-
lol že 6 haha to vam n PC vichazi pekne píčovini haha *6* *6* *6*
-
-
Namiesto tych troch smajlov si mohol pouzit iba jedneho a zvysny cas venovat radsej pravopisu.
Robi sa to nejak takto... *6* vidis? -
6 na pc, to je jak 10 na console, tam nevychazi vic jak prumernej brak
-
-
Takhle si ukazal, že nejsi o nic lepší než on.
-
-
To možná neukázal, ale vyvolal mi tím na tváři úsměv.
-
-
-
Příště víc smajlíků, ať je vidět, že to myslíš opravdu vážně.
-
To byl hodně slabý pokus...
-
-
OT: Doufám že aspoň games.cz předvede recenzi na NFS Most wanted podle skutečnosti jaká hra je všude se dočítám známek 8/10 a výše za paskvil který toho není rozhodně hoden. Na konkurenčím webu akorát předvedli jak se dělají zaplacené recenze!
Kéž by udělal videorecenzi Ondra Broukal nechcete ho k tomu klici z Games.cz ukecat :-) -
-
Ted ale opravdu nechapu ty zapory. Co napsal spatne? Tedy krom toho, ze k jinemu clanku.
Jinak souhlasim. NFS:MW i na warezu zabira zbytecne misto. -
-
1) je to tady krutě OT
2) gameplay videa vypadají úžasně. za mě jasná koupě a držím palce na 7 nebo 8 i tady (ne že by na hodnocení záleželo, to spíš jen proto, aby pár lidí nemělo klidný spaní :D) -
-
Dávají mu minusy, protoze to tlačítko nelíbí nebo líbí mačká idiotskej tvor zvanej člověk, kterej ma velmi silný stádoidní chování.Ani to nečtou, ale vidí minus tak intuitivně minusuji. To samý se uz probiralo na CZC a všude kde tento systém je. Jde jedna ovce pak druhá a třetí,tak to bude sdi dobre a jdu všichni.
-
-
Na tom nieco bude, ale uprimne su mi nejake minuska a pluska u riti, moj nazor ani pohlad to nezmeni.
-
-
-
-