Přejít na výpis diskuzí
Mafia III vyjde 7. října s českými titulky - sledujte nový trailer
19.4.2016 | Aleš Smutný
81 příspěvků
-
Všem se moc omlouvám, jsem naprostý chudák. Někde si své mindráky ventilovat musím.
-
Fůůůjjj, ten černoch je hnusnej........ jak řekl Joe Barbara : Černý huby se jen flákaj, okrádaj lidi, a množej.
-
porovnejte hlavni screen k Mafia III (ten co se zobrazije u upoutávky k článku) s hlavním screenem k Technomancer o recenzi výše. Je to všechno takovej kýč tyhle hry, i ten doom a jeho obal jako maj všechny ostatní hry - i přez nesouhlas fanoušků. Kýč kýč kýč,kopie kopie kopie, nuda nuda, šed šed!
-
Co to je za arkádu? Takovej koncept měli použít na GTA. Tak nějak jsem doufal, že to bude ve stylu Farga a první mafie.
-
Nechápu ty rasistické příspěvky ... hra by mohla být slušná, já se těším.
-
-
Nejde ani tolik o to, že postava je černá, to byl CJ v GTA:SA taky a nikomu to nevadilo, tady si z toho spíš lidi střílej, ale ten hlavní hrdina je fakt od pohledu nesympatická hora masa.
Každopádně by bylo zajímavý, kdyby v příběhu hrál rasismus nějakou roli, jelikož se to z tohodle pohledu odehrává v dost zajímavý době. (Rosa Park, Martin Luther King) Otázkou je, zda na to budou mít 2K koule, popř. jestli to nevyjde hrozně ploše a... černobíle *1*
Hru jako takovou bych zatím určitě neodsuzoval. ale podle gameplay videí, bych osobně nějaký přehnaný vášně krotil. -
-
Ty si kroť co chceš experte, ale někteří z nás se budou prostě dál přehnaně těšit.
-
-
-
youtube.com/watch?v=fUYER0b86Z0
trochu delsi gameplay -
-
Pro Kristovy fusekle, to ze je Mafia?
-
-
ne, t je trojka *3*
-
-
asi proto Gaben a Valve dodnes nezná 3. díly :D
-
-
-
-
Moc násilí a zabíjení na muj vkus. Je toho spousta kolem nás i v reálu tak proč se v tom svinstvu hrabat ješte ve hrách...
-
-
Zavři oči a soustřeď se. Zkontroluj hlaveň brokovnice, v rychlosti pober něco střeliva a k opasku pevně připni svůj nůž. Připrav se na nejkrvavější bitvu roku. *5*
-
-
Je mozne ze zachrania seriu Mafia, pretoze Mafia 2 ju skoro pochovala a robila ostudu prvemu dielu.
Takze drzim palce. -
zase bude season pack kompletni hra za 2000 nekdy + 500, drive byla za 1500 kompletni hra.
-
-
Treba Division mne vysla na 1600 v krabici. Na ps3 byly driv uplne stejne ceny. Na pc stala 1200. Driv to bylo stejny. Nevidim popravde nejakej vetsi posun. Snad jen to, ze nebylo zadne dlc. Ted je jich vic, takze season pass se obcas vyplati, obcas ne (napr. kdyz je dlc pro singl a multak a ty hrajes jen jedno). Sranda je, ze jiz zminena Division stala na psstore 1900. A obecne hry na ps4, kdyz maji krabicovky slevy, na psstore stoji stale stejne, jen se slevni v psplus.
-
-
Tak koukám že se vlastenectví moc nenosí ( pokud jde o prachy )
Kdysi jsem byl na Mafii pyšný *9*