Přejít na výpis diskuzí
Magicka: Vietnam není vtip, akční RPG míří z fantasy do války
1.3.2011 | Petr Poláček
37 příspěvků
-
tak bud tohle nebo shogun 2 total war limitovaná edice hmm to je tezké rozhodováni *1*
-
nevidím v tom prakticky rozdíl od původní hry, jen předělaných pár textur a nepřítelé budou střílet.....
hlavní otázka zní, už jim funguje normálně multiplayer? -
To je nejlepsi muzika k traileru roku ...
-
Zas tak originalni napad to neni, to samy udelal DeathSpank. rozhodne se ale tesim co to bude :D
-
-
Taky jsem si u videa vzpomnel spise na DeathSpank, kteremu se prevedeni rpg rubacky do sveta poznamenaneho valkou povedlo na vybornou! Pokud to nekdo nehral, tak to napravte! :-)
-
-
Poster na konci skvělý *1* *1*
-
Já Magicku zatím nějak hlouběji nesledoval, takže moc netuším oč jde, ale tenhle datadisk ve mně evokoval vzpomínku téměř bleskově taky na cannon fodder. To bejvaly řežby. 300 plus za každý výtvor, který se liší od těch dnešních navoněných mainstreamových počinů, dalo by se jim říkat hollywoodské blockbustery. Amnesia je na steamu za 7 eček a tohle i s datadiskem taky stojí za pozornost :) Příště se tvůrci třeba vytasí s něčím mnohem vyspělejším *3*
EDIT: Na hromadu těch blockbusterů mám samozřejmě zálusk, ale zároven jsem rád, že neumírá poctivá práce a pokusy o "něco jiného", či různé retro záležitosti. Ta Alien Breed série na nejtěžší obtížnost náhodou taky nebyla vůbec špatná. -
-
To já si s placením počkám právě na očekávaný Cannon Fodder 3 .. tahle Magicka je u mě bohužel blbost.
-
amnesia za sedm éček? no nekup to *11* To je skoro jako zadarmo podle me by mel Steam dostat nobelovu cenu miru.
-
-
Cannon Fodder! Tak nie..., ale aj tak by ma zaujimalo na akych drogach ficia v Arrowhead :)
-
A příště čekám zombíky... To už nás mají za úplné blbce jako v USA? geez....
-
nevite nekdo co to je za hudbu?
-
-
originál je Surfin bird od Trashmena. Kdo zná Family Guye ta ví :D
-
-
Full Metal Jacket, samozrejme. :) http://www.youtube.com/watch?v=WehoPJtnH30
-
dik to je taky typicky song z filmu z vietnamu
-
-
ano, například z vynikající Olověný vesty.
-
-
-
skvělá *1*
-
-
zemreeeeeem to co jeee *1* *1* *1* *1*