Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nevlastní náhodou W40K jiná firma?...myslím games workshop. Si myslím že s THQ měli jen smlouvu.
  • Možná. Ale BFME je parádní a chtěl bych trojku.
  • Magister_Peditum
    Ať se Relic dostane do dobrých rukou. Snad se dám i na modlení.
  • Ty jo RA3 byl nejvíc zprzněný díl CaC.
  • Od EA sem hrál 2 strategie - Red Alert 3 (bavil mě) a LotR: BFME 1 a 2, to byla výtečná strategie a já si už 3 roky přeju pokračování. Jinak může mi někdo napsat nějaké novější strategie od EA?
  • Kozy
    To jo :D mohl by sis kupovat jednotlivý linky, stanice metra po DLCčkách
  • Tak nech nezerem tu davam 50 korun, kupim !
  • spis by zacla tlacit at ho rozeberou na DLC. *15*
  • walltar
    Pokud by SP zůstal tak jak je tak jaký problém je s přidáním MP? To je pode mě ten nejmenši problém.... já bych spíš problém viděl v budoucnu Ty hry co mají vyjít teď sice vyjdou tak jak sou ale potom asi budou i další pokračování.
  • Vyvoj her, co vyjdou tedka na zacatku roku, uz snad nemuzou nijak ohrozit doufam - treba ze by EA odkoupila Metro a hned by na vyvojare zacala tlacit, at tam pridaji MP *7*

Snad ty nejlepsi znacky koupi Valve/Square Enix/2K...
  • walltar
    Ještě, že mě žádná hra od THQ moc nezajíma ... jinak bych byl asi fakt na... protože EA a UBI sou vyloženě společnosti kterým bych nevěřil už s ničím.
  • Ale ať ta oprátka není made in EA, jinak si nejsem jistý, že by to fungovalo bez much.
  • Ty vole...Warhammer 40k v rukou EA...po celém těla mám husí kůži...:(((
    Císaři, ochraňuj nás před Bohy Chaosu
  • Cypri
    Nebo F2P strategii...
  • S EA na šibenici.
  • Cypri
    Asi udělám nějaký oběti krvavým bohům protože tohle chci taky aby vydrželo a běželo dál v nějaký slušný kvalitě.
  • jj, bojim sa toho, ze sa to dostane do ruk EA, a do 10tich rokov tu budeme mat 15 casti call of emperor *13*
  • kéž by padlo sovícení na poslední dobou degradovanýho Billa Gatese.... svýho času dělal mrkvosoft výborný hry, možná že AoE II je i doted nejlepší RTS vůbec.
  • Estophelen
    *zapíchne kultistu, zapálí svíčku a stěny pomaluje krví orků*
    Ať to W40k přečká v pořádku... Ať to W40k přečká v pořádku...
  • Cypri
    Přesně tohohle se bojim. O tyhle dvě značky konrétně mi jde. Bejt milionář tak snad i jednu z nich koupim *5*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit