Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jestli odeberou puvodni soundtrack tak potes koste. To by byla velka skoda.

  • To je přirovnání stejné asi jako když dáš někomu, kdo nikdy nejedl pořádný burger, ochtunat "burgr" z McD asi mu taky bude chutnat, když nebude vědět jak chutná pořádný domací burgr nebo ten z nějaké pořádnější burgrárny. Pokud mladší streamer nemá tolik nahráno, tak prostě nemá pořádné srovnání.

  • V případě Paulie jsi si musel odmyslet tykadla a zelenou barvu? Nebo proč je to stejné, jako říkat tohle?

  • To máš pravdu. A vzhledem k tomu o jakou hru jde by i měli .😀 To by byla ostuda tohle pokazit.

  • yeniczek

    No přidat vypnutí, nebo změnu ukazatele by mohli zvládnout.

  • Nevím jak u Shreka, ale v případě Paulieho zkrátka takoví lidé jsou, není na něm nic neuvěřitelného nebo nereálného.  A tak to prostě je.


  • Johny666

    to je jako bys řekl, že vzhled shreka, když si odmyslim tykadla, pupek a zelenou barvu je taky úplně reálnej. brzdi kámo.

  • Ono je docela zajímavé kouknout třeba na zahraniční streamy mladších streamerů, kteří to zkouší a přitom nikdy původní Mafii nehráli. Jak se vlastně tihle lidé bez nostalgie a bez českého patriotizmu dívají na věci, které se nezměnili.

    Protože paradoxně kritika téhle hry tam vůbec nezmiňuje že by někomu vadil ukazatel k cíli, překážky o které se nabourá pronásledující auto, vybuchují sudy, rychlost přebíjení a podobné kraviny, které nám tu vadí jen proto, že je to jinak.

    Ta nezaujatá kritika na hru zmiňuje většinou klišé příběh, nudnou náplň misí a málo uvěřitelné jednání postav (Tommy nehce být gangsterem a najednou je v inner circle mafie?). Co na tuto kritiku říká Vávra? Protože to jsou věci, které se nezměnili.

  • Vzhled postav je nezvyk, to předně, člověk si je od Mafie originálu představoval zkrátka jinak. Ale Paulieho vzhled bych nekritizoval, napadají mě hned 2 lidé kteří vypadají dost podobně, a jeden z nich je dokonce Italského původu. Svět je zkrátka i v reálu pln různých typů lidí, někteří vypadají dobře, někteří ne, navíc Mafiáni jsou předně kriminálníci, i když navlečení do drahých obleků a proto beru, že vzhled postav v Mafii, včetně Paulieho, je poměrně reálný. :)

  • Inquisitor

    Měli to nechat spát. Tyhle předělávky stojí v devadesáti procentech za velký kulový. Ale zase děcka budou nadšený, takže účel to splní.

  • VortexCZ

    Já si třeba myslím, že dabing docela ujde. Alespoň tam je, jinak by ta hra u nás nikoho nezajímala. 

    Jinak z toho prostě udělali "moderní" hru. Jestli je to dobře, nebo špatně, ať si každý posoudí sám. Myslím, že modeři z Ruska, kteří vylepšili původní mafii už si brousí zuby 🙂

  • Hra není dokonalá,ale za to jsou tam zas některé srandovní scény které v originálu nejsou, což cením, a hlavně cením to že se o něco takového hangár snaží, mě se tahle Mafia líbí, jo jsou tam barely ale to střílení z mafie 3 mi vyhovuje takže podle mně když opraví bugy, a nic nepokazí do finální verze tak ta hra bude suprová.

  • Grifus

    Za me minusy jasny:

    Extremni rychlost nabijeni, hazeni molotovu i obycejnyho behu + ten "parkur" kdy preskakuje ploty, na to lze rict jenom wtf. Tom je proste jako jezek sonik ty vogo... Samotny auta jedou taky zbytecne rychle, neni tam takovej ten pocit ze jedete v totalnich plechovkach zacatku 20.stoleti + autoaim pri strelbe za jizdy, to jako fakt? A ty zatarasy na setreseni policajtu jsou opravdu spatny vtip, jakozto nedodelany animace kdyz v nem do neceho ti policajti "narazi". Navadeni kam jit, co udelat je vazne prehnany, ale to me vadilo asi nejmin. 

    Na druhou stranu pro me jsou i plusy:

    Rozsireny hlasky v dabingu i v cestine za me super. Nejednou sem se zasmal. Vasut mi porad sedi i na "mladeho" Tomyho. Skoda jen ze nektere pasaze nenahravali daberi spolu aby tam byla synchronizace emoci nebo vyslovovani jmen. Rozhodne me pripadlo ze si k postavam diky dialogum a pridanym linkam v pribehu tvori hrac vice nejaky vztah. Grafika me rozhodne neurazila, neni to sice top vsech topu, ale pro oziveni mafie uplne uzasny a treba venkov zpracovali suprove.

    Holt je treba se z velke casti odprostit od nostalgie aby vas nepichalo u srdicka ze tam zmenili ulicku, tam hlasku atd. Jen je velka skoda ze neudelali nejakou obtiznost "retro" kde by vynechali ty moderni nesmysly ktere neskutecne kazi herni dojem. Dopadlo to lepe nez sem cekal, ale mnohem hur nez by mohlo.

  • Myslíš, že do 25. září stihnou vyřešit všechny problémy? 

  • Však to není z finální verze, ne?

  • Naopak :-D hry už nejsou (jen) pro tebe. Proto to zjednodušování, hry jsou teď (díkybohu) masovka

  • Vypadá to, že hra potřebuje ještě hodně péče. Takhle to dopadá, když se na vývojáře tlačí a ti nemají čas na řádné otestování - i když to je dnes k rozmanitosti her asi taky fuška. Ale koho to zajímá, že? :)  Hráči nechtějí polotovar. Ale jinak to vypadá pěkně. 

  • Já jsem spokojený. 8,5/10 spíše 9/10.

  • maros.goc

    hry už nie sú pre teba

  • maros.goc

    Pozeral som stream cz verzie na Vortexe a oh boze... fakt zlé, fakt je to zlé a to nehovorím ako zasiahnutý nostalgiou ale jednoducho je to zlé, že hra obsahuje toľko blbosti...dokonca ani kosostvorec ukazujuci cestu k hlavnemu questu sa neda vypnut..

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit