Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ahoj můžu se zeptat jestli rozjedu hru mafie 3 na tomhle :
    Procesor AMD Athlon(tm) II X2 250 Processor 3,00 GHz
    Grafika AMD Radeon HD 6600 series
    muj FB Je Marek Netík dekuju za odpověď jeto duležité
  • Erendiel
    5/10 ? *8* https://www.youtube.com/watch?v=95SYdjRVCR0
  • Cau prodám mafi 3 na pc za 1000,- 607659271@seznam.cz
  • Rozjedu Mafii 3 na :
    Intel pentium G2030
    6GB ram
    Nvidia GeForce 8600 GT
    Win 10
    Předem děkuji za odpověď.
    • Co si naposled hrál za hru která se ti nesekala?? GTA V asi těžko....Primal si dal??
      Nvidia GeForce 8600 GT je celkem stará...

oporučené požadavky
      CPU (Intel): Intel Core i5-660 3.33 GHz
      CPU (AMD): AMD Athlon X4 730
      RAM: 8 GB RAM
      Disk: 35 GB volného místa
      GPU (NVIDIA): NVIDIA GeForce GTX 960 2GB
      GPU (AMD): Radeon R9 28
  • Nie je to zlá hra, napr. pri použití reshade od niclix to vyzerá k svetu.
    Ja som zatial odohral 20 hodín a aj keď to jedničku či dvojku neprekoná, tak je to celkom slušný nástupca, ktorému avšak k dokonalosti chýba fakt vela. Možno to updatami upravia, no skôr mi tretia Mafia pripomína nepodarok menom Godfather 2...

Mafia 3 má aj svoje svetlé chvílky no svet často pôsobí mŕtvo a prázdno miestami. Dôraz na detail v prvých dvoch hrách bol tak vysoký, že tam bolo jednoducho vidieť ako sa obidvom hrám vývojári venovali. U 3ky mi to prípadá také nemastné neslané.

Ako hovorím, nie je to zlá hra, no k dokonalosti má ďaleko, cez dojebanú optimalizáciu až po fiasko so zamknutým frameratom a divnými grafickým nastaveniami, kde na high to vyzerá takmer na oko rovnako ako na low a bonbník na tortičke sú bugy a repetetívnosť, ktoré hru sprevádzajú. Ono repetetívnosť nie je zlá vec, napr. pri Mad Max mi to nevadilo, no tuto to je troška horšie, kedže stereotyp nastane pomerne skoro a nezachráni to ani celkom podarený príbeh a postavy.

Velký plus je dabing a príbeh, ktorý fakt stojí za to a aj hrateľnosť nie je najhoršia, no zvuky áut a zbraní stoja za prd.

za mňa zatial 7/10 a s prižmúrením oka možno 7.5 až 8 z 10 keď pridajú vývojári viacej možností do hry, ktoré slubovali ako úprava áut, oblečenia, zbrane a nové autá.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit