Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tohle je nej šit co mohli se hrou Mafia províst. Tooootálně tu serir zabili. *16* *11*
  • Tahle hra má velký problém - jmenuje se Mafia. Co sakra dělá v Mafii černoch? Kdyby tam hrál nějakou vedlejší roli - jako že nigga gangy už v té době začínaly valit, ale udělat z černocha hlavní postavu ve hře Mafia? To se asi pos.ali, ne? Toto není nic o rasizmu, tohle je prostě holej nesmysl. Kdyby se to jmenovalo GTA, tak ani nehnu brvou, ale totok?
    Ještě si neodpustím pohejtovat tu nesmyslně "směšnou" brutalitu, kterou nám Mafie stále servíruje. Nenechte se zmást přátelé, tímto wow-efektem jen maskujou prázdný potenciál a příběh z pera prvňáka základní školy. Pro mne je už taková brutalita ve hrách naprosto zbytečná a krom pár vyímek (Dying Light) ji opravdu neshledávám jako něco pozitivního.
    • Zkus trochu více o názvu Mafia popřemýšlet jako o celku k obsahu hry, nikoliv jen o tom, za koho má člověk hrát.
  • Krescz
    klasika....z prvních videí jsou grafické orgie a pak jak vychází hra tak to jde dolů jak akcie Nintenda
  • Unikátní v Mafii bylo, zahrát si za mafiána, prostě to od této hry očekáváte a je to hlavní lákadlo. Proniknout do tohoto prostředí virtuálně a z pohodlí za monitorem. Myslím, že zahraniční vývojáři vůbec nepochopili o co Vávrovi šlo. Tvrdohlavě si jedou svůj koncept. Ale kdybych si chtěl zahrát za černýho gangsta, pustím si gta. Věřím, že v USA se hra uživí. U nás budou všichni nadávat a prskat. Ale s tím se musíme smířit, je nás málo a s.re na nás pes a hra nám už dávno nepatří. Když si z hry vymáznete nápis Mafia, přestane vás ta hra tak rozčilovat.
    • Pokud chceš Mafii 1, tak si zahrej Mafii 1.
      • Jen jestli si jí hrál vůbec ty *7*
    • No já když to tak vidím, tak si tohle asi přeci jen zahraji. Těšil jsem se na No Man´s Sky, ale když vidím, kolik chtějí za hru, tak to raději koupím Mafii. Dolar se za několik měsíců ani nehnul, ale oni chtějí za hru 1700-1800? *11*
  • Urputnej marketingovej hype naznacuje ze to bude pekna sragorina. *3*
    Ale uspech to mit muze. Davy frustrovanych a ze spolecnosti vykorenenych afroamericanu s konzolemi se uz tesi jak budou kosit ty bile hnusaky a pomsti se jim za sve zpackane zivoty, za rasizmus o kterem jim vypravel dedecek i za soucasnou malo uspokojivou pozitivni diskriminaci, ktera jim neumoznuje vlastnit krasne baraky, auta a blondaty modelky. *15*
    • Slušní Češi jsou opět utřeli nos, nezbývá než dál pouštět žluč do diskuzí.
  • little GTA : Mafia eddition, uzijte si pár misí v našem malém DLC za pouhých 999,- *1*
  • budou tam verše Bible jako v 1?

"Jako pastýř stádo své pásti bude, do náručí svého shromáždí jehňátka, a v klíně svém je ponese, březí pak poznenáhlu povede. Izaiáš 40:11"
    • Tady spíš

"cesta spravedlívého jest lemována nespravedlností..."
    • proč by tam měli bejt nějaký verše z pohádkové knížky?
      • Protože na jejím základě stojí celá naše západní civilizace :)
  • Kdyby přidali policii, která by hráčův gang zlikvidovala, když by dělal velkej bordel ve městě, bylo by to ke prospěchu.
  • jamar28
    V detailu je ta grafika teda nic moc.
  • Je tam hezky videt, jak je ten engine zastaraly, obvzlast na npc. Udelali z toho tuctovou arkadovku a i z traileru jde poznat, ze ten pribeh bude beckovejsi nez v predchozi mafii.
    Verte mi, na dvojce jsem delal a dokazu odhadnout marketingovy zamer...presne takhle se totiz maskuje ne perfektni hra

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit