Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Podle mě jsou auta z tý doby naopak extrémně zajímavý, protože jsem je ještě v žádný hře neviděl. A to že nebudou rychlý by mi nevadilo, ale tyhle tvůrci nebudou mít problém je zrychlit v prospěch hratelnosti. Nicméně souhlasim, že tam asi nebejvaly auta k vidění na každym rohu.

  • Tak budeš kupovat různé druhy koňů, nebo si levelovat jednoho věrného, no :D.

    Třeba v takovém Kingdom Come si nemůžu na nedostatek závodů a honiček stěžovat - vzhledem k tomu, že podobně jako tady, to nejspíš nebude primárně závodní hra.

  • Dolero

    Největší problém této doby je doprava, co se týče automobilů. Prostě různorodost tam není tak velká a auto nejsou tak zajímavá a ani rychlá, jako v období 30. let, a k tomu ještě na chudé Sicílii, kde někde v 20. letech o auto člověk moc nezavadil... 

  • Hlavně ta 20. léta na Sicílii by mohla být zajímavá. V té době se k v Itálii dostal k moci Musollini, který se snažil mafii potlačit, včetně politické opozice, která na Sicilii měla často vazby na mafii. To téma mafie vs. fašisté by mohlo být vcelku zajímavé a ve hrách neokoukané. 

  • x_ander

    Bylo by fajn, kdy místo klasické cesty "do dalšího dílu narveme ještě větší město" šli cestou opačnou a dail tam spíše menší město, k tomu pár dalších vesniček/městeček a soustředilo se to spíše na příběh a postavy. Jo taková Mafia by mě hodně zajímala.

    Koneckonců už Vávra chtěl mít v prologu dvojky otevřené italské městečko s několika úkoly. A co z toho zbylo, že. Tak proč tuhle myšlenku nerozvinout a nepostavit na tom celou hru?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit