Přejít na výpis diskuzí
Mad Max láká na unikátní svět, upravitelnost a drsnou akci v autech i mimo ně
10.8.2015 | Adam Homola
50 příspěvků
-
Článok je o mad maxovi, nie o falloute.
-
far cry a generický? To skôr watch dogs a takmer všetky AC hry sú generické.
-
Už to začinam vidět...najdi balon, odkryj pul mapy vybij campy, shoď věže. Najdi balon, odkryj pul mapy vybij campy, shoď věže. Najdi balon, odkryj pul mapy vybij campy, shoď věže. End game. Nemam v umyslu tu trollit, ale vážně to tak vypadá zatím...
-
To si pletes s Borderlands.
-
Fallout 4 ma vyjit za 2 mesice a zatim se o te hre skoro nic nevi, to smrdi pruserem bo kdyby to byla pecka hned by nas zasobovali gameplayema atd, oni to proste uspisili a hru beztak nevydaji, nechapu jak muzou ze znackou Falloutu takhle hazardovat
-
tak ono napoprvé to lezení na věže a sbírání schovaných bonusů bylo docela zábavné, v další hře už lezení na věže a sbírání těch samých bonusů bylo trochu meh, ale překous jsem to, v další hře od UBI už me to šplhání na věže začalo trochu štvát, na bonusy jsem kašlal, v té další už jsem jen vylezl na pár věží s největším sebezapřením, hrál to asi 2 hodiny a odinstaloval, další hru od UBI už jsem radši ani nezkoušel *1*
-
Fallout se hlavně inspiroval wastelandem a 50. léty mad maxem jen okrajově spiš vubec btw neni to dlouho co si tu nadaval do čur*ku tak ze sebe nedelej že jsi něco vic blbe tvoje komentare sou jak od 12 leteho spratka
-
Jj. Mluvi presne o te hre na kterou maji ruzni lide ruzne nazory.
-
počkat mluvíš o hre ktera zde dostala 8 resp. 9/10? ja jen že to nehrál a uvažoval o koupi
-
fallout se silne inspiroval mad maxem takže nemáš pravdu, btw nahlášeno
-
No on si myslí, že v batman hrách to bolo použité prvý krát *7*
-
přesně, ikonky vyskakující nepřátelům nad hlavou ve chvíli kdy je potřeba provést obranu nebo kombo přece byli ve stovce jiných her, než je Batman *7*
-
Čože? :D https://youtu.be/k5whLyyccqU?t=181 & https://youtu.be/k5whLyyccqU?t=666 Toto ti pripadá ako vykrádačka súbojového systému z batmana? Nemáš tak trošku problém s očami?
-
Až na to, že combat je úplně vykradený z Batmana.
-
protože to sou uplně jiné univerza což dojde každému kromě blba jako seš ty
-
jop Turnerku bych uvítal :D....byl by to dobrý easter-egg
-
No jestli by to bylo rozbity na pc jak posledni Batmat, tak bych si asi musel nasperjovat tlamu chromem a skocit na D1cce pod kamion no *15*
-
Češtinářka z tebe musí být taky "sklamaná" ... :D :D
-
Snad to nebude na styl generického Far Cry, kde je nutné neustále něco zabírat / bránit a vše musí dělat hráč...
-
Hlavně abych to s ŕevem "MEDIOCRE!" nemusel odisntalovávat. *7*