Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mně najede obrázek toho lupiče a pak to spadne, přesně jako cada. *13* Pls poraďte někdo.
  • Hehe, njn, to mas stejny jako v praci, na konci mesice si taky dojdes pro par papirku s obrazkama :) A ruku se srdce, magicky maji ty obrazky hezci, tak bych z toho udelal uznavanou silnou stabilni mezinarodni menu :)
  • totez to dela me jen s tim ze to proste nacte hlavni obrazek s toum markou pak ten lupic ci co a pak to spadne
  • muzete mne pls nekdo poradit kdo to hrajete ja sem si to stahl a kdyz to spustim tak mne to proste spadne na plochu a akorat slisim zvuk ale nemam obraz poradite mne pls nekdo jak to spravit
  • Wastelands byly peckovy do dneska mam karty doma,ale nehraju uz aktivne nic ani Magic The Gathering, tahne my na 30 a ted uz jenom sjizdim magic na netu ,tedka momentalne hraju magic the gathering Duels Of The Planeswalkers z roku 2010 docela slusne graficky vyvedeny...MAGIC NOT DEATH *1*
  • No hral som to dvakrat a musim povedat, ze vacsi hnus nevedeli spravit. Toto nema s MtG okrem nazvov karticiek a celkoveho nazvu spolocne nist. To ma od MtG tak daleko jak ja z BA na Hawaj. *11*
  • ucho
    tak jsem tu první kampaň dohrál. poslední mise byla trochu výzva, ale dalo se. postupně člověk nasbíral nějaké karty. no za další kampaň už chtějí peníze. pak tam byla nějaká "daily mise", za tu jsem dostal 2 zlatý (na odemknutí další kampaně je ale potřeba tuším 50 zlatých neboli 500 těch jejich platidel). hru s jinými hráči jsem nezkoušel.
  • tak včera jsem to hoďku hrál, není to vyloženě špatné. uvidím, co bude dál. minimálně na odreagování i zadarmo slušné.
  • nikdy jsem nechapal lidi co davaj takovejch penez za par karticek s obrazkama *1*
  • Musim říct, že to vypadá jako starý dobrý Heroesky. :)
  • Já nejvíc vzpomínám na Warhammer 40000, to byly časy u týhle karetní hry :) Magic mam do dneška a Bang je legenda :)) bohužel Wastelands asi neznám :(
  • Pravej_PipMan
    jo, wasteland, wastelands. Prostě takový zašlý, ale zábavný. Bang taky neni špatnej, objevil jsem jeho taje ve dvaceti, ale propadl jsem mu na dovče jako blázen *3*

Ani ty magicky nebyly špatný, do vydání 8. série jsem to celkem hrál a sledoval. ALe přejedlo se mi, jak tam všude cpali ty artefakty (edice onslaught?).
  • Lepší je pivo a potom doma BANG!
  • Byl jsi holt rychlejší
  • Zlatej BANG! a pivo k tomu, tomu se nic nevyrovná *1*
  • Nebylo to Wastelands?
  • Pravej_PipMan
    netřeba. WASTELAND *3*
  • Pravej_PipMan
    au já už stárnu, ale hrávali jsme takovou do češtiny přeloženou karetní hru. Měla krásně kýčovitej nádech a bůh temnot s černejma kartama se jmenoval nějak Leah. Nepamatuje te si někdo název? I ten papír na kterym to bylo vytisklý byl takovej dojemně neumětelskej.
  • Počeštit Magic the Gathering? Nestraš! To je moje nejhorší noční můra.
  • Doufam že to někdo počeští

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit