Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • CRYPT
    Tak myslim si ze za vetsinu mohu s klidnym svedomim rict, ze Mafia 1 byla nejlepsi z cele serie. Na tehdejsi dobu famozni filmovy zazitek se skvelou grafikou, jizdnim modelem a super pribehem.

    Mafie 2 byla graficky hodne pekna, ale prislo mi to jako takovej nvm proste konzolovej klon. Ted se nesnasim o flamewar, jen mi to prijde ze celkove ta hra na mne pusobila se stacili 2-3 tlacitka na vsechno. Na druhou stranu grafika byla velice zdarilo, pribeh no nebyl nejhorsi, ale nebyl jsem z nej odvarenej jako z 1cky. A ta DLC.... no radeji nic

    Mafie 3 - nebudu ani hodnotit protoze jsem ji nehral a ani v planu nemam. Absolutne mne ta hra nevabi, takze nemuzu hodnotit. Az bude za 5 euro na steamu ve sleve, tak do ni pujdu
    • Mart9
      Hodně je to tim, že dvojka vyšla v hodně jiné době než jednička.
  • Mart9
    Mně hodně mrzí, jak je Mafia 2 podceňovaná hra, Měla výbornou atmosféru, výborný jízdní model, výborný systém střelby, dost rozmanité mise a až na ten podivnej konec i solidní příběh. Jediná špatná věc tam byla, že bylo úplně neskutečně moc vidět, že tu hru Take Two před koncem vývoje osekali, bohužel.

    Myslim, že kdyby to měl Dan Vávra pevně v rukou až do konce, dnes se o té hře bavíme jako o jedné z nejlepších vůbec. Podobně jako u jedničky.
  • Mafia byla a je výtečná hra. Když se člověk podívá na dnešní i minulé repetitivní hry, tak Mafia svoji strukturou a originalitou misí vyniká!
    Možná úplně nejsilnější herní zážitek za 24 let co hraju byla mise- Výlet do přírody.
    Znáte to, jeli jsme na ranč, pršelo, bouřka. Když jsme přijeli, něco nebylo v pořádku. Kumpáni nebyli na svém domluveném místě. Po poradě jsem šel obhlédnou situaci. Perfektní atmosféra, dostat se na druhý konec ranče k onomu náklaďáku kolegů to bylo o nervy. U náklaďáku filmeček a posléze příval nepřátel. Ano, při dalším opakování jste již věděl, že na vás nikdo nezaútočí nežli doběhnete znovu k náklaďáku. První přesun je ale pro mne nezapomenutelný!
    • Hodně silný zážitek byla i závodní část a počítám, že stála nejednu klávesnici.
      • Tak s klávesnicí jsem to dal asi na čtvrtý pokus a to ještě před patchem,který opravoval obtížnost závodu.Nedávno jsem si Mafii 1 zahrál znovu a pořád je to zábava. *4*
  • Jednou jsem jel ukrást nějaké hezké auto v rámci vedlejší mise na kopec. Tam byla tuším vilová čtvrť. Po cestě jsem ukradl nějaký křáp a ten tam sotva vyjel a zamnout fronta naštvaných lidí *15*

    V té době jsem čuměl na xichty u postav a na propracovanost hry oproti GTA. I fyzika vozidel byla skvělá. Police celkem chytrá.
    • sory jako ale to mluvis o dvojce ne? pac jednicka to byla oproti GTA tragedie uz jen to jak v GTA se odrazel na utech okolnisvet zatimco u MAfie ty odrazy n akaroserii "vtipne" vyresili 1 texturou co se jen otacela takze odraz na aute byl stejnej at clovek jel ve meste nebo po polnacce to byla fakt tragedie *1*
      • Koukám, že tady někdo točí jeden a ten samý argument stále dokola. Opravdu si myslíš, že "odlesk" na střeše aut udělal z Mafie nějakej nehratelnej brak? Prober se, prosimtě!
  • Morraw
    Mafia 1 je rozhodně český herní klenot.
  • Není to Martin Hladík, ale Roman Hladík..... LOL
    • ales.smutny
      Jej, opraveno, díky.
  • Můj nejsilnější zážitek z jedničky:
    V jedné z prvních misí byl úkol ukrást starou rachotinu a kamsi ji zavézt. Po cestě jsem ji trocha pobořil a pak zajel do takovýho ďolíku pod postem. A jak to bylo potlučený tak to nemělo sílu to vyjet. Tak jsem to musel rozhoupávat dopředu a dozadu tak na 50ti metrech než to mělo dostatečnou rychlost.
    • V první misi se mi povedlo dostat auto mafianů před sebe, vahou a rychlostí svého auta jsem je nechal vybourat v zatáčce, která dále vede po pravé straně k Lucasovi. Je tam nábřeží a dlažba. To byla dobrá rána :D Je fajn, vidět po letech to množství detailů (vypnutí světel ve vile prokuratora, granáty na parkovišti při přestřelce o whiskey, možnost sejmout Morella na letišti, na mostě, nebo vyhozením z auta atd.) - mimochodem, scéna se Sárou je co se týče erotiky ve hrách velmi vkusná a výborně graduje. I tohle je důkaz silného scénaře.
  • kdyby byl vávra mrtvej tak by se u 2 a 3 v hrobě obracel
    • Sranda ale je, že i osekaná a zprzněná Mafia 2 je pořád skvělá hra, v mnoha směrech nadčasová.
    • Mart9
      U dvojky asi jo, protože tam je hodně vidět to dobrý, co po něm zůstalo a to špatný, kvůli čemu odešel. Ale trojku podle mě všichni bereme už tak nějak mimo, jako jinou hru.
      • Když tomu šéfoval borec, který nikdy žádnou mafii předtím neviděl a nehrál, tak to ani jinak dopadnout nemohlo.
        • Fordzy
          Si pamatuji jak se tim ten blbec chlubil v propagacnim rozhovoru k Mafii 3. Nechápu jak může být někdo tak hloupý a ještě se dostat k vedení tak velkého projektu...
  • Pardon, ale kdo je ten Martin, který dostal Commodore 64? Není článek o Romanovi? Jinak teda Roman Hladík, přezdívaný Drobek (myslím, že měl snad dva metry, takový pořez), dělal mj. třeba i velkoformátový plakát pro Hidden a myslím, že se pak použil i na nějaké pozadí. Ono to vůbec bylo hodně promíchané. Lidi od nás dělali tu a tam něco pro Mafii a opačně, ale Drobek je rozhodně nezapomenutelná postava. Nemělo by se ale zapomínat ani na ostatní. V těch malých počtech lidí na začátku se do těch her silně podepsal prakticky každý z týmu.
  • https://youtu.be/m2E-IuFpQNc?t=399
    Michal Rybka jeho zážitek z Mafie 1 kde rozmlátil klávesnici *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit