Přejít na výpis diskuzí
Mafia III vyjde 7. října s českými titulky - sledujte nový trailer
19.4.2016 | Aleš Smutný
81 příspěvků
-
youtube.com/watch?v=fUYER0b86Z0
trochu delsi gameplay -
-
Pro Kristovy fusekle, to ze je Mafia?
-
-
ne, t je trojka *3*
-
-
asi proto Gaben a Valve dodnes nezná 3. díly :D
-
-
-
-
pardon, ale muzu se potrhat smíchy když si uvedomim jak všichni ti fandove mafie co by ji branily az do rotrhani tela (hlavne proto ze na ne mluvila cesky) ted budou hrat za cernocha..takova pecka mezi oci ceskejm fandum mafie se jen tak nevidi..bravo:)
-
zase bude season pack kompletni hra za 2000 nekdy + 500, drive byla za 1500 kompletni hra.
-
-
Treba Division mne vysla na 1600 v krabici. Na ps3 byly driv uplne stejne ceny. Na pc stala 1200. Driv to bylo stejny. Nevidim popravde nejakej vetsi posun. Snad jen to, ze nebylo zadne dlc. Ted je jich vic, takze season pass se obcas vyplati, obcas ne (napr. kdyz je dlc pro singl a multak a ty hrajes jen jedno). Sranda je, ze jiz zminena Division stala na psstore 1900. A obecne hry na ps4, kdyz maji krabicovky slevy, na psstore stoji stale stejne, jen se slevni v psplus.
-
-
Prý Mafia, vtipálci. Nějakej zas*anej lunapark nebo co...
-
Než se objevil první ingame záběr, tak se mi ten trailer velice líbil...
-
Doufám že na začátku půjde vybrat barva pleti! :D
-
https://www.youtube.com/watch?v=WZBkmsd24lI&feature=youtu.be
-
Jedinné co mě na té hře zajímá jsou auta :P
Fakt doufám, že z toho nebude jen typická americká střílečka, ale něco mi říká, že asi bude. -
Dabing už nebude? i když no proč taky vždyt to není už několik let česká hra... je to jen něšjaká Gangsterka... třeba je lepší že to výjde pozdějc, i když je to asi jedno mohli by uspěchat vydání nebo nám předložit klasickej konzolovej nešvar... *7*
-
-
Tak snad to nedopadne jako The Division.
-
-
jakej vito ? zmen si nick ten uzivam ja uz par let tady
mafie ani division me nezajimaji... -
-
Já jsem taky Vito ale Vito třetí:D :D
-
-
neee :)
-
-
-
-
-
Gangsterka III vyjde 7. října s českými titulky - sledujte nový trailer
-
-
Pravda, taky mně nejde do hlavy, proč nezůstali věrni titulu a námětu původní hry a nezalíváme tam opět kytičky.
-