Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • To je nejlepsi muzika k traileru roku ...
  • Spades
    Ta parodie Bad Company na konci :D:D:D:D:D:D:D
  • Kdyby radeji nejdriv vychytali puvodni hru, jeden patch opravi polovinu chyb a vznikne 2x tolik novych a porad dokola :-/
  • Konec byl krásnej.
  • Hanzales
    Já Magicku zatím nějak hlouběji nesledoval, takže moc netuším oč jde, ale tenhle datadisk ve mně evokoval vzpomínku téměř bleskově taky na cannon fodder. To bejvaly řežby. 300 plus za každý výtvor, který se liší od těch dnešních navoněných mainstreamových počinů, dalo by se jim říkat hollywoodské blockbustery. Amnesia je na steamu za 7 eček a tohle i s datadiskem taky stojí za pozornost :) Příště se tvůrci třeba vytasí s něčím mnohem vyspělejším *3*
    EDIT: Na hromadu těch blockbusterů mám samozřejmě zálusk, ale zároven jsem rád, že neumírá poctivá práce a pokusy o "něco jiného", či různé retro záležitosti. Ta Alien Breed série na nejtěžší obtížnost náhodou taky nebyla vůbec špatná.
    • To já si s placením počkám právě na očekávaný Cannon Fodder 3 .. tahle Magicka je u mě bohužel blbost.
    • amnesia za sedm éček? no nekup to *11* To je skoro jako zadarmo podle me by mel Steam dostat nobelovu cenu miru.
  • thumbs up pro nádhernej konec ^^
  • Did you hear about the word?
    What word!?
    BIRD IS THE WORD - BR BR BR BR BIRD IS THE WORD ... MAGICKA IS THE WORD

lolz
  • roflmao
  • Mě to pomalu začíná připadat jako rejžování peněz ale budiž at uddělaj datadisk ale at nejdřív dodělaj původní hru dammit
    • tak to nekupuj, co se tykam me, at vyrabej a rejzujou co nejvic, ja si rad zaplatim
  • zemreeeeeem to co jeee *1* *1* *1* *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit