Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jedna velká kulisa pro kravinu... bohužel. Mafie a hrajeme za gang černochů, mafie a vozidla vypadají dost arkádové...

Zřejmě to zabaví publikum watch dogs 2 apod. modelů.
  • Nemám nič proti černochom. Ani proti číňanom. Sleeping dogs aj San Andreas som si užil. Ale do mafie sa hodí nejaká talianska mafia nie černošský gang
  • jamar28
    V detailu je ta grafika teda nic moc.
  • Neviděl bych to tak černě :-P
  • Urputnej marketingovej hype naznacuje ze to bude pekna sragorina. *3*
    Ale uspech to mit muze. Davy frustrovanych a ze spolecnosti vykorenenych afroamericanu s konzolemi se uz tesi jak budou kosit ty bile hnusaky a pomsti se jim za sve zpackane zivoty, za rasizmus o kterem jim vypravel dedecek i za soucasnou malo uspokojivou pozitivni diskriminaci, ktera jim neumoznuje vlastnit krasne baraky, auta a blondaty modelky. *15*
    • Slušní Češi jsou opět utřeli nos, nezbývá než dál pouštět žluč do diskuzí.
  • Kdyby přidali policii, která by hráčův gang zlikvidovala, když by dělal velkej bordel ve městě, bylo by to ke prospěchu.
  • Krescz
    klasika....z prvních videí jsou grafické orgie a pak jak vychází hra tak to jde dolů jak akcie Nintenda
  • Unikátní v Mafii bylo, zahrát si za mafiána, prostě to od této hry očekáváte a je to hlavní lákadlo. Proniknout do tohoto prostředí virtuálně a z pohodlí za monitorem. Myslím, že zahraniční vývojáři vůbec nepochopili o co Vávrovi šlo. Tvrdohlavě si jedou svůj koncept. Ale kdybych si chtěl zahrát za černýho gangsta, pustím si gta. Věřím, že v USA se hra uživí. U nás budou všichni nadávat a prskat. Ale s tím se musíme smířit, je nás málo a s.re na nás pes a hra nám už dávno nepatří. Když si z hry vymáznete nápis Mafia, přestane vás ta hra tak rozčilovat.
    • Pokud chceš Mafii 1, tak si zahrej Mafii 1.
      • Jen jestli si jí hrál vůbec ty *7*
    • No já když to tak vidím, tak si tohle asi přeci jen zahraji. Těšil jsem se na No Man´s Sky, ale když vidím, kolik chtějí za hru, tak to raději koupím Mafii. Dolar se za několik měsíců ani nehnul, ale oni chtějí za hru 1700-1800? *11*
  • Grifus
    At radeji zase udelaji Mafii z obdobi prohibice. Desitky misi, sympaticky hlavni postava(y) a 100+ hodin herni doby. Hratelnost podobna jako v prvnim dilu, arkadove-realna nebo jak to rict. Za to jim klidne ty dva tisice dam s usmevem.

Tohle nevypada zle, ale proste Mafia je pro me neco trosku jine.
  • Je tam hezky videt, jak je ten engine zastaraly, obvzlast na npc. Udelali z toho tuctovou arkadovku a i z traileru jde poznat, ze ten pribeh bude beckovejsi nez v predchozi mafii.
    Verte mi, na dvojce jsem delal a dokazu odhadnout marketingovy zamer...presne takhle se totiz maskuje ne perfektni hra

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit