Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nejsem nějakej velkej hráč, ale občas si něco rád střihnu. Proto rád hraju stylově a úkolově jednoznačné hry.
    Mafia je bezkonkurenční hra, která baví snad do nekonečna. Skvělé herní prostředí a navíc mód volné jízdy s největší předností, kterou je kompletní počeštění celé hry. Ve volné jízdě, kde si vyděláváte finance zabíjením mafiánů na chodníku i jedoucích v autech a rychlou jízdou, můžete vidět jedinečnou umělou inteligenci hry. S nárustem financí, narůstá agrese a odolnost všech zůčasněných. Nelze jen tupě střílet a jezdit po měste. I volná jízda má svoji taktickou stránku.
    Perfektní se mi jeví věcičky jako prostřelená unikající nádrž benzínu, poškozené pneumatiky a motor. Benzín vám může dojít i po cestě a tak je zapotřebí natankovat. Pokud prcháte před policisty, můžete jim ujet tramvají či nadzemkou. Zastávky nadzemky pak fungují jako skvělá schovka při přestřelce. Ve hře jsou také různá zákoutí, uličky a schovky.
    Máte li malé zdraví, musíte se dopravit do nemocnice a zplatit si za ošetření. Zastaví Vás anebo je li nadohled policista, musíte mít schovanou zbraň. To jsou detaily, které dokreslují hru s hláškami zůčasněných.
    Hra má ovšem i nějaké mínusy, jako že policisté mají vždy rychlejší vozidlo a akceleraci, pokud nejede ve speciálu Trautenberg. Protivníka máte na mušce, střílíte, ale on zásah nedostane, kdežto vy ano. Bacha na svinské tramvaje, ty nezastavují a nekompromisně zabíjí. Protivníci vás někdy zasahnou, byť jste schovaní za pevnou překážkou díky chybě textur. Ukládací módy, nežli si na ně člověk zvykne jsou o nervy. Navíc do dalšího děje vstupujete se zdravým s přechozí mise, takže není nic neobvyklého jít do akce s pár procenty "života". Lékárniček je opravdu málo a je umění je najít (ty jsem povětšinou objevoval jen díky let´s play, když už jsem fakt nevěděl kudy). A když je naleznete, nemusí vám zdraví doplnit na 100%.
    Dobrá věc je zahvízdání, které vás upozorní na směr, kterým máte jít. Na nervy jsou mise se společníky. Někdy člověka dostanou s průseru, ale povětšinou se jen pletou do střeby anebo zůstanou stát v momentě překvapení, jako když někdo po vás hodí granát, takže po půlce projité mise končíte díky smrti parťáka. Není neobvyklé, že sami rozjedou střílečku, zatímco vy si hledáte opěrné body. Vrcholem je pak zatarasení únikové cesty a neustále lezení za hlavní postavou, které se vyloženě pletou do akce. :) Mise v překladišti je zákeřná, obzvláště ostřelovači na jeřábech a hajzlíci ukrytý mezi vagonama. Musíte si zvolit jasnou taktiku. A když není taktika, jednoduše ukradňete náklaďák a ty šmejdy rozjezděte, stejně jako v misi, kdy máte na letišti zastřelit Franka (náklaďák je fakt odolnej a spolehlivej. Osobák může po průstřelech explodovat). Taktiku srážení vozidlem jsem užil často a také v garážích, když už jsem nevěděl jak dál. Jednoduše jsem rozrazil vozidla, pár jich přitom srazil a zbytek postílel *16* .

    Jinak perfektní hra, s umělou interligencí. Hráč si musí zvolit taktiku, jinak neprojde.. Poslední misi v galerii jsem ještě nedokončil, nevím jak Sama zabít. Jednak mi zbylo málo života, a Sam je až moc přesný a taktický... Tak uvidíme... *13* *5*
    • Se vším souhlasím, je to úžasná hra. A Sama zabiješ tak, že v té fázi co po tobě šije thompsonem,popojdeš o pár sloupů dozadu. Ty do něho můžeš střílet, ale on do tebe skoro ne. Pak jen stačí vychytat to, jak na tebe vyskočí. Prostě si vezmi thompsona a našij do něj celý zásobník.
    • Jack1947
      Posledni mise je hodne o uhybani a kutaleni, neni to tak tezke nakonec a pote staci do sama vyprazdnit posledni zasobnik... ( az budes sledovat jeho krvave stopy) a prehraje se vše vysvětující cutscéna...
  • Čau lidi, natáčim Let's Playe ze hry Mafia 1 a připravuji i jiné hry, včetně Mafia 2, Budu rád když se podíváte na můj kanál díky ;)

    http://www.youtube.com/user/tonygamescze
  • Prosim vas mam vadu v Mafii ten problem je taky ze ked niekoho strielam tak proste pisti alebo ked ludia by mali rozpravat tak pistia ine rozhovory idu v poriadku neviem v com je vada prosim ak niekto viete ako to napravit tak mi prosim nechajte odkaz diki
  • Nejlepší hra, nejvíc mě dojala, prostě super mělo by být jako povinost a tradice aby si tohle každý čech zahral i ti co ještě nežijí!!!!
  • mám zde video na tutorial...... link: http://www.youtube.com/watch?v=osoWx7t5sTs koukněte na to
  • Mafia
  • http://photo.i.ua/user/4773813/301241/?rnd=770043
  • nevíte někdo jak se zapíná siréna a majáky v mafii I *7*
  • V první řadě bych moc rád pochválil tvůrce recenze na Mafii. Je asi jen málo článků, které vystihují tolik důležitých údajů, jako je právě tento. Dočteme se zde o úvodu hry a dozvíme se základní informace pro hru samotnou, což je to nejdůležitější.
    I když jsem s touto recenzí opravdu velmi spokojen, pár drobných chybiček nebo nedostatků jsem tam našel. Není to nic závratného, ale možná by stálo za to přečíst si http://www.gameway.eu/mafia-recenze.a757.html, kde je příběh celé Mafie vylíčen také velmi detaině a čtenář z něj pochopí, oč přesně ve hře jde.
    Díky moc za skvělou recenzi, jistě doporučím dále!
    Petr
  • Chtěl sem si před Mafia II projet znova první díl.Jenomže na polovskříseným PC P4 3,6GHZ, 2 GB DDR2 a 5670 DDR5 1GB RAM, se to na rozdíl od druhýho dílu, plazí v 15FPS;-)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit