Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • sirWallace
    Terorismus... Najebat to slovo uplne vsude... do vsech her, do vsech filmu... Jinak se lidem nebude chtit valcit, kdyby zjistili, ze tetorismus je jen v TV.. takhle vypada oprvadoveji, kdyz je i ve hrach.. v knizkach.. V drzce tech "nejvazenejsich politiku sveta" ... Trochu off topic , co ?? :D:D Sorry.. mam jen nejakej emocionalni prujem :D
  • Kla-si-ka. Jako bych to tu už několikrát nepsal. Další SW o které se dozvíme, ale nic z toho nebude. Kdy to už k***a skončí?! LucasArts bývali absolutní špička mezi hernimi vývojáři, ale v posledních letech stojí jejich projekty za starou belu.
  • rhaegar
    To už se asi nikdy nedočkám pokračovaní Jedi Outcast a Academy. Ty hry mám projety několikrát. Tohle byla pravá ryzí hratelnost. Jedny z nejzábavnějších her co jsem kdy hrál+ skvěly multiplayer. Jak to mohl prodat Disney - společnosti,která tvoří filmy na úrovní Pirátu z Karibiku 4?
  • KIMCID
    Disney se obraci s Obivanem v horbě
  • Walldstein
    Už jen obsazení J.J.Abramse jako režiséra Epizody VII je toho jasným důkazem...Sbohem SW hello paskvile alá poslední Star Trek... *11*
  • kubi-wan
    Zlatej Outcast... zlatý Republic Commando... Disney nám zničí naše sny.
  • Achjo, kdy konečně vyjde dobrá SW hra?
    Poslední dobrá hra byl KOTOR2 a Jedi Knight 2. Jedi Academy byl spíš takovej datadisk na JK2.
    Pořád doufám, že se dočkám někdy důstojnýho nástupce Jedi Knight serie. Pro mě jedna z nejlepších herních serií.
    O x-wingu apod si asi můžeme jen nechat zdát *7*
    The Force Unleashed byl naprostej SH*T a o ostatních kravinkách pro děti ani nemluvím
  • cumpi3
    A to je škoda, veliká škoda *6* hodně jsem se těšil *13*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit