Přejít na výpis diskuzí
LucasArts popírá pozastavení vývoje Star Wars 1313
1.3.2013 | Adam Homola
28 příspěvků
-
"Navíc už dlouho nevyšla pořádná a velká Star Wars hra."
A co SWTOR, nejlepší MMORPG všech dob? -
Aha, sorry. No mně občas přijde, že si někdo nepřečte ani ten nadpis. Jen uvidí název hry a hurá flejmovat :)
-
...kdy už si lidi konečně přestanou mezi sebou plést LucasFilm a LucasArts?
-
Snad o tom zastavení nelžou, chtěl bych si to někdy zahrát, vypadá to pěkně...
Nenávidím Disney za to že koupilo Star Wars i LucasArts a stim i hry.. :D
Co oni stim udělají, to bude noční můra..
To vážný RPG, takovej KOTOR 3 bych si ROZHODNĚ nechal líbit. -
Já to vím. To nebyla narážka na Vaši novinařinu. Spíše na to, jak jsou lidé ovlivnění a nečtou ani text a už mají jasno.
-
Dyť v textu je několikrát "údajně" a "prý" a jasně řečeno, že jde o anonymní zdroje Kotaku, ne oficiální prohlášení.
-
Nevím zda to s tím souvisí - ale poslední díly seriálu Star Wars Clone Wars se odehrávají na Coruscantu v levelech 1312 až 1315 (tedy i na 1313) a je to tam prezentováno jako město ve městě. Takže minimálně s tématem 1313 pracuje Lucasart napříč svými tituly.
-
Tady u kluků je mi naprosto jedno, že nemají vzdělání v rámci studia žurnalistiky. To mi vadí u rádoby novinářů z Novy, Idnes a spol. Tady to vidím spíše jako koníček, který může, ale spíše neuživí bez vydatné finanční pomoci zvenčí.
-
Pokud jde čistě o weby, tak většina z těch lidí ani nemá za sebou Mediální studia a žurnalistiku. On se totiž stal precedent z faktu, že podobný weby založili fandové. Stačí si dávat pozor na pravopis, gramatiku a umět trochu anglicky. Jestli ti něco říká stylistika, tak si všimneš, že většina používá stejnou slohovou stavbu. Taková ta barvitá slohovka ze základní školy. Jednoduchý přirovnání a co nejbarvitější. Na druhou stranu bez těch lidí bychom ty weby dneska neměli v takovým stavu, jako jsou dneska. Tištěná forma se pomalu vytrácí. Nejsou peníze, jelikož lidi sází spíš už jen na jedničky a nuly.
-
Lucas to plánoval už před několika lety a to opravdu nedopadlo
-
Proboha. Vývoj je ÚDAJNĚ zastavený, novináři spekulují, ale jde vidět, že mnozí už ví, jak to je....Jo novinařina.....
-
Doporučuji přečíst: http://www.straightdope.com/columns/read/1623/was-walt-disney-a-fascist
-
Nad firmou,kterou založil nacista se nemá smysl pozastavovat.
-
Hraný seriál nedopadl? Byla to jedna z prvních oznámených věcí po přechodu pod Disney. Možná právě proto je vývoj 1313 pozastaven, čeká se na seriál, na kterým se v současné době pracuje.
-
Zrovna včera jsem viděl film Fanboys, o fanoušcích SW... a skoro mi jich bylo až líto, když na konci spatřili Epizodu I :D
I když, já mám zrovna tenhle díl rád, byl první, na kterym jsem byl v kině :) -
J.J. Abrams je tedy podle mého jedním z nejšikovnějších mainstreamových řemeslínků současnosti. Vlastně si myslím, že je to úplně první režisér stojící za Star Wars, který není průměrný... A i kdyby to nedopadlo, horší než díly, v nichž do režisérské stoličky usedl sám "velký" Lucas, to být nemůže. *3*
-
"Prakticky ihned jsme se dočkali nepříliš povzbudivé zprávy, že Disney nechce investovat do tradičních konzolových a PC her a chce se soustředit pouze na casual sociální a mobilní hry. " - Áááá tak tohle je přesně to, čeho jsem se obával...
http://25.media.tumblr.com/tumblr_m0agz6OGsA1r5znx8o1_250.jpg -
Disney asi ne.. ten si maluje Pluta s mecem..
-
Náhodou první díl Force Unleashed považuju za jednu z nejlepších SW her, co kdy vyšla (aspoň teda verze pro PS3 a XBox360). A to sem hrál skoro vsechny SW hry, co vyšly - X-Wing Alliance, Phantom Menace, Republic Commando, Empire at War, Galactic Battlegrounds, KotOR, Jedi Outcast i Academy, Old Republic dokonce i Lego Star Wars a ja nevim co ještě. Zkrátka to mělo perfektní příběh i grafiku a velice dobrou hratelnost. Já osobně to považuju za sedmý díl filmové série a už z toho důvodu to řadím mezi kousky, který je pro fanouška nutný si zahrát.
-
Pokračování série Jedi knight bych taky bral i když je komunita kolem JK2 a Jedi academy stále aktivní.Myslim si však že Star Wars 1313 zrušenej neni,Disney sám přeci kdysi potvrdil že se sice hodlá zaměřit na mobily,ale okdkoupení celýho Lucas filmu nebude mít na hru vliv.Doufám že se taky Obsidiani dohodnou s Disneyem na tom jejich RPG ze Star Wars to by totiž byla pro Disnyho dobrá reklama.