Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zaklínač fanboys= komouši? Wau *15*

    Že mě to nepřekvapuje
  • jamar28
    Alternativní fakta...Si vždycky vzpomenu na to, jak všechna média svorně tvrdila, že v Iráku jsou továrny na zbraně hromadného ničení. *4*

    Btw zrovna nedávno jsem četl o studii, která analyzovala zpravodajství o migrační vlně v Německu a vyhodnotila to jako selhání tamních médií. Informovali zaujatě a neobjektivně. Taky je zajímavé, že skoro polovinu německých novinářů tvoří voliči strany zelených. Ale to s tím určitě vůbec nesouvisí a přesně tohle jsou ta správná a pravdivá média, ne?
    • Jó, Irák byl dávno naplánovanej stejně jako Afganistán, Sýrie, Lybie, Irán... :) Kluci americký nemohli najít tu jeskyni s Usámou, tak aspoň roze*rali pár zemí a vyzbrojili pár 'umírněných' rebelů. Chaos se vždycky hodí, zvlášť tam, kde je ropa a minerály za bilióny (ano, čtete dobře) dolarů...
      • A to ze NATO je jediny strazce demokracie na svete (az na vyjimky) te nezajima? Mnohem lip by se mi spalo kdybychom opet zkolonizovali Blizky Vychod, Afriku a Azii. Tyto lide jako se ukazalo, nejsou zpusobili si vladnout sami.
        • Lol Nato strazce poradku :))). Probud se.
          • Jo, díky bohu za NATO a EU, jinak by se zas Rus roztahoval přes půl Evropy. A to nechceš.
            • Stručně:

              1) To, že dluží sami sobě nijak nesnižuje problémovost toho dluhu, který není malý, nechutně narůstá a je z velký části způsobený válčením.

              2) Máš sice pravdu, ale nakonec si sám uznal, že co bysme za tu chudobu dali, čímž se dostáváme k tomu, jak úroveň jejich žití s náma nijak nesouvisí, takže předchozí argumentace toho šašíka, že díky US se mají lidi dobře jako counter toho, co dělají ve světě za sviňárny, je naprosto irelevantní.

              3) Google "american vs european healthcare". Příjemné čtení.

              4) Myslel sem samozřejmě západní země, takže ano, patříme k těm nejhorším, co se týče životní úrovně. Samozřejmě to není jen o porovnávání platů, ale to předpokládám dobře víš.
            • jamar28
              Talmud: Když to napíšeš takhle, vypadá to hrozivě, ale...

              1) Celkový dkuh USA činí cca 16 bilionů dolarů, což je jejich roční HDP. Většinu z toho dluží USA "samy sobě" (FED, dluhopisy v rukou občanů atd.). Čína je věřitelem USA z neuvěřitelných 6 %. Nic moc.

              2) V USA jsi oficiálně chudý, když máš menší příjem než 283 000 ročně. To je nějakých 24 tisíc měsíčně. Je pravda, že na nebo pod touto hranicí je asi 40 mil. Američanů, ale to je 15 % populace. A já osobně si tedy chudobu představuje jinak. Samozřejmě v USA je dráž než třeba v ČR, ale pořád - co by za to většina lidí na světě dala, aby byla chudá na us poměry.

              3) Nevím, kde bereš, že americká zdravotní péče je na horší úrovni než v Evropě. Americký zdravotnický systém je především úplně jiný, než třeba v ČR - je svobodný, tedy dobrovolný. Žádné zdravotní pojištění si platit nemusíš, pokud nechceš. Část Američanů hazarduje, neplatí nic a ani si nešetří. Na ty pak pochopitelně zbyde horší zdrav. péče. Zbytek Američanů si buď spoří bokem, nebo si platí pojištění. Pak je zdravotnictví na velmi vysoké úrovni.

              4) " co se týče životní úrovně v ČR, jsme za opicema, patříme mezi nejchudší státy," - Mezi nejchudší z jakého hlediska? A vůči komu? Z pohledu světa je to pochopitelně nesmysl, máme se lépe, než většina lidí na této planetě.
            • Talmund. Neměl bys psát něco o argumentech, když jsi nepoužil ani jeden. Lhaní a překrucovaní ti sice jde, ale dle mého se snažíš tady úplně zbytečně, měl bys trollovat tam, kde to má dopad, tady ty tvoje prorusky kecy mají všichni na háku. Připadáš mi opravdu až trapný, že máš snahu psát takové lživé odstavce pro herní komunitu. Ty budeš asi fest narušen že?
            • Chtěl jsi asi napsat snadno ověřitelné lži, viz ta životní úroveň, kde se většinou pohybujeme v první třicítce, chceš abych rozebral i tvé další lži?
            • Jako že rusové naschvál falšují údaje o hdp a pádu rublu, aby před světem vypadali hůř než na tom opravdu jsou? I to je možné, u rusa nikdy nevíš
            • "Teď tu O Červené Karkulce. Tady nejsi na Sputniku soudruhu."

              Zesměšňování místo argumentů, taktika bolševiků. Dobrá práce, soudruhu. Akorát prakticky vše, co sem napsal, jsou lehce dohledatelná fakta. Ale koukám, že ty ses přepl do smíškového módu. Typicky stažená řiť, když dojde na tvrdou realitu. Jak se říká, v ignoranci je síla heh. Zalez radši zpátky do té zadnice, protože je to pro tebe očividně pohodlnější, než přemýšlet.

              Nikde neobhajuju (vnitřní) politiku Ruska, takže si mimo. Typický klam primitivního černobílého vidění a neschopnosti kriticky myslet - když kritizuješ US, tak si komouš. Jasně, ty ztráto času...
            • Ještě perlička:

              Sankce US proti Rusku (které podepsal Trump - za odměnu, že ho nechali Rusové vyhrát v údajně "nahackovaných" volbách hehe - perfektní logika) mají větší dopad na nás, na Evropu, než na samotné Rusko. Tolik k tomu, jak se máme dobře díky US. Oni nás vůbec nemají v zadku, že? Měl bys z toho zadku vystrčit hlavu a začít trochu používat mozek.
            • Teď tu O Červené Karkulce. Tady nejsi na Sputniku soudruhu *1*
            • Pod USA se mají lidi dobře? Jasně. Akorát si nějak si zapomněl na 40 milionů američanů na hranici chudoby, 2 biliony$ dluh Číně, zdravotní péče pod úrovní Evropy a 20 bilionů$ státního dluhu díky válčení na Středním Východě pro ropu / Israel a udržování US základen po světě. Vše budou platit američani z daní. Takhle vzniká masivní inflace, milý Watsone. Lidi se vysávaj, zatímco zbrojařské koncerny a banky bohatnou.

              Ještě si zapomněl na to, že se co se týče životní úrovně v ČR, jsme za opicema, patříme mezi nejchudší státy, který se nechaj rádi obírat a od revoluce jsme se moc neposunuli. Ale američani, jejich NATO a zahraniční terorismus nás zachráni, že? Jo, to dává logiku. Očividně žiješ v Candylandu.
            • souhlas, čím více vlivu pro USA, tím lépe pro svět. Vždycky si stačí vzpomenout na Východní a Západní Něměcko. To je vždy krásný příklad, když je někdo pod vlivem USA a Ruska... Rusko svou naprosto bídnou ekonomikou, která je pod úrovní Californie není schopno řešit problémy ve své zemi, vůbec by se neměli zapojovat do řešení události světa, z pohledu ekonomiky a významu je to banánová republika
            • Jen houšt a víc základen, aspoň to těm ruskym hajzlíkům ukáže, že se timhle směrem nemaj roztahovat, jediná škoda, že tu nepostavili i ten radar. Jinak je rozdíl v tom, že na území pod vlivem usa se lidi maj dobře, zatimco pod rusáky žerou hlínu a jehličí
            • Jasně. Zatímco US se roztáhlo po celý planetě. Přes 900 základen na světě. US dává do armády víc peněz, než zbytek planety dohromady. Není to už trochu moc kur*a? Kde je hranice? Protože US by byla v pohodě, kdyby kolem sebe měla třeba Čínský základny a po pobřeží by "rutinně" proplouvaly Iránský lodě že? Lol. Pokrytectví američanů je neměřitelný. Kluci americký se zasekli v latentní 2. studený válce, za kterou mají hlavní zásluhy. Bush st. se dohodl s Gorbačovem, že už dál nebudou rozšiřovat NATO a pak přišel Clinton a podělal je. Nemluvím o jejich diplomatickém podělávání Severní Koreje (tím se OPĚT nezastávám režimu SK - to kdyby nějaká primitivní gumička typu hmmm nebo Drizzt chtěla vytahovat straw-mana), kdy SK souhlasila s ukončením jaderného programu za to, že jim dají nukleární technologii, která je čistě pro nevojenské účely. Co se stalo? Přišel Bush ml. a podělal to, všechno zastavil hehe. Oni chtějí války a ne mír. :) Jednou rukou mávaj neexistujícím SSSR strašáčkem (a nejen SSSR, jejich černobílé vidění světa "my jsme hodní a oni zlí" je ten největší problém, kdy se prostě jen tak rozhodnou a druhý den je všude v médiích z prezidenta xy Hitler a oni můžou jít v klidu do války, nast*at chartě UN), provolávaj kecy o svobodě a demokracii, zatímco druhá ruka buduje vojenský industriální komplex, NATO loutky, likviduje jednu zemi za druhou, krade ropu, kšeftuje s diktátorama, přes proxy státy vyzbrojuje teroristy, pouští si po světě drony, kteří si létají a zabijí bez soudu - to vše na příkaz člověka - válečného zločince (Obama fyi), který vystudoval ústavní právo hehe. Pokud si nejsi schopný uvědomit, že tahle jejich honba za globální dominancí země, vzduchu, moře, vesmíru, cyberprostoru a ropy může snadno vést k WW3, tak je mi tě líto. US se chová jak Římská Říše a všichni víme, jak ta skončila. Ale to je jedno viď? Ty máš určitě VIP do podzemního komplexu, že ano? Tam budeš dál nadávat, že za to může Rus a co by Rus kdyby heh...
        • jamar28
          Na kolonizaci blízkého východu zapomeň. Když pominu, že je to politicky naprosto neprůchodné, tak na to nejsme vybavení ani vojensky. Západ na to jednoduše nemá. Už nejsme v 19. století, na to pamatuj.
          • ano to je chyba, malo se investuje do armády
        • NATO strážce demokracie? Solidní vtip. NATO je prodloužená ruka američanů, která slouží primárně jejich zájmům. NATO má sloužit jako obranný mechanismus, přesto se podílí na útočných akcích daleko od hranic, na rozesí*ání Středního Východu a to přesto, že z těchto zemí žádné nebezpečí nehrozilo. Saddám nukleární zbraně nikdy neměl (a ani napojení na Al-Qaidu). Lybie a Sýrie se dávno vzdaly nukleárního programu. Jo, doplatili na to. Země NATO bohužel v poslední době hrajou v praxi roli útočého psa američanů, který jde a neptá se.

          Co se týče toho, že si neumí vládnout, velký omyl. Umí, ale jisté země jako US to nechtějí. Nastuduj si třeba co udělali US s Británií v Iránu v 50 letech. Oni podporují dikátory, protože je to pro ně výhodněhší, než kdyby měli ropu atd. pod kontrolou demokratické země.
          • a to že my (rozumej my jako západní civilizace) máme ropu, je špatné?
      • nezapomeň na chemtrails a tajné mimozemské základny na druhé straně měsíce.
        • Ukázkový straw man. Nepřekvapils. :)
          • Talmud... lol hezký nick :-D... že ti ho ještě nezakázali ;-)
            • Brzo mě za tohle rovnou zavřou. V US chtějí jakýkoliv protest proti Israeli postavit mimo zákon. Jak praví jedno velké moudro, pokud chceš vědět, kdo vládne, jednoduše sleduj cestu peněz a ty, kteří nesmí být kritizováni...
  • Ta hra byla dost zvláštní... Nepřesná.

    Stačilo označit větu na blogu a již se to bralo jako důkaz a osoba šla sedět....Přitom člověk v ten moment neměl dostat důkazů a prostě něco musel vybrat. Velice hloupé. Navíc to musel vybrat ve stylu: Pošleme jí do vězení nebo ne. Možnost dopracovat se pravdy nulová.

    Pak jsem tam prostě jen klikal a nějak to dopadlo.
  • Sr_Lobo
    iDnes simulator 2017
    • na idnes už nechodím asi 7 let nebo tak nějak. Jistý Banga tam začal provozovat cenzuru a poté co mi asi 2x zrušili účet za zcela bezvýznamné věci, jsem idnes odebral ze záložek a vůbec je nečtu. Jinak si ale nemyslím že idnes jsou ruský desinformační web, jen diskuze jsou zaplevelené ruskými trolly, tak jako všude, a nejen v ČR
  • ja zkusil demo a myslel jsem že budu trollit a posílat nevinné do vezení, ale bylo to dost svázané (co se týče možností) a bez ohledu na to jak jsem delal veci, vždycky to skončilo stejne. Pak mi nekdo napsal že pozdej se projeví dusledky vašich voleb, ale stejne... čekal jsem víc svobody. Opakuju, soudím jen z dema.
    • Co čekat do cikána a čtenáře cikánského rasistického webu romea....
  • TheGGG
    defakto simulátor eurohujerských soudruhů a sorosem placených presstitutů...
    • to že papouškuješ ruskou propagandu ti nevadí? V jedné větě používáš hned 3 ruské desinformace. 1) termín eurohujer rozšířený GRU již před mnoha lety, ještě za dob Kikiny 2) Soros, filantrop a zastánce svobody a demokracie, které financuje neziskovky, jejichž cílem je šířit svobodu a demokracii. není divu, že je hlavním nepřítelem Ruska a jejich propagandy 3) Presstitut, nejspíš další termín šířený ruskou propagandou a třeba i Zemanem, jeho cílem je zdiskreditovat média, aby se lidé spíš obraceli na tzv. alternativní weby - rozumněj kremlem placené desinformační weby jako třeba Sputnik, Aeronet, Parlamentní listy

      http://hlidacipes.org/exkluzivni-rozhovor-s-reditelem-ceske-kontrarozvedky-bis-o-dezinformacich-propagande-a-ruskem-vlivu-v-cesku/
      • Ruská, americká, náboženská propaganda,Flat Earth movement, mainstream média atd. Všechno jsou to dezinformace produkovaný jednou informační agenturou a stejně si za zavřenýma dveřma "znepřátelené strany" podávají ruce. Jde jen o divadlo pro lidi, aby se nechali nahnat na bitevní pole, až se to bude hodit. Znáš dějepis, ty rukolo?

        Ne, počkat, to je vlastně taky konspirační teorie a eskymácká propaganda z polských Tater. Dekódoval jsi to z pasáže v Harry Potterovi a ČT to potvrdila v Prostřeno.
      • "Soros, filantrop a zastánce svobody a demokracie, které financuje neziskovky, jejichž cílem je šířit svobodu a demokracii."

        LOL. Kvalitní faktoid. To si opsal ze Sorosova deníčku?
      • Tak ty máš dobře vymleto... *15*
      • KrPa
        hodny sorosek, ktery vozi do evropi vsechny ty male africanky
        • Ti jezdí do evropy už pěkných pár set let, jen zas někdo objevil ameriku
          • XorxoxTalarius
            Par set let? Opravdu? :D A hadam ze po milionech ze?
            • jamar28
              Halfdan: To nepochybně.
            • Mezi severní Afrikou a Evropou se vždy čile obchodovalo, taky přispěli k rozvoji vědy, kultury
            • jamar28
              Tak jako technicky má pravdu v podstatě, piráti ze severní Afriky sem fakt jezdili stovky let - terorizovali evropské pobřeží, kradli, loupili a zotročovali lidi po tisících někdy od středověku do 19. století. Ale nevím, jestli to myslel zrovna takhle. *1*
            • KrPa
              naposledy, kdyz se svet pokusil o multikulturni raj, byla znicena nejvyspelejsi rise sveta a vyvoj lidstva se zabrzdil o 500 let
            • XorxoxTalarius
              Slovni obrat "už pěkných pár set let" se pouziva v pripade kdy se bavime o dobe delsi nez 200 let ovsem kratsi nez 1000 let ... jelikoz slovo par v tomto vyznamu neznamena par jako dvojici.
            • XorxoxTalarius
              A vite co se snimi pak stalo? Spanele je bud vyhnali nebo pobili. Takze pak uz nezili.
            • A co si pán představuje pod pojmem pár set let? Jakože tisíc? *1*
            • Tak vidiš že žili. Ještě nějaké dotazy?
            • XorxoxTalarius
              To je ta neblbejsi vymluva co jsem cetl ... par set let jako ze dveste let ... to jsi radsi ani psat nemel *1*
            • XorxoxTalarius
              A vite o tom ze ve Spanelsku byli, jelikoz meli Spanelsko dobyte? A vite co se stalo po te co Spanele osvobodili sve uzemi zpet?
            • Mimochodem, pár set let - cca od 19 století, čtení ti taky moc nejde
            • Jasně, např ve Španělsku jsou někdy od středověku, ale proč se s tebou vůbec bavim, evidentně nemáš ani páru o tom co řikáš
            • XorxoxTalarius
              V Evrope zili po staleti pristehovalci z Afriky a blizkeho vychodu? To jako vazne? Vite o tom ze sice mate castecne pravdu, ale tito lidi zili v cirkusech a zoo a vodili se jako atrakce.
            • Přesně tak, mísení kultur je staré jak lidstvo samo a v evropě potomci přistěhovalců žijí už mnohou generaci, to neni nic nového, jen si na tom teď někdo přihřívá polívčičku, imaginárními problémy se zakrývaji ty skutečné a ovečky to zbaští, klasika
      • XorxoxTalarius
        Bavite se o tom hodnem panu Sorosovy ktery zbohatl na spolupraci s nacisty a pokud vam Black Lives Matter prijde ze rozsiruji svobodu a demokracii, tak se vam nekde po ceste vysypaly kolecka.
        • ake kolecka co to vravis ty kokotko
          • XorxoxTalarius
            Kolecka, v hlave mas ustroji zvane mozek a proto se rika ze ti kolecko prebyva, nebo chybi ...
            • XorxoxTalarius
              To je tak o tisic kilometru vedle :)
            • moj brat ta hacknul a vystopoval ta v krkonosich tak cakaj jedeme v dodavce s macetami
            • XorxoxTalarius
              Prosim, jak je libo a kam ze to presne jedete?
            • tes sa uz jedem za tebou s kamaradmi
            • XorxoxTalarius
              No podle vaseho komentu vam nejaka kolecka ocividne chybi ... ze se navic nestydite takhle stereotypizovat nasi Romskou komunitu
            • daj adresu lebo ta zabijem ty svina
            • XorxoxTalarius
              Bohuzel nemluvim reci Vaseho kmene a prosim, nerozbijejte se o chodnik
            • to co si dovolujes ty mzdocha tak rozbijem o chodnik
        • stačilo napsat do googlu Soros a nacismus a hned na mě vyblaflo desítky ruských desinformačních zdrojů. Buď máš hošíku vymytou hlavinku (pak si rychle vem červenou pilulku) nebo se aktivně podílíš na šíření desinformací. I kdyby to byla pravda, tak Soros je nepodstatný, je starý a zachvíli umře a co dělal před šedesáti lety je mi jedno. Důležité je že na východ od nás se nachází nepřátelská mocnost, která poprvé od 2.SV vojensky začala přepisovat hranice států v Evropě a že tato mocnost u nás zasahuje do veřejného mínění a do politiky. 2 kremelští agenti jako prezidenti by myslím stačili.
          • "Důležité je že na východ od nás se nachází nepřátelská mocnost..."

            A tohle ani trochu nezní jako propaganda západu že? :DD
            • S tim by se dalo souhlasit, že se tam nachází, ale pak musíš připustit, že se nachází všude kolem nás a území ČR není výjimkou. I kdybysme žili v v ideální pohádkové zemi, kde tečou čokoládové řeky, děti si hrají, smějí se a mají pusy od bonbónů, tak dokud jsme členy NATO a EU, tak jsme součástí životu nepřátelských mocností. Od doby co vyvraždili původní domorodý kultury, tady nikdy nic jinýho nebylo. Probuď se z tý Středozemě, tady je Mordor. Žádný Krakonošovo.
            • Měl by sis nastudovat, co je fakt, protože v tom máš očividně nejasno.
            • Ne, to je bohužel fakt *9*
          • XorxoxTalarius
            Poprve hranice Evropy vojensky prepsalo NATO v Srbsku, to jen tak na okraj.
            A to ze udaval zidy a prodaval zidovsky majetek nacistum je neco cim se sam Soros chlubi a je to napsane i v jeho biografii, stejne tak je to neco za co mu nejsou v Izraeli schopni prijit na jmeno.
            • XorxoxTalarius
              Takze minuta 3:33 kdy se otevrene priznal ze dobrovolne pomahal konfiskovat zidovsky majetek, stejne tak jako navazuje na to ze neciti zadnou vinu, nic nedokazuje?
              Nebo mi snad chcete tvrdit ze BLM je demokraticke hnuti hlasajici lasku a spravedlnost?
            • Hezká demagogie, ale i z videa je jasné, že nespolupracoval
            • XorxoxTalarius
              Takze podle vas nedaroval hnuti BLM pres 33 milionu dolaru?
              http://www.washingtontimes.com/news/2016/aug/16/black-lives-matter-cashes-100-million-liberal-foun/
              Nebo ze Soros spolupracoval s nacisty?
              https://youtu.be/wFYDB5fbj9Q?t=3m3s
            • Z toho co jsi napsal je pravda jen to, že Soros napsal autobiografii
            • XorxoxTalarius
              A copak je lez?
            • Nech uz těch lží, tohle snad nemaš zapotřebi *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit