Přejít na výpis diskuzí
Mafie III se rozšířila o závody, obleky, auta a jejich tuning
21.12.2016 | Adam Homola
19 příspěvků
-
Vytunim auto,vyfuky,lak..bla bla...nabouram rozbiju nebo nekde necham...kde ho pak najdu?Nebo jsem 10 000 investoval jen tak?U baraků se objevuji jen posledni pouzite.Ted me tak napadlo....nebude v te tuning chatrci?Tam jsem nekoukal..
-
Wolfenstein je jasný příklad.
-
Zrovna jízdní model byla jedna z věcí, která mě na M3 bavila, takže závody uvítám.
-
vydavatel kterej vyda PC hru zamcenou na 30fps jen proto aby nebezela lepe nez na konzolich si nezaslouzi nic jineho nez opovrzeni a dozivotni ostudu ikdyby nasledne vydal milion vylepsujicich DLC
-
Řekl bych trošku s křížkem po funuse, tohle tam mělo být při vydání.
Ne teď, kdy potom neštěkne ani pes. -
aspoň vněčem ctí starší díly
-
*15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15*
NOBODY gives a s**t anymore -
Si k tomu procesoru kup take zakladovku...
-
Nechybí free ride tedy volná jízda ?
Mafia2 měla ty dlc úplně o ničem a byt ten Schwarzenegrovkej Jimmy Adventtures byla sranda působilo to spíš směšně a humorně...
Joe adventures mělo bejt ve hře... ne jako DLC tfuj -
Mám lepší Mafia se dočkala velkého 60gb patche který předělal celou hru a přizpůsobil obsah více potřebám normálních hráčů... je to neuvěřitelné ale po měsíci a něco vyšel Patch který nejenže zlepšil tupou AI ale předělal příběh vyhodil nudné postavy a z toho Ramba v hlavní roli udělal jen smrtelného gangstera, auto již neplavou a kolize nepůsobí jako sled hollywoodských efektů - Policie není nejchytřejší ale stále po vás jde jak slepice po trusu ( už nestačí zabít jednoho svědka) a co je hlavní že zmizel nudný., unijejicí grind tedy doba se nenatáhla o 20hodin nudného vybíjení gangsterů a potom zabití bosse to je nyní jen nepovinná taškařice tedy jsme se dočkali konečně hry která měla být taková už v době vydání. ( END) Jo a běží to všem a unlock 60fps nedělá psí kusy jak tehdy Takže je hra plynulá a neběhá ve speed modu jak koza co sišlehla speed s lsd *4*
-
Dostal jsem ke graf. kartě, stále jsem to ani nezapnul. Časem určitě vyzkouším, ale hra samotná mě prostě zatím vůbec neláká.
-
Nemůžu, než s Tebou souhlasit. Ale už jsme tu mnohokrát zažili, že špatná pokračování značek, ze kterých je možné třískat prachy, se budou vyrábět prakticky vždycky..
-
Jestli vůbec bude. Trojka byla v lepších případech přijata jako průměr, v horších jako prů*er, a podařilo se jí vyhodit všechen realismus typický pro předchozí díly a potopit tím celou sérii.
-
Pokud by mi hra fungovala, tak bych možná byl i nadšený. Ale protože nefunguje na mém procesoru, tak se můžu hrát tak akorát Watch Dog2 a Forzu Horizon 3 (Ty mi překvapivě fungují.)
Mafii mám vystavenou v knihovně Steamu. Bohužel jsem aktivoval klíč který není ze Steamu a tak jsem hru nemohl vrátit *16* -
Jak rikaji Madari: too little, too late.
-
ale tady jsou ty DLC zadarmo
-
Stále čekám, kdy si přečtu.. "Mafie se dočkala velkého patche", kde se opraví ty nehorázné chyby, kolizní model a vylepší se vizuál. Asi bych měl přestat čekat, holt až v dalším pokusu, tedy ve hře Mafia IV *7*
-
Sakra já to ani nedohrál.
-
Koukam ze system DLC je zatim dost podobnej Mafii 2 :D