Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • mě se to nelíbí
  • Mne sa to tiez nepaci, nie je nad to mat hru fyzicky doma, mat moznost hrat sa offline kolko sa mi za chce na stroji ktory to utiahne doma. Nie, nie, este raz nie. Pre mna toto rozhodne nie je a ani nebude. Pokial bude vzdy nejaka moznost ako sa tohoto nezucastnit, vyuzijem ju. A hoodne pochybujem ze tu moznost mi za moj zivot niekto zoberie :)...
  • No jestli tohle je budouctnost, tak herní firmy přijdou o jednoho platícího zákazníka. Tohle já podporovat nebudu, sorry
    • Vzhledem k tomu, ze nebude jina moznost, jak realne fungovat, tak ti stejne nic jineho nezbude.
      • trolo
        ty fanatik?
  • tohle nema sanci na uspech.. input lag, nizke rozliseni, vypadky internetu (ztraty paketu).. navic sony a MS se nebudou chtit vzdat svych prijmu z prodeje her, museli by vyvinout vlastni konkurencni system.. (nekolik cloudu)
    navic ze strany provozovatele astronomicke naroky na HW (upgrady?), ktery se musi promitnout v cene..
    teda pokud nechtej nekolik dekad zustat na jedny generaci..

cca koncem 90 let tu byl takovej mensi boom PC heren (vetsinou meli i konzole) sice tam bylo vzdycky narvano, ale casem vsichni krachli na tom ze hraci odesli do herny s lepsim HW (popr. meli doma lepsi masinu)
    a ty ktere prezili se nakonec pretransformovali v internetovy kavarny

pokud hraci nebudou mit doma relativne drahej HW (herni "settopbox" bude nejspis zapujcenej) nic jim nebrani v tom aby presli k lepsi konkurenci
  • No jo co ale potom výrobci hardwarů do domácností pro hardcore hráče když si Crysis 2 zahraju na 386.
    • udělejme kompromis a řekněme, že pro hru na plných detailech budeš potřebovat 486.
    • Aj herna scena ma podiel na vyvoji pc. Nejde o jedneho, ktory bude ponukat takuto sluzbu. Su tu aj ini, ktori si svoje zisky z predaja hw postrazia. Ked bude treba, tak ich aj kupia a zlikviduju.
  • Je to hlupost. U nas zacal t-com pri novych zmluvach automaticky uplatnovat fup pri dsl na asi 128gb ci kolko a potom znizi rychlost. Ja mam nastastie este staru zmluvu, ale zaujima ma optika, tak som zvedavy ci to uplatnuju aj tam. Ja osobne moc gb za mesiac nemam, ale s takouto sluzbou by to bol pruser. Ani mobilnym operatorom sa uz nepaci zatazenie siete pri pouzivani socialnych sieti.
  • Drom
    Mozna se to jeste par let pozdrzi, ale kazdopadne je to ultimatni zbran proti piratum, co se her tyce. Kdyz se pirati nedostanou k souborum, tak si ani nebudou moci udelat svuj hostovany server se hrou.

Jasna budoucnost.
    • Já tomuhle konceptu fandim, taky doma nemam noviny a čtu si je na netu, řadu videí mohu taky sledovat na internetu, poslouchat hudbu, tak proč né hrát hry (nepočítám flashovky). Nevěřim tomu, že by to zníčilo běžnej trh s hrama. Ideální model dle mne by byl, když si koupim hru, tak si za nějakej nízkej obnos můžu spravovat cloud účet, kde budou všechny hry co vlastním, a já je tak budu moci hrát i na mobilu, když nebudu doma, ale doma tu hru klidně můžu mít na svém PC(konzoli) normálně nainstalovanou.
    • pár let? možná tak v USA, ale v zaostalém zbytku světa kam patří i Česká republika to bude spíš otázka několika desítek let, podle mě však všechny tyhle služby časem zkrachují, protože jsou finančně tak nákladné, že se prostě nikdy nezaplatí - budou neustále v mínusu, nebudou mít peníze na další rozvoj.
      • Desitek let? V jake realite pro boha zijes? 19. stoleti?
        • aha, tak co ty strímovací služby už u nás stihly udělat za tři roky svého života? Prd. Co stihly v USA? Menší prd. A co v Rovníkové Guinea? Úplný hovno. Destítky let je tudíž správný odhad.
          • Drom
            co to tu kecas? dyt ja normalne na onlive hraju. Pred par lety nikdo nemel ani mobil, ani internet a ted to ma kazdy. Ty jsi vazne z jiny planety
            • a kolik vás je? a v jaké kvalitě? a kolik her? neměl by jsi soudit jen podle sebe...navíc to jakým způsobem ty teď "normálně hraješ" není plnohodnotný způsob hraní, jakým by v budoucnu onlive (možná) měl a má fungovat...současný onlive je jen nekvalitní a neplně funkční ptototyp, na kterém se snaží firma získat zpět nějakou tu korunu.

Ukaž nějaký stát, kde už stríming plnohodnotně funguje –tím myslím, že je pro každého dostupný na celém území, jsou tam všechny hry, a běží bezchybně v nejvyšším možném rozlišení? Žádný takový stát není, i v USA bude trvat ještě takových 5 let něž se vychytají všechny mouchy. A co potom ve zbytku světa? Kdo to zafinancuje? Ono totiž nezáleží jen na technologickém pokroku. A když vidím jaký přístup mají digitální a online služby vůči České republice, tak si skutečně nemyslím, že se k nám někdo v nejbližší době požene provozovat online stream hraní.
            • Hras onlive? Ako, co? Inac aj pred asi 110 rokmi vznikli elektromobily a dokonca sa aj pouzivali. Kde su teraz? A kde su spalovacie motory? V slepej ulicke. Vsetko ma svoje hranice.
  • Tak tohle je budoucnost hraní nezávislého na HW klienta, kdy budu mít svůj herní obsah k dispozici na jakémkoliv zařízení, stejně jako ukládané pozice atd. Je to ale ještě dost vzdálená budoucnost a extrémně zavisí na rychlosti internetu a to jak kabelového tak bezdrátového...
  • OnLive jsem v životě na vlastní oči neviděl, ale pro Full HD rozlišení v podstatě bez komprese stejně nemůžete mít úplnou plečku, ne? Ale chápu, že stačí HW, který je dnes za nějakých +- 15.000,- (?).
  • Kanča: To je tak jediný co proti tomu můžeš dělat. Ve chvíli kdy ten koncept bude životaschopný začnou jej výrobci SW propagovat jak boha slunce, protože se tím jejich hry doustanou na téměř všechny zařízení včetně televizí, mobilů atd. *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit