-
Jako fanboy adventur si tohle beztak zahraju :D
-
Jakýkoliv trollování bych odměňoval banem. Pak se tady v diskuzích možná i dočtu něčeho hned, aniž bych to musel lovit v oceánu dementností...
-
Souhlasím s recenzí. Jsem ve 4. vraždě:) a čekal jsem to trochu jiné...volnější. Téma a zasazení zajímavé, dům detailní ale bohužel vše hodně lineární.
-
OT: Doufám že aspoň games.cz předvede recenzi na NFS Most wanted podle skutečnosti jaká hra je všude se dočítám známek 8/10 a výše za paskvil který toho není rozhodně hoden. Na konkurenčím webu akorát předvedli jak se dělají zaplacené recenze!
Kéž by udělal videorecenzi Ondra Broukal nechcete ho k tomu klici z Games.cz ukecat :-) -
Jen pro info, Petr Linhart alias PLuto se psaním o hrách okrajově zabývá už asi - co já vím - tak 10 let, a adventurami obecně ještě mnohem, mnohem déle. Mimochodem, je spoluautorem adventurních videopreviews z letošního Gamescomu. To jen tak na okraj, aby se vědělo, co je to za "týpka" :-)
-
Proboha
-
6 na pc, to je jak 10 na console, tam nevychazi vic jak prumernej brak
-
Příště víc smajlíků, ať je vidět, že to myslíš opravdu vážně.
-
To byl hodně slabý pokus...
-
lol že 6 haha to vam n PC vichazi pekne píčovini haha *6* *6* *6*
-
welcome to hell.
Jinak já myslím že nový pán recenzent není žádné ořezávátko a nenechá se od zdejších trollů rozhodit. Já osobně již mnoho let bojuji proti trollování na diskuzích, bohužel zatím bezúspěchu. Ale pomatujte trollové jsou jako rakovina, jako vřed který je třeba vyříznou. Musí být polapeni a exemplárně potrestáni. To je myšlenka kterou prosazuji. -
Jistě se mu zde bude líbit!
-
Pěkná recenze:)
-
A už můžem diskutovat...
Nemám co bych k téhle uchylarne řekl... *2*
Mimochodem neni novy pan recenzent? Pokud ano, vitejte v trollovacim nebi/pekle *15*