Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kubi-wan
    A teď vážně: Do p*dele se všema DLC! Tenhle mor rozes*al jinak velmi slušnou dvojku. Tohleto ohlašování přídavků dávno před vydánim mě vždycky hrozně vytáčí... a zas tady v traileru "Objednejte již dnes a dostanete exkluzivní 3 AUTA! a 3 ZBRANĚ!" Nebaví mě to.... je to stejně otravný, jak ty dnešní blockbustery, kde se musí zdemolovat aspoň půlka města! Otravný jako kdybych seděl na hajz*u a někdo mě furt šimral bodlákem mezi půlkama! Ku*va, prostě otravný... jeb*t všechny exkluzivní DLCčka!

... tak, to jsem si ulevil, teď jdu koukat na videa s koťátkama...
  • jindra.veliky
    ne, t je trojka *3*
  • Pro Kristovy fusekle, to ze je Mafia?
  • Nechápu ty rasistické příspěvky ... hra by mohla být slušná, já se těším.
  • Já jsem taky Vito ale Vito třetí:D :D
  • Treba Division mne vysla na 1600 v krabici. Na ps3 byly driv uplne stejne ceny. Na pc stala 1200. Driv to bylo stejny. Nevidim popravde nejakej vetsi posun. Snad jen to, ze nebylo zadne dlc. Ted je jich vic, takze season pass se obcas vyplati, obcas ne (napr. kdyz je dlc pro singl a multak a ty hrajes jen jedno). Sranda je, ze jiz zminena Division stala na psstore 1900. A obecne hry na ps4, kdyz maji krabicovky slevy, na psstore stoji stale stejne, jen se slevni v psplus.
  • Kingsman pozdravuje. *4*
  • jakej vito ? zmen si nick ten uzivam ja uz par let tady

mafie ani division me nezajimaji...
  • youtube.com/watch?v=fUYER0b86Z0
    trochu delsi gameplay
  • pardon, ale muzu se potrhat smíchy když si uvedomim jak všichni ti fandove mafie co by ji branily az do rotrhani tela (hlavne proto ze na ne mluvila cesky) ted budou hrat za cernocha..takova pecka mezi oci ceskejm fandum mafie se jen tak nevidi..bravo:)
  • Nesmysl. Ani v USA není rasistický řikat "black".
  • zase bude season pack kompletni hra za 2000 nekdy + 500, drive byla za 1500 kompletni hra.
  • Kiskovec me utrel, jdu se stydet za roh. *13*
    Pozitivni diskriminace neexistuje, politicka korektnost jakbysmet a italskou mafii v 60tych letech v USA vyhubili afroamericani. *12*
  • Prý Mafia, vtipálci. Nějakej zas*anej lunapark nebo co...
  • Punisher je take v dnesni hyper-korektni dobe nevitane, hlavni hrdina je zkratka afroamericky narovnavac vztahu. ;)
  • To je pěkně rasistické. Říká se afroamerický. *3*
  • Než se objevil první ingame záběr, tak se mi ten trailer velice líbil...
  • Doufám že na začátku půjde vybrat barva pleti! :D
  • Tak snad to nedopadne jako The Division.
  • https://www.youtube.com/watch?v=WZBkmsd24lI&feature=youtu.be

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit