Přejít na výpis diskuzí
Mafia III odhalila své krásy v prvním traileru ze hry
5.8.2015 | Adam Homola
223 příspěvků
-
Not bad, Joe *1* Líbilo, za mě perfektní atmosféra, hudba je vynikající a ježto se mi vždycky hrozně líbila atmosféra bondovky Live and Let Die (to je ta s voodoo, krokodýlí farmou, pohřbem v New Orleans, úžasným černým taxíkářem a doktorkou Quinniovou), tak se docela těším :) Fyziognomie hlavního hrdiny asi dává tušit, že to bude především až příliš akční řežba, ale co už...
-
Tohle už má s Mafií společnej jenom název..
-
Perfektní trailer do té doby, než ukázaly hlavního hrdinu a pak už to jen dorazili tím gendero-rasově rovnostním závěrem. Už tam chyběl jen čeln IS. *11*
-
-
V DLC pribude jeste lesbicka vietnamka, ktera zachranila hlavnimu hrdinovi zivot ve Vietnamu vcetne retrospektovnich misi.
-
-
Nebýt titulek Mafia 3 tak to ani nepoznám. Spíš mi to příjde jako "rodinné" drama...
-
GTA V : 60s DLC
-
Při oznámení Mafie III jsem se těšil. Po shlednutí gameplay videa mám trochu rozporuplné pocity. Nevypadá to špatně, atmosféra vypadá taky dobře, ale co mě děsí je jízdní model a arkádové automobilové honičky...vybuchování aut, jejich salta a přemety, ohromné skoky...je tohle ještě pořád Mafia?...snad to nakonec nebude tak špatný :-)
-
-
Predpokladam to prevracejici se auto bylo naskrptovany. Ale jizdni model byl pro mne prisernej uz ve dvojce. Navic se auto pri prevraceni otacelo naprosto nelogicky podle pivotu, ne stredu a kamera delala psi kusy.
-
-
Pivot nikdy na středu auta nebyl.
-
-
Neni duvod, proc by mel byt center of mass na podvozku (nebo dokonce pod)... Je to blby, nelogicky a neprirozeny...
-
-
Mne se jizdni model ve dvojce libil. Jak moc byl realistickej sice nevim ale fakt se mi libil.
-
-
Jj mam stejny problem. Jsem zvedavej jestli jizdni model bude alespon zabavnej...
-
-
Vyber hudby znamenity. Uz len, aby sa nenechali zlakat tym, ze z toho urobia GTA klon. Vyber doby je podla mna super. Ocakavam paradnu ganagsterku nieco na sposob scareface reznuty pulp fiction. Skoda, ze nebude aj cesky dabing.
-
GTA pět a půl v roce 2016 paráda :-D
-
Trailer je dobre udelanej, ma to atmosferu a hlavne dobrej vyber hudby. Zato gameplay zabery vypadaji naprosto tragicky, na prvni pohled strasna arkada, kde budete kosit nepratele po desitkach. Nemluve o plovoucich autech, ten jizdni model vypada priserne. Na druhou stranu, zasazeni do New Orleans na prelom 60. a 70. let je docela neokoukany, takze hul nad tim nelapu. Kazdopadne gameplay zabery okamzite zchladily nadseni vyvolany tim CGI trailerem.
-
Z tech hernich zaberu to spis vypada jako genderove a rasove vyvazena Kobra 11 *15*
-
-
Mám naprosto stejný dojem, hlavně jak se na konci tak krásně sejdou... To už vážně přehání.
-