koupi, ale zjišťoval jsem si informace co a jak a nakonec to spíše dopadlo tak, že lidé stejní, majitel jiný. Navíc seríál Clone Wars se nám docela slušně rozjel a z docela dětského seriálu se rázem stává pomalu slušná vyvražďovačka.
    • Veskoslav
      Akorát, že Bf III už je zrušený nějaký ten pátek a to před prodejem Lucasarts Disneymu;)
      • Tafaraj
        Jo,to nám dali možnost se to dozvědět (prodej)..jinak je tolik věcí o kterých nevíme..
        • Veskoslav
          Akérát, že kdo chtěl, tak o prodeji věděl cca 2 měsíce předem než se to důkladně začalo probírat v médiích. Ale spi dál a naivně si mysli, že za zrušením hry může být Disney *1*
          • Tafaraj
            Nemyslím si,je to jen jeden z mnoha názorů *2*
            • To nie je ziaden nazor. To je len sprosty vyplod tvojho mozgu a nikto si taku blbost mysliet nemoze.
        • Kozy
          A teď tu o JFK
          • Tafaraj
            A dvojčata shodily teroristé že...
            • Kozy
              S lidma jako jsi ty je asi zbytečný diskutovat, počítám s tim že to zase obrátíš a překroutíš ale je to tak. Hlavně se ti divim že se nebojíš psát takový věci, nezapomeň na to že tě židozednáři hlídaj
          • Tafaraj
            Jo, já zapomněl,že pravda je jen jedna..a to ta vaše že *3*
            • Veskoslav
              Pravda, Kennedyho zabil Kennedy, když mu Kryton dal do ruky útočnou pušku:)
  • Vegen
    Možná je to stejně dobře. Radši nevydat brak, kterej by to od FR byl :) Proč špinit tak dobrou hru. :)
  • vlastik.plaminek
    Jediný, kdo zabíjí Star Wars je Lucas a jeho věčné upravování. Han střílel první a jediný duch Vadera je David Prowse.
    • ringmancz
      stáhni si Star Wars: Revisited, zatím je jen IV ale už se dělá na V
    • Duch Vadera nebol David Prowse ale Sebastian Shaw.
    • Veskoslav
      No zrovna duch byl ale špatně, protože duch Jediho je pouze duch Jediho a Vader už byl Sith, duchové "pokřivených" mají podobu posledního zachvěí dobra, nikoliv poslední podobu:) Bylo to někde v knížkách rozepsané ohledně toho, protože jsem stejného názoru. Pak kdyžtak dodám v kterých to je knížkách. Jinak ta série, co mám doma (fullHD cca 19 GB jeden díl), tak tam Solo střílí první:)
      • Nebyl špatne. Zabitím císaře se z Vadera stal zase Anakin, a teprve pak zemřel, a teprve pak od Obi-Wana získal schopnost stát se duchem. Čili měl být starý.
        • Veskoslav
          Sith zůstane vždy Sithem. Vrátil se jako Anakin, ale ne jako Jedi. Nemůžeš bát Jeid-Sith-Jedi-Sith atd. A duch bývalého Sitha se neukáže, ukáže se poslední podoba ducha Jediho. A schopnost ducha nezískáváš, to je promítání síly duší Jedi, to je důsledek, nikoliv to, že to někdo někoho učí. Navíc mrtvý Jedi sám musí chtít, aby se vrátil jako energie síly;)
          • Anakin je jediný, kdo se z temné strany vrátil, proto byl vyvolený.

Schopnost být duchem Síly první objevil Qui-Gon (E2), posmrtně to naučil Yodu (E2), Yoda to učil Obi-Wana (E3), Vader o této formě nesmrtelnosti neměl ani páru (E4), až posmrtně to Anakina naučili Yoda a Obi-Wan (E6).
          • Takhle bych to zrovna netvrdil, protože más i duchy Sithů. Krom toho, kde je dáno, že duch se nemůže zhmotnit v podobě sebe sama jakou chce. Přecijen když zemřel Obiwan, tak šaty nechal na hvězdě smrti, a přesto se nezobrazuje Lukovi jako nahý stařík... teda doufám :D
        • MrSanta
          Jakej duch? A jak získal schopnost od Obi-Wana? Jsem se domníval, že jedi na to musí přijít sám. To vypadá, že mám značné mezery *13*
  • kdyby do toho místo hádání radši zkusili vrazit trochu peněz, vzali to, co je (podle nich) na 99% hotový a zkusili to dodělat... takový řeči typu "kdo za to může" ještě nikdy nikomu nepomohly...
    • Asi by tam byl, problé z právy když od toho dal Lucas ruce pryč

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit